Containerindretning

Alt inden for indretning og ombygning af containere

Når det kommer til specialindretning af containere, er ALPHA Containers førende specialister. Vi tilgodeser til hver en tid alle dine behov og krav, og vores indretning er skabt lige netop ud fra det formål, som du ønsker, at den pågældende container skal bruges til – for når det kommer til specialindrettet containere, er der et hav af anvendelsesmuligheder.

Der er rigtig mange fordele ved specialindrettede containere, såsom at de er mobile og fleksible, og derfor den oplagte mulighed til bl.a. reklamesøljer, kontormiljøer, værkstedscontainere, pengeautomater, teknikhuse mv. Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi her hos ALPHA Containers kan gøre, når det kommer til indretning af containere, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Sammen vil vi finde frem til den mest optimale løsning, der matcher med dine behov og krav. Du kan allerede nu få et godt, uforpligtende tilbud på vores hjemmeside – du skal blot indtaste dine personlige oplysninger og lidt omkring den pågældende container, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Individuelle løsninger af containerindretning hos ALPHA Containers

Når det kommer til indretning af containere, kan du som sagt bl.a. benytte en container som værkstedscontainer. Du kan f.eks. bruge denne som en mobil arbejdsplads til mere langvarige opgaver, såsom ved etablering af en eller anden form for større byggeri. Der er mulighed for, at værkstedscontainerne kan indrettes i 8’, 10’ og 20’ containere, hvor en mindre størrelse vil være lettere at transportere på en mindre lastbil.

Du har også mulighed for at få indrettet en container som kontorcontainer. Dette er den ideelle løsning som midlertidigt kontormiljø ved eksempelvis flytning af eksisterende kontorer eller ved ombygning. Her hos ALPHA Containers er vi specialister, når det kommer til at indrette kontormiljøer efter jeres krav og ønsker, og vi tilbyder derfor individuelle løsninger til alle vores kunder. Vores kontorcontainere fås med vinduer i side eller gavl, og herudover har de isolerede loft, gulv og vægge, el-radiator, termovinduer, lysarmaturer mv.

Indretning af containere til alverdens formål

Vi er som sagt specialister her hos ALPHA Containers, når det gælder containerindretning. Vi tilbyder containerløsninger, som kan bruges til alle typer formål, og vi tilgodeser altid vores kunders behov og ønsker. Herudover sikrer vi naturligvis, at alle love og regler overholdes mht. containersikkerhed. I skal blot kontakte os og fortælle om hvilke ønsker og behov, I har, og så finder vi i fællesskab frem til den helt rette løsning for jer – vi tilbyder blandt andet specialindrettede containere, der kan bruges som mødelokaler, omklædning, frokoststuer, sanitet, teknikhuse osv. Alle opgaver er mulige hos ALPHA Containers, når det gælder containerindretning; store som små.

Lej en container
Dækcontainer

Dækcontainere med eller uden reoler, vi finder sammen den perfekte løsning. Ovenstående priser er for en 20-fo…

Se flere detaljer
Billede er på vej
Mandskabscontainer

Få en mandskabscontainer som matcher dit behov 100%. Kontakt vores erfarne medarbejdere og hør hvilke mulighed…

Se flere detaljer
Billede er på vej
Værkstedscontainer

Brug for en værkstedscontainer? Få mere opbevaring med en sikker værkstedscontainer

Se flere detaljer
Kontorcontainer
Kontorcontainer

Vi kan indrette en kontorcontainer præcis som du ønsker. Vi har leveret kontorcontainere siden 1998, kontakt v…

Se flere detaljer

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send