LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

PROJEKT: Omklædningsfaciliteter for CrossFit AROS

Læs om vores projekt for CrossFit AROS

CrossFit AROS omklædningsfaciliteter
CrossFit AROS omklædningsfaciliteter i 8 containere

ALPHA Containers’ mange muligheder indenfor specialindretning af containere breder sig over flere felter, og for nyligt har ALPHA Containers leveret specialindrettede containere i form af omklædningsfaciliteter til CrossFit AROS.

Indretning og ombygning af containere er langt fra ukendte fænomener hos ALPHA Containers. Tværtimod er ALPHA Containers specialister på området, og har erfaring med alt fra ungdomsboliger og kontorcontainere til værkstedscontainere og laboratorier. Et af ALPHA Containers’ seneste projekter har været omklædningsfaciliteter til CrossFit AROS i Aarhus. Til omklædningsfaciliteterne er der brugt 8 stk. 20’ containere, som alle har været igennem en ombygning. Containerne er således indrettede med bad, spejle, toiletter og skabe. Direktør for CrossFit AROS, Claus Aagren, har været ganske tilfreds med det endelige resultat, og mener, at samarbejdet med ALPHA Containers har været udbytterigt.

“Jeg vil til hver en tid anbefale ALPHA til alle andre, der skal i gang med et projekt med containere af enhver som helst type. Den grundlæggende indstilling om at alt kan klares er en fornøjelse, og så har samspillet bare været perfekt – både i udarbejdelse og udvikling til eksekvering- og økonomisk aftale,” fortæller Claus Aagren.

OMKLÆDNINGSRUM AF CONTAINERE SOM RÅT ELEMENT 

CrossFit AROS omklædningsfaciliteter
Indgang til omklædning, bad og toilet

De 8 stk. 20’ containere viser sig nu i CrossFit AROS som omklædningsfaciliteter, der er oppe under loftet. Dette er b.la. til praktisk fordel for CrossFit AROS, der under omklædningsfaciliteterne har gjort plads til reception og lounge. Inspirationen til disse omklædningsfaciliteter lavet af containere kom fra Tyskland, hvor Claus Aagren opfangede et projekt magen til. En container kan have utallige praktiske funktioner, og kan desuden også gøres til noget på et æstetisk plan.

”I dette projekt udgør containerne både en løsning for et praktisk behov, men bidrager også til det rå miljø i CrossFit AROS. Containere kan sagtens komme til udtryk på en raffineret måde, og det ser man specielt i spil i dette projekt,” forklarer direktør af ALPHA Containers, Tina Ruskjær.

CrossFit AROS åbnede i den 1. december 2018, og har siden huset mange medlemmer, der har nydt godt af træningsformen, crossfit. CrossFit AROS fremhæver, at crossfit er for alle på tværs af køn, alder og træningsniveau, og dette understreges af deres tilbud indenfor crossfit, der er rettet mod flere forskellige målgrupper. Der er således hold for både børn, voksne, gravide og teenagere. CrossFit AROS har dygtige instruktører til at tage sig af holdene, og de er derudover med til at sørge for støbningen af et godt fællesskab blandt medlemmerne.

SPECIALINDRETTEDE CONTAINERE UDEN BEGRÆNSNINGER

Projektet bærer præg af ALPHA Containers’ accentuering af, at alle opgaver indenfor containerindretning er mulige, og kan indrettes nærmest uden begrænsninger. I et projekt med ALPHA Containers vil man opleve at man kan få en individuel løsning, der stemmer overens med de pågældende behov og krav. Dette håndteres gennem en effektiv og frugtbar dialog, således de rigtige rammer for projektet bliver skabt. ALPHA Containers er dygtige til at lave løsninger til en skarp pris, og tilbyder også hjælp til finansieringen, b.la. ved en leasingaftale. Med en leasingaftale får man muligheden for at betale udgifterne over en længere tidsperiode, hvilket kan være fordelagtigt på flere områder. B.la. kan det give en større økonomisk sikkerhed, fleksibilitet og bevare likviditet. Derfor behøver man ikke tøve med at tage kontakt til containerforretningen, hvis man står med et ønske om en specialindrettet container.

CrossFit AROS omklædningsfaciliteter
Toiletter flot indbygget i container

”Vi har mange års erfaring indenfor specialindretning af containere. Det betyder, at man som kunde kan være sikker på, at vi laver den mest optimale løsning i forhold til de pågældende krav og ønsker. Hos ALPHA ser vi gode aftaler som en central del af samspillet mellem os og kunden, og vi er opmærksomme på kundens tidsplan. Dermed kan man som kunde stole på, at vi arbejder meget effektivt, og selvfølgelig overholder vores deadlines,” fortæller Tina Ruskjær.

ALPHA Containers tager i alle henseende hånd om sine kunder. Som kunde hos ALPHA Containers kan man forvente kompetent rådgivning, hvor man bliver sat ind i alle muligheder. Ydermere samarbejder ALPHA Containers med dygtige vognmænd, og har depoter i hele Danmark, og tilbyder dermed hurtig og fleksibel levering på den ønskede lokation.

Har du lyst til at se mere om CrossFit AROS? Besøg deres flotte hjemmeside ved at klikke her.

Du kan også læse mere om generel opbevaring i Aarhus ved at klikke her.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

  persondatapolitik.
  Send mig brochuren

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send