LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

20-fods container med ekstra dør

Fleksibel 20-fods container med ekstra dør – nem adgang til dine ejendele

Siden vi lancerede denne fantastiske containertype i foråret 2021, har vi oplevet en markant stigende efterspørgsel på container med ekstra dør. Især vores faste kunder har fået øjnene op for den markant øgede fleksibilitet, som denne containertype giver.

Vi kender det allesammen. Vi pakker et depotrum, et kælderrum, en trailer eller en container. Og vi har pludselig brug for præcis det der er pakket som det allerførste, og dermed ganske besværligt at komme til. Det undgår du med denne container, hvor der er monteret en ekstra dør. Det er med andre ord en ny form for fleksibel opbevaring.

Containeren med ekstra dør ligner en ganske almindelig standardcontainer. Den eneste forskel er den ekstra dør, men hvilken forskel vil mange sige. Den ekstra dør er nem at åbne, og kan naturligvis låses med en forsikringsgodkendt containerlås.

20-fods containeren med ekstra dør er velegnet til både privat og erhverv, for eksempel som flyttecontainer eller opbevaring af byggematerialer eller værktøj på byggepladsen.

Vi giver dig gerne et godt tilbud
Står du og mangler ekstra plads til dine ejendele i en kortere eller længere periode? Så er det os, du skal have fat i. Vores mange år inden for branchen har givet os en stor erfaring, så vi altid kan vejlede vores kunder til den bedste løsning.

Vi vil også med glæde hjælpe dig. Via vores hjemmeside kan du allerede i dag modtage et godt, uforpligtende tilbud. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine personlige oplysninger samt information om den container, du ønsker at leje. Så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på 70 210 124, hvor et hold kompetente medarbejdere sidder klar ved telefonen til at rådgive dig. Vi ser det som vores vigtigste opgave her hos ALPHA Containers at vejlede vores kunder bedst muligt, så vi i fællesskab kan finde frem til den optimale løsning for dig.

Du kan se de oftest stillede spørgsmål vedr. containere ved at klikke her.

Du se vores komplette guide vedr. levering af container ved at klikke her.

Kan jeg selv vælge farven på containeren?

20-fods containeren med ekstra dør er blå. Helt præcist farven RAL 5013.

Kan jeg låse alle døre med forsikringsgodkendt containerlås?

Ja, opbevaring i denne containertype er en sikker form for opbevaring. Der kan monteres låse på alle døre.

Kan jeg leje en container med ekstra dør?

Ja, det kan du absolut. 20-fods containeren med ekstra dør kan du leje, købe eller lease. Kontakt os for godt tilbud.

Pris

 • Kontakt os via formular, email eller telefon og få et godt tilbud på leje, køb eller leasing af 20-fods container med ekstra dør.

Levering

Vi kan levere en container med ekstra dør 1-2 dage efter bestilling, og vi leverer denne containertype i hele landet til både privat og erhverv. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Specifikationer på 20-fods container

 • Udvendig: L: 606 cm, B: 244 cm, H: 259 cm
 • Indvendig: L: 587 cm, B: 235 cm, H: 237 cm
 • Rumindhold:32,70 m3 (11 EUR-paller)
 • Egenvægt:2.200 kg
 • Totalvægt:24.000 kg

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send