Om ALPHA Containers A/S

ALPHA Containers – Udlejning, salg og leasing af containere til en attraktiv pris

Når det gælder køb, leje, salg, leasing og finansiering af containere, er vi hos ALPHA Containers en af landets førende virksomheder. Med opstart helt tilbage i 1998 har vi masser af erfaring inden for området, og virksomheden ejes i dag af Anders Kold og Tina Ruskjær.

Vi er stolte af at kunne levere containere i hele Danmarks via vores mange landsdækkende depoter på Sjælland, i Fyn og Jylland, og vi er i tæt samarbejde med en gruppe dygtige vognmænd, som altid står klar til at give dig en god service samt en fleksibel løsning, som matcher alle dine behov og krav. Hos ALPHA Containers finder du både brugte såvel som nye containere, og vi har et stort udvalg af alverdens typer containere til forskellige formål samt i forskellige størrelser. Foruden de ganske almindelige standard containere, har vi desuden et stort udvalg af specialcontainere lige fra isolerede containere og fryse-/kølecontainere til kontorcontainere og sidedørs containere. Du har derfor rig mulighed for at finde lige akkurat den container, du ønsker, som vil kunne opfylde dine specifikke krav og behov.

Specialister inden for specialindretning af containere

Foruden at kunne levere forskellige typer af containere ud til hele landet, er vi hos ALPHA Containers desuden specialister, når det gælder containerindretning. Vi har mange års erfaringer inden for specialindretning af containere, og for os er næsten alle opgaver mulige; store som små. Du har eksempelvis mulighed for at få specialindrettet containere til lagercontainer, kontormiljø, rensningsanlæg, teknikhuse og meget andet. Indretningen vil blive udført til lave og attraktive priser, hvor der til hver en tid vil blive taget højde for dine krav og ønsker, samtidig med at alle de pågældende regler og love inden for containerindretning opfyldes til fulde.

Du kan se nogle af vores containere i dette galleri samt lade dig inspirere.

Fleksible løsninger og god service

Endelig tilbyder vi hos ALPHA Containers fuld finansiering af samtlige containere, uanset om du vælger leasing eller køb som din betalingsmåde. Vi rådgiver dig bedst muligt og tilrettelægger i fællesskab med dig finansieringsformen, som tilgodeser alle dine ønsker, dit økonomiske råderum og dine nuværende finansielle muligheder.

Kontakt ALPHA Containers allerede i dag på 70 210 124, såfremt du ønsker at vide mere. Vi har altid kompetente og dygtige medarbejdere til at sidde klar til at vejlede dig bedst muligt. Vi ser det som vores vigtigste opgave her hos ALPHA Containers at finde frem til den mest optimale løsning for alle vores kunder, så du kan finde lige nøjagtig den container, du ønsker.

Bæredygtighed

Hos ALPHA Containers A/S gør vi alle en indsats for at passe på vores miljø. Vi støtter ligeledes forskellige formål med fokus på miljø, blandet andet Stop Papirspild.

Stop Papirspild mærket

Sundt arbejdsmiljø

Vi har stor fokus på et godt og sundt arbejdsmiljø, og støtter derfor op omkring Sundt Arbejdsmiljø.

Et sundt arbejdsmiljø

CSR-mærket

csr-maerket logo

Sikkerhedsmærket

Sikkerhedsmærket

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send