LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Køle-/frysecontainer

Står du og mangler ekstra lagerplads, og har du samtidig behov for at kunne styre en helt nøjagtig temperatur i containeren? Hos ALPHA Containers kan du leje køle- og frysecontainere, og disse findes i flere størrelser og kan samtidig bruges til flere forskellige formål. De kan desuden leveres i High cube, og herudover tilbyder vi også køle- og frysecontainere med indbygget nøddør, alarm og overvågning, såfremt dette ønskes.

Se f.eks. vores 10’ køle- og frysecontainer, der har en udvendig længde på næsten 3 m, en vægt på 24.000 kg. og et rumindhold på 11,4 m3. Med denne model vil du nemt kunne få plads til alle dine ejendele og få netop den ekstra opbevaringsplads, som du har brug for. Vi tilbyder også en større model på hele 40’. Denne har en udvendig længde på 12 m, en totalvægt på 30.000 kg. samt et rumindhold på 58,25 m3. Her hos ALPHA Containers har vi altid en løsning til dig, ligegyldig hvor meget plads du har brug for.

Containere til alverdens formål

Der kan være mange forskellige grunde til, hvorfor man kan få brug for en kølecontainer eller frysecontainer. Det kan være, at man skal opbevare drikkevarer, fødevarer eller planter. Til disse formål er denne type container den helt ideelle løsning. Herudover er de også særdeles velegnede ved større events såsom koncerter og festivaler. Endelig er disse typer af containere det oplagte valg for dig, der ønsker at udvide din forretning eller restaurant, men som ikke har mulighed for det her og nu – her vil en køle- eller frysecontainer kunne fungere som den ekstra lagerplads, du står og mangler.

Den optimale løsning til effektiv nedkøling

Alle vores køle- og frysecontainere her hos ALPHA Containers har et stort temperaturspænd, så du har mulighed for at opbevare bl.a. fødevarer, lige som du ønsker det. Herudover er vores modeller nemme at gøre rene, da hygiejnen naturligvis skal leve op til kravene, når man har med opbevaring af både fødevarer og drikkevarer at gøre.

Hos ALPHA Containers finder du et bredt udvalg af køle- og frysecontainere i forskellige størrelser til alverdens formål, og de kan både anvendes til privat samt erhvervsmæssig brug. Vi har masser af erfaring inden for branchen, og derfor er næsten alle opgaver mulige; store som små. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du blot mere information om køle- og frysecontainere, kan du altid kontakte os på 70 210 124.

Hvilke størrelser kan jeg vælge?

Vi har 10-fods, 20-fods og 40-fods køle- og frysecontainere. 20-fods er den mest populære, og dem vi har flest af på lager.

Kan jeg leje en køle- og frysecontainer i en kort periode?

Ja. Vi har mange kunder, der blot skal bruge en køle- og frysecontainer i få dage, for eksempel i forbindelse med en festival eller et marked.

Hvor hurtigt kan jeg få en køle- og frysecontainer leveret?

Vi kan i de fleste tilfælde levere containeren inden for 1-2 hverdage. Hvis det er en hasteopgave, så kontakt os endelig.

Pris ekskl. moms 20 fods container

 • Pris ved køb: Kontakt os og få en god pris på køb
 • Leje pris/dag: DKK 125,-
 • Leje pris/mdr: DKK 3.750,-

Levering

Vi kan levere en køle-/frysecontainer 1-2 dage efter bestilling, og vi leverer køle-/frysecontainere i hele landet. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Specifikationer på 20 fods container

 • Udvendig: L: 606 cm, B: 244 cm, H: 259 cm
 • Indvendig: L: 547 cm, B: 226 cm, H: 226 cm
 • Rumindhold:27,85 m3
 • Egenvægt:3.400 kg
 • Totalvægt:24.000 kg

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send