ALPHA Containers er via ejerskabet af TITAN Containers A/S blevet tildelt en AA-rating i 2024. AA-rating gives kun til aktie- og anpartsselskaber og viser, at en virksomhed har en høj kreditvurering og en god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

AA-RATING UDDELT AF DUN & BRADSTREET

Vores AA-rating er tildelt af kreditvurderingsbureauet Dun & Bradstreet, du kan læse mere om Dun & Bradstreet her, men kort fortalt, så er de et kreditvurderingsbureau med mange års erfaring i indsamling og berigelse af virksomhedsdata. Data er indsamlet fra officielle og veldokumenterede kilder, som eksempelvis Erhvervs- og Selskabsstyrelsen og CVR.

Kun ganske få virksomheder indenfor containerbranchen har fået tildelt denne AA-rating, hvilket blot understreger, at vi hos TITAN Containers (ALPHA Containers A/S) har en sund og solid virksomhed. Det har vi, mener vi selv, på grund en række forskellige faktorer. Vi overholder altid vores aftaler, vi yder god service, vi har et fantastisk team og sidst, men ikke mindst, så har vi mange super gode og trofaste kunder.

Herunder finder du vores Live Rating fra Dun & Bradstreet:

Dun & Bradstreet A-Rating

Vil du vide mere om ALPHA Containers og vores historie? Mange års erfaring med leje af container og køb af container.

En bundsolid virksomhed med base i Aarhus, et stærkt team med bl.a. Tina Ruskjær, Regional Manager og Rasmus Nørgaard, CMO.

Du kan besøge de forskellige blog-kategorier her:

Tina Ruskjær, ALPHA Containers

Tina Ruskjær – kunderådgiver og Regional Manager hos ALPHA Containers

Ringer du til os, er det ofte Tina Ruskjær, du får i røret. Hun har nemlig mange års erfaring med containere og kan rådgive dig grundigt ud fra sin store viden.

Uanset om du skal leje, købe eller har brug for en specialløsning – så kan Tina hjælpe dig med at finde den helt rigtige container til dit behov.

Regional Manager med stor viden og erfaring inden for containerbranchen hendes ekspertise strækker sig fra leje og køb af containere til avanceret containerindretning..

Tina er anerkendt for sin evne til at tackle selv de mest udfordrende og komplekse opgaver – til både privat og erhverv.