LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Flyttecontainer

Få ekstra tid, når du skal flytte, med en flyttecontainer

Med en flyttecontainer får du en container til alle dine ting, når du skal flytte, og du kan få denne container flere uger før flytningen. På den nye adresse har du yderligere mulighed for at beholde den, så længe som det passer dig. Hos ALPHA Containers kan vi være behjælpelige med forskellige typer af flyttecontainere, og vi leverer containeren til din nuværende adresse samt transporterer den sikkert til din nye bolig. Det gør hele flytteprocessen meget nemmere for dig og giver dig desuden masser af ekstra tid. Med en flyttecontainer er du garanteret sikker opbevaring af alle dine ejendele, og samtidig er du garanteret en mere fleksibel og smartere flytning.

Du kan vælge mellem en standardcontainer eller en isoleret container. Hvis du skal flytte om vinteren er en isoleret container ofte en god løsning.

Gør flytningen lettere og mere fleksibel med en flyttecontainer

Hos ALPHA Containers finder du gode priser på flyttecontainere, og vi både leverer, flytter samt afhenter containeren igen efter brug. Det er nemt, smart og endda billigere end at hyre flyttemænd. Derudover sparer du en masse tid ved at flytte på denne måde, i og med at vi leverer containeren på din nuværende adresse – og du bestemmer helt selv, i hvor god tid du ønsker at få den. Herefter kan du beholde den lige så længe, du har brug for, så du kan få pakket dit hjem ned i det tempo, der passer ind i din travle hverdag. Hernæst flytter vi den fyldte flyttecontainer til dit nye hjem, og såfremt det ikke står færdigt endnu, kan du vælge at få dine ejendele bragt til en midlertidig adresse eller til et af vores overvågede depoter. Når det hele så står klar, kan du blot pakke ud og falde til i dit nye hjem i ro og mag. Vi giver dig al den tid, som du skal bruge for at føle dig godt tilpas i din nye bolig.

Hvad koster en flyttecontainer?

Prisen på en flyttecontainer starter fra 5.495 kr. ex . moms. Dette priseksempel er på en flytning i Aarhus by. Vi anbefaler at du kontakter os, og så sammensætter vi den bedst mulige løsning til dig.

Få mere tid og undgå stress og jag med en flyttecontainer – kontakt os allerede i dag

En flytning kan nemt gå hen og blive en utrolig hektisk proces, især i dagene op til selve flyttedagen. Men med en flyttecontainer får du meget mere tid, og herudover behøver du ikke at flytte møbler og flyttekasser frem og tilbage, mens du er ved at sætte dit nye hjem i stand. Med en flyttecontainer fra ALPHA Containers kan du blot pakke dine ejendele stille og roligt ned, da containeren står klar lige ude foran din hoveddør. Lyder det som noget for dig, eller ønsker du at høre mere om en flyttecontainer, kan du kontakte os på telefon 70 21 01 24 eller skrive til os på mail [email protected].

Kundeudtalelse

Hermed vores bedste anbefaling

Da vi fik solgt vores hus til overtagelse 1½ måned før, vi fik nøglerne til vores nye hus, var en flytning med ALPHA Containers en oplagt mulighed, især da vi kunne stille containeren direkte op til vores nye hus.

Det var en nem og effektiv måde at flytte på, og ALPHA Containers har været fleksible i hele processen.

Muligheden for at forlænge lejeperioden er et stort plus, som vi i sidste ende dog ikke fik brug for.

Vi kan klart anbefale ALPHA Containers.

Jeanette Hahnemann


Hvor lang tid skal jeg leje en flyttecontainer?

Det er helt op til dig. Du kan leje en flyttecontainer i få dage til flere måneder. Fordelen ved vores flyttekoncept er netop at det foregår i dit helt eget tempo.

Jeg er i tvivl om hvilken størrelse flyttecontainer jeg skal bruge?

Mange kan have alt fra et alm. parcelhus eller lejlighed i en 20-fods container. Men kontakt os endelig, vores erfarne medarbejdere hjælper gerne med at vurdere netop jeres behov.

Kan vi få flyttecontaineren opbevaret på depot i en periode?

Ja. Vi henter den fyldte flyttecontainer på din nuværende adresse, og kører den på depot. Herefter leverer vi den på din nye adresse, når du ønsker det.

Pris

 • Kontakt os for tilbud

Levering

Vi kan levere en flyttecontainer 1-2 dage efter bestilling, og vi leverer flyttecontainere i hele landet. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Specifikationer på 20 fods container

 • Udvendig: L: 606 cm, B: 244 cm, H: 259 cm
 • Indvendig: L: 570 cm, B: 220 cm , H: 227 cm
 • Rumindhold:28.73 m3
 • Egenvægt:2.550 kg
 • Totalvægt:24.000 kg

Skal I flytte? En flyttecontainer er et godt og ofte billigt alternativ til det traditionelle flyttefirma. Her bestemmer I selv tempoet. Vi leverer, flytter og afhenter når det passer Jer. Kontakt os for et godt tilbud på flytning.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send