DIN GUIDE TIL LEVERING AF CONTAINER

Hvordan foregår leveringen af en container? Og hvad skal du være opmærksom på, inden du får containeren? Det får du svar på her.

VI LEVERER MED KRAN – SÅ CONTAINEREN KAN KOMME TIL AT STÅ, HVOR DU ØNSKER DET

Kranen kan for eksempel nemt løfte containeren ind over din hæk eller rækværk og op til 4 meter ind i din have – eller hvor du gerne vil have den til at stå.

Du kan også få leveret containeren med en sidelaster. Sidelasteren aflæsser kun til venstre i kørselsretningen, og skal bruge 6 meter i bredden og er 16 meter lang.

Vi leverer i hele Danmark på 1-2 hverdage, og du behøver ikke at være hjemme, når vi leverer containeren (heller ikke, når vi henter den igen). Men hvis vi skal levere containeren til et aflukket område, skal du sørge for, at der er nogen, der kan lukke os ind. Hvis der er en kode til porten ind til området, kan du også oplyse den til os, så vi selv kan lukke os ind.

Forbered underlag til container

FORBERED ET JÆVNT OG STABILT UNDERLAG

Det er vigtigt, at containeren står på en overflade, der er stabil, jævn og fast. Derfor kan det være, du skal forberede et såkaldt underlag, hvis containeren skal stå i en have eller på sand eller jord.

Se, hvilke 4 materialer du kan bruge – og hvordan du gør.

Gør plads til container før levering

GØR PLADS TIL KRANBIL OG CONTAINER

Sørg for, at der ikke er buske, grene, ledninger eller andet i vejen for kranbilen, når containeren skal løftes til det sted, den skal stå. Flyt også trailer, campingvogn og lignende, hvis de står i vejen for kranbilen.

3

TJEK, OM DER ER PLADS TIL KRANBILEN

Kranbilen er 4,5 m høj, 2,5 m bred og 16,5 m lang – så tjek, om der er plads til, at kranbilen kan komme frem til din adresse. For eksempel, om den kan komme ned ad den vej, du bor på.
Hvis du skal have leveret en 40-fods container, har kranbilen en længde på 22,5 meter.
Ved levering af 2 stk. 20-fods containere har lastbilen en længde på 18,75 meter.

kran

BESTIL EVT. EN STØRRE KRAN

Kranen kan som udgangspunkt løfte containeren op til 4 meter væk fra kranbilen – og for 9 ud af 10 af vores kunder plejer det at være tilstrækkeligt. Men vil du for eksempel have løftet containeren længere ind i din have, skal du bestille en større kran.

Det gør du ved at ringe eller skrive en mail til os.

5

TJEK, OM DER ER PLADS TIL KRANLØFTET

Der bør være 8 meter i frihøjde, og vejbredden bør være mindst 4,5 meter – det vil give kranbilen optimale arbejdsforhold.

30784_Tid-ikon_DET-TAGER-CIRKA-15-MINUTTER-

DET TAGER CIRKA 15 MINUTTER

I din leveringspris er det inkluderet, at kranbilen er hos dig i 15 minutter (med mindre andet er aftalt). Hvis det tager længere tid at placere containeren – eksempelvis fordi grene ligger i vejen eller underlaget ikke er forberedt på forhånd – så koster det 1.125 kr. (inkl. moms) pr. påbegyndt time for den ekstra tid, chaufføren bliver nødt til at være hos dig.

container

STØRRELSER PÅ DE FORSKELLIGE CONTAINERE

Vores mest populære container er en 20-fods container, som er 6,06 m lang, 2,44 m bred og 2,59 m høj.

Se størrelserne på alle vores andre containere (8, 10 og 40 fod).

flyttecontainer

FLYTNING AF FYLDT FLYTTECONTAINER / CONTAINER MED GODS I

Når vi skal hente den fyldte container, må der max være 2,7 ton indbo eller gods i den. Ellers kan kranbilen ikke løfte den.
Og containeren må max stå 4 m fra det sted, kranbilen skal løfte fra – ellers kan den ikke nå containeren. Hvis containeren står længere væk, skal du bestille en større kran.

tom_container

AFHENTNING AF TOM CONTAINER

Når du er færdig med at bruge containeren, skal du sørge for, at containeren er pæn og ren indvendigt.

Nøglerne til låsen lægger du blot ind i containeren og lukker døren.

tilladelse til opstilling af container

SØG OM TILLADELSE INDEN LEVERINGEN, HVIS …

… containeren skal stå på en offentlig vej. Vi hjælper dig gerne med at få den nødvendige tilladelse hos kommunen.
Vær opmærksom på, at nogle kommuner opkræver et beløb, for hver dag containeren står på en offentlig vej.

Lej eller køb en container med hurtig levering i hele Danmark

Fra Gedser til Skagen

VI LEVERER I
HELE DANMARK

Uanset hvor du bor, kan vi levere en container til dig. Og med mere end 30 depoter rundt omkring i landet, er vi aldrig langt væk – det betyder susende hurtig og ikke mindst billig levering (du kan se depoternes placering på kortet).

Giv os 1-2 hverdage, så står containeren hos dig 🙌