LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Isolerede containere

Lej eller køb en isoleret container hos ALPHA Containers og beskyt dine ejendele

Står du i en situation, hvor du har brug for at opbevare ejendele, som ikke kan tåle kolde temperaturer? Så vil en isoleret container helt sikker være den rette løsning for dig. En løsning, du naturligvis kan få hos ALPHA Containers.

Vi er specialister, når det gælder alle typer containere, hvorfor vi også kan levere isolerede containere til både private og virksomheder rundt om i hele landet. Denne type container kan bruges til alverdens formål. Det kan for eksempel være som ekstra lagerplads til opbevaring af indbo, byggematerialer eller noget helt tredje.

Hvad består en isoleret container af?
Vi har hos ALPHA Containers stor erfaring inden for branchen. Det giver os mulighed for at løse både små og store opgaver for dig, uanset hvor stor en isoleret container du har behov for, og hvad formålet måtte være.

Du kan få isolerede containere i mange forskellige størrelser, men fælles for vores isolerede modeller er, at de indvendigt er beklædt med OSB-finér og isoleret med 50 millimeter rockwool.

Vi står selv for at isolere vores containere. Det giver dig en garanti for, at kvaliteten er i top ved hver eneste model, da vi kun bruger de bedste materialer. Vi har nemlig et stort ønske om at give vores kunder den bedste oplevelse, hvor sikkerheden ligeledes er i højsædet.

Det er muligt, at få monteret el, lys og varme, som vist på nogle af billederne. El, lys og varme er ikke standard i vores isolerede containere, men kan monteres mod tillæg. Kontakt og hør nærmere, hvis du har brug for el, lys eller varme.

Brug for lys og varme i din container? Vi skræddersyer en løsning
En isoleret container fra ALPHA Containers er den optimale løsning for dig, som gerne vil undgå fugt, kondens og frost i selve containeren. Vi vil samtidig gerne gøre det så nemt for dig at bruge din isolerede container, hvorfor du har mulighed for at få etableret både lys og varme deri.

Du kan få et samlet overblik over containermål ved at klikke her og vores listepriser ved at klikke her.

Skulle du have behov for rådgivning, sætter vi altid gerne vores mangeårige kompetencer i spil, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Kontakt ALPHA Containers, og få et godt tilbud
Hvis en isoleret container er lige netop det, du har brug for, kan du allerede i dag få et godt og ikke mindst uforpligtende tilbud. Du skal blot klikke på ”indhent tilbud”, og indtaste dine personlige oplysninger, hvorefter vi hurtigt muligt vil besvare din henvendelse.

Såfremt du har spørgsmål, eller ønsker mere information om isolerede containere, kan du altid kontakte os på 70 210 124. Her vil der sidde et hold kompetente medarbejdere klar til at rådgive dig bedst muligt, så vi sammen kan finde frem til den optimale løsning for dig.

OBS: Nogle af de viste billeder er af en 20 fods isoleret container med el, lys og varme. Dette er ikke standard i en isoleret container, men kan nemt etableres såfremt det ønskes. Kontakt os for mere info om el, lys og varme i en isoleret container.

Hvorfor skal jeg vælge en isoleret container?

Med en isoleret container undgår du frost og kondens i containeren. Hvis du skal opbevare indbo eller elektronik, så bør du overveje den isolerede container, især i de kolde måneder.

Hvilke størrelser kan jeg vælge?

Den mest anvendte isolerede container er 20-fods, men det er muligt at få både 10-fods og 40-fods isolerede containere.

Er opbevaring i en isoleret container sikkert?

Ja. Når du lejer en isoleret container, så er der forsikringsgodkendt containerlås med. Låsen er nem at anvende og godkendt i klasse 5, som er bedst.

Pris

 • Kontakt os via formular, email eller telefon og få et godt tilbud på leje, køb eller leasing af isoleret container.

Levering

Vi kan levere en isoleret container 1-2 dage efter bestilling, og vi leverer isolerede containere i hele landet. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Specifikationer på 20 fods container

 • Udvendig: L: 606 cm, B: 244 cm, H: 259 cm
 • Indvendig: L: 570 cm, B: 220 cm, H: 227 cm
 • Rumindhold:28.73 m3
 • Egenvægt:2.550 kg
 • Totalvægt:24.000 kg

Du kan vælge mellem 3 størrelser: 10 fods, 20 fods eller 40 fods. Hos ALPHA Containers A/S isolerer vi selv vores containere, og anvender kun de bedste materialer for optimal isolering.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send