ALPHA Containers A/S er blevet tildelt en A-rating i 2022. A-rating gives kun til aktie- og anpartsselskaber og viser, at en virksomhed har en god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser, hvorfor vi naturligvis er yderst stolte og tilfredse med, at vi igen har fået tildelt en A-rating. Det er 9. år i træk, at vi kvalificerer os til en rating.

A-RATING UDDELT AF DUN & BRADSTREET

Vores A-rating er tildelt af kreditvurderingsbureauet Dun & Bradstreet, du kan læse mere om Dun & Bradstreet her, men kort fortalt, så er de et kreditvurderingsbureau med mange års erfaring i indsamling og berigelse af virksomhedsdata. Data er indsamlet fra officielle og veldokumenterede kilder, som eksempelvis Erhvervs- og Selskabsstyrelsen og CVR.

Kun ganske få virksomheder indenfor containerbranchen har fået tildelt denne A-rating, hvilket blot understreger, at vi hos ALPHA Containers A/S har en sund og solid virksomhed. Det har vi, mener vi selv, på grund en række forskellige faktorer. Vi overholder altid vores aftaler, vi yder god service, vi har et fantastisk team og sidst, men ikke mindst, så har vi mange super gode og trofaste kunder.

Herunder finder du vores Live Rating fra Dun & Bradstreet:

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vil du vide mere om ALPHA Containers og vores historie? Så klik her.

Få et ganske
uforpligtende tilbud

Få et tilbud til:
Vi gi’r en lås, når du lejer en container. Du får vores bedste forsikringsgodkendte lås med i prisen – så du kan opbevare dine ting med ro i maven.

    Når du sender en forespørgsel via kontaktformularen, behandler vi dine persondata iht. loven om GDPR. Se persondatapolitik her.

    Få et tilbud