LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

High cube container

Find et bredt udvalg af high cube containere hos ALPHA Containers

Hos ALPHA Containers tilbyder vi et stort udvalg af high cube containere i flere forskellige størrelser, og herudover kan de anvendes til flere forskellige formål. Alle vores modeller er CSC-godkendte, ligesom vores standard containere, og vores udvalg indeholder eksempelvis vores 20’ high cube container, som har et rumindhold på hele 37,30 m3, som svarer til 12 EUR-paller. Denne type container har en totalvægt på 30.000 kg., og den vil derfor være den ideelle løsning for dig, der ønsker ekstra opbevaringsplads til dine ejendele. Herudover har vi også en 40’ high cube stålcontainer, som har et rumindhold, der svarer til hele 25 EUR-paller.

High cube container med ekstra rumindhold til alverdens formål

En high cube container er en fod højere end en ganske almindelig standardcontainer, og du får dermed ekstra kubikmeter til opbevaring. Der kan være mange grunde til, hvorfor man pludselig vil skulle få brug for opmagasinering af sine ejendele her og nu. Det kan eksempelvis være i forbindelse med renovering af huset – og her vil du med en high cube container få masser af plads til opbevaring af dine møbler. Med den ekstra højde har du bl.a. mulighed for at stable flere flyttekasser oven på hinanden, samt få plads til at opbevare selv dine allerhøjeste møbler. En high cube container egner sig altså i særdeleshed godt til pladskrævende og stort gods, og du kan allerede i dag få et godt tilbud hos os. Du skal blot skrive til os via vores hjemmeside, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi i fællesskab kan finde frem til den mest optimale løsning for dig.

Ekstra opbevaringsplads til alle dine ejendele

Når man skal have renoveret huset, kan det ofte være ganske uoverskueligt, hvad man skal gøre af alle sine ejendele – især de store og tunge møbler. Men med en high cube container fra ALPA Containers kan du hurtigt få den ekstra opbevaringsplads, som du har brug for, og denne vil med garanti kunne rumme selv de mest besværlige møbler. Gør hele byggeprocessen langt lettere med en high cube container, som nemt og sikkert opmagasinerer dine ejendele. Hos ALPHA Containers tilbyder vi et stort udvalg i flere forskellige størrelser til alverdens formål, så du har rig mulighed for at finde lige nøjagtig den model, som matcher dine specifikke ønsker og behov. Kontakt os via vores hjemmeside eller ring på 70 210 124, så finder vi i fællesskab frem til en ideel løsning.

Pris

 • Kontakt for tilbud på leje, leasing eller køb

Levering

Vi kan levere en high cube container 1-2 dage efter bestilling, og vi leverer high cube containere i hele landet. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Specifikationer på 20 fods container

 • Udvendig: L: 606 cm, B: 244 cm, H: 289 cm
 • Indvendig: L: 590 cm, B: 233 cm, H: 269 cm
 • Rumindhold:37,30 m3 (12 EUR-paller)
 • Egenvægt:2.450 kg
 • Totalvægt:30.000 kg

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send