LEJE, KØB, SALG, OG LEASING AF
DANMARK’S BEDSTE CONTAINERE

Isolerede containere

Lej en isoleret container hos ALPHA Containers og beskyt dine ejendele

Står du i en situation, hvor du har brug for at opbevare dine ejendele, men kan de ikke tåle kolde temperaturer? I så fald vil en isoleret container være den helt rette løsning for dig. Hos ALPHA Containers er vi specialister, når det gælder alle typer containere, og vi kan levere en isoleret container beklædt med OSB finer i alle størrelser og typer ud til hele landet – både til privat og erhvervsmæssig brug. En isoleret container kan bruges til alverdens formål, og den findes både som skibscontainer og lagercontainer. Grundet vores store erfaring inden for området er næsten alle opgaver mulige; store som små.

Den optimale løsning mod fugt

Hos ALPHA Containers tilbyder vi også containere, som tidligere har været køle-/frysecontainere som isolerede containere, eftersom at køleanlægget ikke længere virker optimalt.

Den typiske containers størrelse vil ofte være omkring 20’ eller 40’, og den indvendige beklædning er lavet af rustfrit stål, hvilket gør rengøringen utrolig nem. Gulvet er som regel T-profileret, men man har mulighed for at vælge, at gulvet i stedet skal være beklædt med krydsfiner, såfremt man ønsker dette.

Du kan eksempelvis vælge en 20’ isoleret container med OSB beklædning med et rumindhold på 28,73 m3, som er 5,7 meter indvendig i længden, 2,22 meter i bredden og 2,27 meter i højden. På den måde kan du være ganske sikker på, at alle dine ejendele vil kunne være der, og at de desuden vil være godt beskyttet mod fugt og andre skadelige elementer. Men vi har naturligvis også andre modeller, såfremt du ønsker dette.

Både til privat og erhvervsmæssig brug – kontakt ALPHA Containers allerede i dag

Står du og har brug for ekstra plads til opmagasinering af dine ejendele her og nu? Vil du gerne sikre dem mod kolde temperaturer, vil en isoleret container være den helt ideelle løsning for dig. Få et godt, uforpligtende tilbud allerede i dag ved at indtaste dine personlige oplysninger og indhent et tilbud. Her kan du også finde information om den container type, du ønsker. Såfremt du skulle ligge inde med andre spørgsmål, eller hvis du blot ønsker mere information om isolerede containere samt køle-/frysecontainere, kan du altid kontakte os på 70 210 124. Her vil der sidde et hold kompetente medarbejdere klar til at rådgive dig bedst muligt, så vi sammen kan finde frem til den mest optimale løsning for dig.

Pris ekskl. moms

 • Pris Sjælland: DKK 32.995,-
 • Pris Jylland: DKK 30.995,-
 • Leje pris/dag: DKK 25,-
 • Leje pris/mdr: DKK 750,-
 • Leasing pris/mdr: DKK 750,-
 • Leasing periode/mdr: 36 mdr.
 • Leasing udbetaling: DKK 5.995,-
 • Leasing restværdi: DKK 7.995,-

Specifikationer på 20 fods container

 • Udvendig: L: 606 cm, B: 244 cm, H: 259 cm
 • Indvendig: L: 570 cm, B: 220 cm, H: 227 cm
 • Rumindhold:28.73 m3
 • Egenvægt:2.550 kg
 • Totalvægt:24.000 kg

Du kan vælge mellem 3 størrelser: 10 fods, 20 fods eller 40 fods.

Isoleret container

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

persondatapolitik.
Send