HVORFOR VÆLGE ALPHA CONTAINERS?

Vores priser er blandt de laveste på markedet. Så hos os får du en billig container – og uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Her kan du se hvorfor.

 • Lej en container hos ALPHA Containers
  Nye, pæne & rene
  containere
 • Hurtig levering på 1-2 hverdage hos ALPHA Containers
  Levering på
  1-2 hverdage
 • Altid hjælpsom kundeservice hos ALPHA Containers
  Altid hjælpsom
  kundeservice
 • Ingen bindingsperiode hos ALPHA Containers
  Ingen
  bindingsperiode
Lej eller køb en container

NYE, PÆNE OG RENE CONTAINERE

Hos os får du altid en ny container, der er både pæn og ren. Du kan med andre ord roligt opbevare dine ting i containeren – de bliver ikke beskidte. 

Og så kan du være (mere end) bekendt at have containeren stående i indkørslen, haven eller ved virksomheden: Vores containere er ensfarvede og altså uden store logoer – og du kan ofte vælge mellem flere forskellige farver. 

Derudover får du altid en container, der er både vind- og vandtæt. Og vælger du at leje, gi’r vi en forsikringsgodkendt lås. Alt sammen så dine ting står trygt og godt.

SE VORES CONTAINERE

Levering af containere i hele Danmark - lej eller køb

LEVERING PÅ 1-2 HVERDAGE I HELE DANMARK – OG INGEN BINDING

Du kommer ik’ til at vente længe på din container hos os. Vi leverer i hele Danmark på 1-2 hverdage. Faktisk oftest på en enkelt hverdag. Tommelfingerreglen er, at hvis du bestiller inden frokost mandag-fredag, så kan vi 8 ud af 10 gange levere allerede næste hverdag. Især i og omkring de større byer.

Vi har nemlig mere end 30 depoter med containere på både Sjælland, Fyn og Jylland – og et hold af vakse vognmænd, der er klar til at rykke ud med kort varsel. På den måde er vi aldrig langt væk fra din adresse – og det betyder lynhurtig levering til dig.

Containeren henter vi igen, når du ikke har brug for den længere. Hos os er der nemlig ingen bindingsperiode. For vi synes ikke, du skal betale for at have en container stående, du ikke bruger.

SÅDAN FOREGÅR EN LEVERING

Tina Ruskjær ALPHA Containers

ALTID HJÆLPSOM KUNDESERVICE

“Hvor meget kan der egentlig være i en 20-fods container?”. “Hvad koster det at leje en flyttecontainer i to uger?”. “Kan jeg få et ekstra vindue i kontorcontaineren?” 

Lov os, at du tager fat i os, hvis du har spørgsmål. Vi tager os god tid til at give dig et godt svar – med et smil. For vi glæder os til at hjælpe dig. Og vi er aldrig længere væk end et opkald eller en mail.

TAG FAT I OS