ANNEKS, HJEMMEKONTOR ELLER VINBAR? DESIGN SELV DIN CONTAINER

Hvis du har en idé, kan vi hjælpe dig med at gøre den til virkelighed – til en go’ pris.

ALT KAN LADE SIG GØRE

Drømmer du om et anneks med et stort glasparti, du kan åbne ud mod haven? Eller om en vinbar, hvor du kan servere lækker vin og tapas for dine kunder? 

Uanset hvad du har i tankerne, kan det lade sig gøre: En særlig stil eller funktion – der er uanede muligheder, når det kommer til at ændre både det ydre og indre på en container. 

Find inspiration her på siden.

Vi leverer naturligvis i hele Danmark.

VI HJÆLPER DIG I MÅL – OG PÅ EN LIDT ANDERLEDES MÅDE …

Hos os er du i gode hænder. Vi har mere end 20 års erfaring med at specialdesigne containere – både for private og virksomheder. 

Og så er vi stolte af at være anderledes. Når du tager fat i os, vil du mærke forskellen med det samme – altså mellem os og de andre i branchen: 

Vi mener det faktisk, når vi siger, at vi vil gå en ekstra mil for dig – og at vi glæder os til at hjælpe dig bedst muligt i mål med din drøm.

Container indrettet som anneks - få tilbud på containerindretning

CONTAINER SOM ANNEKS, HOBBYRUM ELLER MÅSKE ET TEENAGEVÆRELSE

Forestil dig at skyde glasdørene til side og sætte dig til rette i det anneks, du selv lige har designet. Eller at få det hobbyrum ude i haven, som du måske har haft i tankerne i årevis.

Både ude og inde kan du sætte dit præg på containeren. Maling eller tapet? Linoleum eller fliser på gulvet? Og måske du kunne tænke dig en træfacade i stedet for det mere rå look i metal?

Du kan få en isoleret container med både strøm og varme, så du kan bruge den året rundt. Og vi kan også sagtens hjælpe dig med både køkken, toilet og bad, hvis det er med på din ønskeliste.

TAG FAT I OS, OG HØR MERE

Container indrettet som vinbar, cafe eller kaffebar

VINBAR, CAFÉ, STREETFOOD-BOD, KAFFEBAR, HOTEL, POP OP-SHOP ELLER?

En hyggelig vinbar, et anderledes hotel eller en praktisk pop op-shop, du nemt kan flytte. Det er bare tre eksempler på, hvad vi kan hjælpe dig i mål med. 

Du bestemmer selvfølgelig, hvilket udtryk containeren skal have – og hvor meget plads, du har brug for. Vi kan nemlig sagtens sætte to containere sammen, så du får plads til flere gæster eller varer.

Isolering, strøm og varme. Toilet, håndvask og bad til hotellet. Køkken til vinbaren, caféen, kaffebaren. Det kan du også sagtens få med.

TAG FAT I OS, OG HØR MERE

HVAD KOSTER DET, OG HVOR LANG LEVERINGSTID ER DER?

Hvis du for eksempel gerne vil have hjælp til at gøre drømmen om et nyt anneks, en kaffebar eller noget helt tredje til virkelighed – så starter processen med et ganske uforpligtende tilbud fra os. Vi tager os god tid til at lytte til dine ønsker, og så udarbejder vi et tilbud sammen med vores dygtige håndværkere. 

  Når du har modtaget og accepteret vores tilbud, så går vores håndværkere igang med projektet i løbet af ganske kort tid. Ofte kan vi have containeren klar til dig på få uger uger (selvfølgelig alt efter, hvor travlt de dygtige håndværkere på værkstedet har) – og vi leverer i hele Danmark.

  MEN PRISEN SKAL HELST IKKE SKILLE OS AD

  Så har du fundet en bedre pris et andet sted, vil vi gerne finde lommeregneren frem en gang mere og se, om vi ikke kan matche den (det plejer vi at kunne).

  For lad os bare være ærlige: Vi vil rigtig gerne være dem, der hjælper dig i mål. Og måske du egentlig også allerhelst vil betro din opgave til det hold, som kommer til at gå den ekstra mil for dig?:

  Vi smiler, når du ringer (vi kommer til at ringe en del sammen). Tager os tid til at få alle dine ønsker med. Og håndværkerne har erfaring med specialdesign til den helt store guldmedalje🏅

  Padel Yard Reffen containere

  CASES: LOUNGE, OMKLÆDNINGSRUM OG EN CONTAINER MED KEMI TIL VANDBEHANDLING

  Tina Ruskjær ALPHA Containers

  SPØRGSMÅL?

  Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at tage fat i os.

  Vi er aldrig længere væk end et opkald eller en mail.

  Og vi glæder os til at hjælpe dig.

  TAG FAT I OS

  • Lej en container hos ALPHA Containers
   Nye, pæne & rene
   containere
  • Hurtig levering på 1-2 hverdage hos ALPHA Containers
   Levering på
   1-2 hverdage
  • Altid hjælpsom kundeservice hos ALPHA Containers
   Altid hjælpsom
   kundeservice
  • Ingen bindingsperiode hos ALPHA Containers
   Ingen
   bindingsperiode
  Tina Ruskjær, ALPHA Containers

  Tina Ruskjær – kunderådgiver og Regional Manager hos ALPHA Containers

  Ringer du til os, er det ofte Tina Ruskjær, du får i røret. Hun har nemlig mange års erfaring med containere og kan rådgive dig grundigt ud fra sin store viden.

  Uanset om du skal leje, købe eller har brug for en specialløsning – så kan Tina hjælpe dig med at finde den helt rigtige container til dit behov.

  Regional Manager med stor viden og erfaring inden for containerbranchen hendes ekspertise strækker sig fra leje og køb af containere til avanceret containerindretning..

  Tina er anerkendt for sin evne til at tackle selv de mest udfordrende og komplekse opgaver – til både privat og erhverv.