LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Open top container

Få et stort udvalg af open top containere hos ALPHA Containers

En open top container er det oplagte valg for dig, som skal transportere eller opbevare gods, som er overdimensioneret i højden, så man derfor vil have brug for at kunne laste containeren oppefra, i og med at denne type ikke har noget fast tag. Her hos ALPHA Containers tilbyder vi open top containere i både 20’ eller 40’, og herudover er de udstyret med aftagelig pressending samt tagbøjler. Du kan desuden også vælge at få containeren leveret med hard top. Se f.eks. vores 20’ open top container-model med en udvendig længde på 6 meter, et rumindhold på hele 32,50 m3 samt en egenvægt på 2.400 kg. Og såfremt du ønsker en større model, tilbyder vi også en 40’ open top container med en udvendig længde på 12,192 meter, et rumindhold på 65,50 m3 samt egenvægt på 4.200 kg.

Åben og funktionel open top container til alverdens formål

Som navnet naturligvis også angiver, er en open top container åben i toppen, hvilket giver dig mulighed for at læsse godset ind i containeren fra toppen. Det er desuden muligt at afmontere toprammen i fronten af containerne, samt at skærme toppen af med en presenning, såfremt det er ønsket. En open top container er altså det oplagte valg for dig, der skal læsse varer, der er lettest at håndtere med enten en truck eller kran, eller hvor varerne er for høje til at kunne være i en ganske almindelig lukket container. Der er ikke en opgave, som en open top container ikke vil kunne klare.

Få et godt tilbud allerede i dag – kontakt os via vores hjemmeside

Her hos ALPHA Containers tilbyder vi store og solide open top containere til alverdens formål og i forskellige størrelser. Se dig omkring her på siden, og find lige nøjagtig den type model, som passer til dine specifikke krav og ønsker. Vi servicerer både erhvervskunder samt privatpersoner, der f.eks. vil skulle få brug for en container i forbindelse med et renoveringsprojekt derhjemme. Såfremt du ønsker at vide mere om vores open top containere, eller blot nogle af vores andre typer af containere, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på 70 21 01 24. Du har også mulighed for at få et godt tilbud allerede i dag via vores hjemmeside ved at indtaste dine personlige oplysninger samt information omkring den type container, du ønsker. Så finder vi i fællesskab frem til den mest ideelle løsning for dig.

Pris

 • Kontakt for tilbud på leje, leasing eller køb

Levering

Vi kan levere en open top container 1-2 dage efter bestilling, og vi leverer open top containere i hele landet. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Specifikationer på 20 fods container

 • Udvendig: L: 606 cm, B: 244 cm, H: 259 cm
 • Indvendig: L: 590 cm, B: 186 cm, H: 237 cm
 • Rumindhold:32,50 m3
 • Egenvægt:2.400 kg
 • Totalvægt:24.000 kg

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send