CONTAINERE TIL GO’E PRISER SIDEN 1998

En go’ pris. Men også topkvalitet og hjælpsom service. Det får du, når du vælger at leje eller købe en container hos os. Og vi leverer i hele Danmark.

Lej eller køb en container

LAVE PRISER OG KVALITETEN I TOP

Er du på udkig efter en billig container, der både er pæn og ren? Så’ du ik’ gået forgæves. Vores priser er blandt de laveste på markedet, og hos os får du også altid en pæn og ren container

Det betyder, at du kan opbevare dine ting i containeren, uden de bliver beskidte – og at udseendet hverken skæmmer i indkørslen, haven eller ved virksomheden. Du kan vælge mellem flere forskellige farver, så containeren kommer til at passe bedst muligt ind i omgivelserne. Og så er vores containere ensfarvede – du slipper altså for et stort logo på dem.

Derudover er en container fra ALPHA Containers både vind- og vandtæt. Og vælger du at leje, gi’r vi en forsikringsgodkendt lås. Alt sammen så dine ting står trygt og godt.

FÅ EN GO’ PRIS PÅ EN CONTAINER

Flyttecontainer - stressfri flytning med container

VI HJÆLPER DIG MED GLÆDE – OG LEVERER PÅ 1-2 HVERDAGE

God tid til dig og lynhurtig levering af containeren. Sådan har vi indrettet vores service. Så tøv ikke med at tage fat i os, hvis du har spørgsmål. Vores hjerter har banket for containere i mere end tyve år – duk-duk💓. Så vi er eksperter på området og tager os altid god tid til at give dig et godt svar. Og vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi leverer i hele Danmark på 1-2 hverdage. Faktisk oftest på en enkelt hverdag. Tommelfingerreglen er, at hvis du bestiller inden frokost, så kan vi 8 ud af 10 gange levere allerede næste hverdag. Især i og omkring de større byer.

Det kan lade sig gøre, fordi vi har mere end 30 depoter med containere på både Sjælland, Fyn og Jylland – og vognmænd, der er klar til at rykke ud med kort varsel. Vi er med andre ord aldrig langt væk fra din adresse.

SPØRGSMÅL? TAG FAT I OS

Tina Ruskjær ALPHA Containers

GRUNDLAGT I SMILETS BY I 1998

ALPHA Containers blev grundlagt af Aase Storgaard Madsen i Aarhus i 1998. 

I 2005 blev Tina Ruskjær medejer, og hun overtog virksomheden i 2010. 

I januar måned 2023 blev ALPHA Containers en del af TITAN Containers, og Tina Ruskjær er nu Regional Manager i ALPHA Containers. Få mere at vide her.

ALPHA Containers er nu en del af TITAN Containers

Til hverdag holder ALPHA Containers til på Aarhus Havn, hvor de har adresse på Vandvejen 7. Men faktisk hører de hjemme i hele Danmark – de har nemlig mere end 30 depoter med containere rundt omkring i hele landet.

RING ELLER SKRIV TIL TINA