LEJE, KØB, SALG, OG LEASING AF
DANMARK’S BEDSTE CONTAINERE

Standardcontainere

Standardcontainere i alle størrelser

Her hos ALPHA Containers tilbyder vi et stort udvalg af standardcontainere i forskellige størrelser. Se f.eks. vores populære 20’ model, som er en standard stålcontainer, og den mest efterspurgte containertype og størrelse. Denne 20 fods container har en udvendig højde på 2,6 meter og et rumindhold på hele 32,70 m3, hvilket svarer til 11 EUR-paller. Grundet vores store udvalg vil du med garanti kunne finde lige akkurat den størrelse, du står og har brug for til opbevaring. En standardcontainer en den mest anvendte container til både privat og erhverv.

Der kan være mange grunde til, hvorfor man skulle få brug for lidt ekstra opbevaringsplads her og nu. Det kan eksempelvis være, at I er ved at bygge nyt køkken derhjemme, eller måske er i gang med en renovering af stuen. I disse tilfælde er lidt ekstra opbevaringsplads til éns ejendele ganske uundværligt, og du finder her hos ALPHA Containers et bredt udvalg af forskellige standard containere, som netop er egnet til opbevaring i en kortere eller længere periode.

Lej en CSC-godkendt standardcontainer hos ALPHA Containers

Hos ALPHA Containers er alle vores standardcontainere naturligvis CSC-godkendte, hvilket betyder, at containeren er godkendt til søtransport. Når det gælder nye containere, skal de være CSC-godkendte på forhånd, og denne godkendelse gælder i op til fem år. Herefter skal containeren løbende til et årligt tjek for at sikre, at containeren lever op til de pågældende standarder og regler der er, når det gælder containersikkerhed. Du er altså derfor altid på den sikre side, når du lejer, køber eller leaser en container hos ALPHA Containers.

Få et godt tilbud allerede i dag

Står du og mangler ekstra plads til dine ejendele – det kan enten være derhjemme eller på arbejdspladsen – så tilbyder vi her hos ALPHA Containers forskellige standardcontainere i alverdens størrelser. Vi tilbyder standardcontainere i størrelserne fra 6’ til 40’, så du har rig mulighed for at finde lige akkurat den container, du har brug for.

Du kan allerede i dag modtage et godt, uforpligtende tilbud via vores hjemmeside. Du skal blot indtaste dine personlige oplysninger og information omkring den container, du ønsker at leje, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Endvidere har du altid mulighed for at ringe til os på 70 210 124, og så vil der sidde et hold kompetente medarbejdere klar ved telefonen til at rådgive dig. Vi ser det som vores vigtigste opgave her hos ALPHA Containers at vejlede vores kunder bedst muligt, så vi i fællesskab kan finde frem til den mest optimale løsning for dig.

Containerpriser og containermål

Standardcontainere fås i flere størrelser: 6 fods, 8 fods, 10 fods, 20 fods samt 40 fods. Få præcise containermål på alle størrelser ved at klikke her.

Se priser på de forskellige størrelser ved at klikke her.

Pris ekskl. moms

 • Pris Sjælland: DKK 17.495,-
 • Pris Jylland: DKK 16.995,-
 • Leje pris/dag: DKK 15,-
 • Leje pris/mdr: DKK 450,-
 • Leasing pris/mdr: DKK 495,-
 • Leasing periode/mdr: 36 mdr.
 • Leasing udbetaling: DKK 1.995,-
 • Leasing restværdi: DKK 5.995,-

Specifikationer på 20 fods container

 • Udvendig: L: 606 cm, B: 244 cm, H: 259 cm
 • Indvendig: L: 587 cm, B: 235 cm, H: 237 cm
 • Rumindhold:32,70 m3 (11 EUR-paller)
 • Egenvægt:2.200 kg
 • Totalvægt:24.000 kg

Du kan få denne containertype i 5 størrelser: 6 fods, 8 fods, 10 fods, 20 fods samt 40 fods.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

Tilbud på nye 20-fods containere med easy-open håndtag. Køb nu for kun kr. 15.500,- ex moms. Bestil på telefon 70 210 124.

Få et uforpligtende tilbud

Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

persondatapolitik.
Send