LEJE, KØB, SALG, OG LEASING AF
DANMARK’S BEDSTE CONTAINERE

Isolerede containere

Lej en isoleret container hos ALPHA Containers og beskyt dine ejendele

Står du i en situation, hvor du har brug for at opbevare dine ejendele, men kan de ikke tåle kolde temperaturer? I så fald vil en isoleret container være den helt rette løsning for dig. Hos ALPHA Containers er vi specialister, når det gælder alle typer containere, og vi kan levere en isoleret container beklædt med OSB finer i alle størrelser og typer ud til hele landet – både til privat og erhvervsmæssig brug. En isoleret container kan bruges til alverdens formål som opbevaring af indbo, byggematerialer eller ekstra lager. Grundet vores store erfaring inden for området er næsten alle opgaver mulige; store som små. Der kan ligeledes etableres både lys og varme såfremt det ønskes.

Den optimale løsning mod fugt og frost

Den typiske containers størrelse vil ofte være 20’ eller 40’. Den indvendige beklædning er OSB finér, og alle vores isolerede containere er isoleret med 50 mm rockwool. Vi isolerer selv vores containere, og kan derfor garantere at kvaliteten er i top ved at bruge de bedste materialer.

Du kan eksempelvis vælge en 20’ isoleret container med OSB beklædning med et rumindhold på 28,73 m3, som er 5,7 meter indvendig i længden, 2,22 meter i bredden og 2,27 meter i højden. Er du i tvivl omkring hvilken størrelse du har brug for, så rådgiver vi meget gerne.

En isoleret container fra ALPHA Containers er den optimale løsning for dig, som gerne vil undgå fugt, kondens og frost i selve containeren.

Både til privat og erhvervsmæssig brug – kontakt ALPHA Containers allerede i dag

Står du og har brug for ekstra plads til opmagasinering af dine ejendele her og nu? Vil du gerne sikre dem mod kolde temperaturer og fugt, så vil en isoleret container være den helt ideelle løsning for dig. Få et godt, uforpligtende tilbud allerede i dag ved at indtaste dine personlige oplysninger og indhent et tilbud (Klik blot på Indhent Tilbud). Såfremt du skulle sidde med spørgsmål, eller hvis du blot ønsker mere information om isolerede containere, kan du altid kontakte os på 70 210 124. Her vil der sidde et hold kompetente medarbejdere klar til at rådgive dig bedst muligt, så vi sammen kan finde frem til den mest optimale løsning for dig.

Få et samlet overblik over containermål ved at klikke her og se listepriser ved at klikke her.

OBS: De viste billeder er af en 20 fods isoleret container med både lys og varme. Dette er ikke standard i en isoleret container, men kan nemt etableres såfremt det ønskes. Kontakt os for mere info om lys og varme i en isoleret container.

Pris ekskl. moms

 • Pris Sjælland: DKK 32.995,-
 • Pris Jylland: DKK 30.995,-
 • Leje pris/dag: DKK 25,-
 • Leje pris/mdr: DKK 750,-
 • Leasing pris/mdr: DKK 750,-
 • Leasing periode/mdr: 36 mdr.
 • Leasing udbetaling: DKK 5.995,-
 • Leasing restværdi: DKK 7.995,-

Specifikationer på 20 fods container

 • Udvendig: L: 606 cm, B: 244 cm, H: 259 cm
 • Indvendig: L: 570 cm, B: 220 cm, H: 227 cm
 • Rumindhold:28.73 m3
 • Egenvægt:2.550 kg
 • Totalvægt:24.000 kg

Du kan vælge mellem 3 størrelser: 10 fods, 20 fods eller 40 fods.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

Tilbud på nye 20-fods containere med easy-open håndtag. Køb nu for kun kr. 15.500,- ex moms. Bestil på telefon 70 210 124.

Få et uforpligtende tilbud

Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

persondatapolitik.
Send