LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Standardcontainere

Vi tilbyder standardcontainere i alle størrelser

Hos os er udvalget af containere stort. Du kan derfor med garanti finde lige akkurat den størrelse, du står og har brug for til opbevaring. Det gælder uanset, om I skal bygge om, bygge nyt eller noget helt tredje. En standardcontainer er en god, og ikke mindst sikker, måde at skabe ekstra plads for både private og erhverv.

Vi tilbyder mange forskellige størrelse standardcontainere, som kan bruges til både stort og småt. Fælles for alle vores modeller er, at de er yderst høj kvalitet, og så er sikkerheden altid i orden, da de er udstyret med vores forsikringsgodkendte låse.

Pris og størrelser – hvad kan du få?
Standardcontainere kan fås i flere størrelser, så du har mulighed for at få en størrelse, der passer nøjagtigt til dine behov. Du kan få følgende containere:

 • 6 fods
 • 8 fods
 • 10 fods
 • 20 fods
 • 40 fods

En af de mest populære modeller er vores 20’ standard stålcontainer. Den har en udvendig højde på 2,6 meter og et rumindhold på hele 32,70 kubikmeter. Det svarer til, at du kan opbevare 11 EUR-paller deri.

Hvis du gerne vil have nærmere information, kan du få præcise containermål på alle størrelser ved at klikke her.

Er du nysgerrig efter at vide, hvad en container, i den størrelse du skal bruge, koster? Så kan du se priser på de forskellige størrelser her.

Lej en CSC-godkendt standardcontainer hos ALPHA Containers
Har du behov for en container, der er godkendt til søtransport? Det kan du sagtens få, for hos ALPHA Containers er alle vores standardcontainere CSC-godkendte.

Når det gælder nye containere, skal de være CSC-godkendte på forhånd, og denne godkendelse gælder i op til fem år. Herefter skal containeren løbende til et årligt tjek for at sikre, at containeren efterlever de pågældende standarder og regler, der er, når det gælder containersikkerhed. Du er derfor garanteret altid at være på den sikre side, når du lejer, køber eller leaser en container hos ALPHA Containers.

Vi giver dig gerne et godt tilbud
Står du og mangler ekstra plads til dine ejendele i en kortere eller længere periode? Så er det os, du skal have fat i. Vores mange år inden for branchen har givet os en stor erfaring, så vi altid kan vejlede vores kunder til den bedste løsning.

Vi vil også med glæde hjælpe dig. Via vores hjemmeside kan du allerede i dag modtage et godt, uforpligtende tilbud. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine personlige oplysninger samt information om den container, du ønsker at leje. Så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på 70 210 124, hvor et hold kompetente medarbejdere sidder klar ved telefonen til at rådgive dig. Vi ser det som vores vigtigste opgave her hos ALPHA Containers at vejlede vores kunder bedst muligt, så vi i fællesskab kan finde frem til den optimale løsning for dig.

Du kan læse meget mere om den populære 20 fods container ved at klikke her.

Du kan læse meget mere om den store 40 fods container ved at klikke her.

Hvilke størrelser kan jeg vælge?

Du kan få standardcontainere i mange størrelser. Den mest anvendte er 20-fods containeren, men der er også 6-fods, 8-fods, 10-fods og 40-fods.

Hvor hurtigt kan jeg få en standardcontainer leveret?

Vi kan typisk levere en standardcontainer inden for 1-2 hverdage. Vi har depoter i hele landet, og dermed relativ kort afstand til alle byer.

Er det sikkert at opbevaring ting i en standardcontainer?

Ja. Når du lejer en standardcontainer hos os, så følger der en forsikringsgodkendt containerlås med. Låsen er desuden nem at anvende.

Pris ekskl. moms 20 fods container

 • Pris ved køb: Kontakt os og få en god pris på køb
 • Leje pris/dag: DKK 17,-
 • Leje pris/mdr: DKK 510,-
 • Leasing pris/mdr: DKK 795,-
 • Leasing periode/mdr: 36 mdr.
 • Leasing udbetaling: DKK 1.995,-
 • Leasing restværdi: DKK 5.995,-

Specifikationer på 20 fods container

 • Udvendig: L: 606 cm, B: 244 cm, H: 259 cm
 • Indvendig: L: 587 cm, B: 235 cm, H: 237 cm
 • Rumindhold:32,70 m3 (11 EUR-paller)
 • Egenvægt:2.200 kg
 • Totalvægt:24.000 kg

Du kan få denne containertype i 5 størrelser: 6 fods, 8 fods, 10 fods, 20 fods samt 40 fods. Standardcontaineren er den mest populære containertype, og er perfekt til opbevaring i en kortere eller længere periode.

Levering

Vi kan levere en standardcontainer 1-2 dage efter bestilling, og vi leverer standardcontainere i hele landet. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send