Værkstedscontainer

Udvid pladsen på dit værksted med en værkstedscontainer

Hos ALPHA Containers har vi værkstedscontainere i flere forskellige størrelser samt til flere forskellige formål: De kan bl.a. anvendes til mere langvarige opgaver eller som mobil arbejdsplads. Du har hos os mulighed for at få specialindrettet containeren, så den tilgodeser alle dine behov og ønsker. Se f.eks. vores værkstedscontainere, som typisk anvendes i produktionsvirksomheder eller på byggepladser. Disse kan indrettes i enten 8’, 10’ eller 20’ containere, hvor de mindste modeller naturligvis vil være lettere at transportere på en lastbil. Herudover tilbyder vi også specialindrettede værkstedscontainere, som er den ideelle løsning til langvarige opgaver for større byggerier – det kan eksempelvis være i forbindelse med etableringen af en ny vindmøllepark eller lignende. Den type opgave strækker sig typisk over længere perioder, hvorfor det vil være nyttigt med en værkstedscontainer.

Containere der passer til dine ønsker og behov – lej hos APLHA Containers

ALPHA Containers er din leverandør, når det gælder værksstedscontainere, og disse vil naturligvis blive tilpasset dine specifikke behov. Vi bygger containeren præcis, som du ønsker, så den opfylder alle de krav, du end måtte have. Med en værkstedscontainer fra ALPHA Containers vil du endelig kunne få den ekstra plads, som du har brug for, og det vil være med til at lette dit arbejde betydeligt.
Uanset hvad dit formål med containeren er, kan vi med garanti finde den helt rigtige løsning til dig. Med vores erfaring inden for branchen er næsten alle opgaver mulige; store som små. Få et godt tilbud allerede i dag via vores hjemmeside ved at indtaste dine personlige oplysninger samt information omkring den type container, du ønsker. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt samme dag, og du har yderligere mulighed for at ringe til os på 70 210 124, hvis du skulle ligge inde med spørgsmål.

Komplet indrettet værksted lige ved hånden

Såfremt man ønsker at udføre et godt stykke arbejde på byggepladsen, er det nødvendigt med et værksted, der har alt det, man skal bruge. For at kunne løse opgaver som eksempelvis vindmølle-montage eller service og reparationsopgaver, er det essentielt med et sted, der lever op til de særlige tekniske behov. Hos ALPHA Containers indretter vi vores containere til netop denne type opgave, og vi har mulighed for at indrette disse med forskellige hjælpemidler samt specialværktøjer, som vil kunne være med til at løse den pågældende opgave hurtigt og mere effektivt. Find den optimale løsning for dig hos ALPHA Containers allerede i dag.

Pris

 • Kontakt for tilbud på leje, leasing eller køb

Levering

Vi kan levere en værkstedscontainer 1-2 dage efter bestilling, og vi leverer værkstedscontainere i hele landet. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Brug for en værkstedscontainer? Få mere opbevaring med en sikker værkstedscontainer

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send