LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Dobbeltdørscontainer

Dobbeltdørscontainer til forskellige typer af formål

Her hos ALPHA Containers er vi leveringsdygtige, når det kommer til dobbeltdørscontainere. Med denne type af container får du mulighed for at åbne den i begge ender, hvilket gør, at den er særligt anvendeligt til formål, hvor man har brug for at kunne tilgå eller laste sit tunge gods fra begge ender. Du kan både finde dobbeltdørscontainere i 20’ og 40’, og herudover leverer vi også dem også i high cube, såfremt du har brug for en højere model. Se f.eks. vores 20’ stålcontainer med døre i begge ender, som har en udvendig længde på 6 meter, et rumindhold på 32,87 m3, og en egenvægt på 2.300 kg. Og såfremt du ønsker en større model, har vi også en 40’ stålcontainer, som ligeledes har døre i begge ender, og denne vejer 4.000 kg, har et rumindhold på 67,30 m3 og en udvendig længde på 12,2 meter. En dobbeltdørscontainer er en yderst fleksibel containerløsning.

Find et stort udvalg hos ALPHA Containers

Få nem adgang til din last med en dobbeltdørscontainer med døre i begge ender fra ALPHA Containers. Med denne type model slipper du eksempelvis for at losse hele beholderen, hvis du skal have fat i noget bagerst i containeren, hvilket gør den særligt velegnet til opbevaring og transport af gods. Vælg mellem vores 20’, 40’ eller high cube-modeller, alt efter hvad dine specifikke krav og ønsker til containeren er. Såfremt du gerne vil høre mere om vores containere med døre i begge ender, evt. med henblik på enten at købe eller leje, så kontakt os via mail [email protected] eller ring på 70 21 01 24. Her vil der sidde et hold kompetente medarbejdere klar til at rådgive dig bedst muligt, så I i fællesskab kan finde frem til den mest ideelle løsning for dig.

Kontakt os allerede i dag, og modtag et godt tilbud

Er du på udkig efter en dobbeltdørscontainer til en god pris, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi tilbyder nemlig forskellige typer af dobbeltdørscontainere til alverdens formål og i forskellige størrelser, så du har rig mulighed for at finde lige nøjagtig den type container, som du er på udkig efter. Med en stålcontainer med dobbeltdøre får man et hav af muligheder, i og med at du får mulighed for at tilgå containeren fra begge ender. Kontakt os via vores hjemmeside, og modtag et godt tilbud allerede i dag: Du skal blot indtaste information om den type container, du ønsker samt dine personlige oplysninger.

Hvor hurtigt kan jeg få en dobbeltdørscontainers leveret?

Vi kan typisk levere containeren inden for 1-2 hverdage, da vi har depoter i hele landet, og dermed relativ kort afstand til alle byer i landet.

Kan jeg få forsikringsgodkendte containerlåse til dobbeltdørscontainere?

Ja. Vi har markedets bedste forsikringsgodkendte containerlåse, og de fleste låsetyper er godkendt i klasse 5, som er bedst.

Pris

 • Kontakt for tilbud på leje, leasing eller køb

Levering

Vi kan levere en dobbeltdørscontainer 1-2 dage efter bestilling, og vi leverer dobbeltdørscontainere i hele landet. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Specifikationer på 20 fods container

 • Udvendig: L: 606 cm, B: 244 cm, H: 259 cm
 • Indvendig: L: 585 cm, B: 233 cm, H: 238 cm
 • Rumindhold:32,87 m3 (12 EUR-paller)
 • Egenvægt:2.330 kg
 • Totalvægt:30.000 kg

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send