LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

ALPHA Containers A/S tildelt A-rating

Vi er virkelig stolte over vores tildelte A-rating

ALPHA Containers A/S er blevet tildelt A-rating i 2020. A-rating gives kun til aktie- og anpartsselskaber og viser, at en virksomhed har en god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser, hvorfor vi naturligvis er yderst stolte og tilfredse med, at vi igen har fået tildelt en A-rating. Det er 9. år i træk at vi kvalificerer os til en rating.

Vores A-rating er tildelt af kreditvurderingsbureauet Bisnode, du kan læse mere om Bisnode her, men kort fortalt, så er Bisnode et kreditvurderingsbureau med mange års erfaring i indsamling og berigelse af virksomhedsdata. Data er indsamlet fra officielle og veldokumenterede kilder, som eksempelvis Erhvervs- og Selskabsstyrelsen og CVR.

Kun ganske få virksomheder indenfor containerbranchen har fået tildelt denne A-rating, hvilket blot understreger, at vi hos ALPHA Containers A/S har en sund og solid virksomhed. Det har vi, mener vi selv, på grund en række forskellige faktorer. Vi overholder altid vores aftaler, vi yder god service, vi har et fantastisk team og sidst, men ikke mindst, så har vi mange super gode og trofaste kunder.

Herunder finder du vores Live Rating fra Bisnode:

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send