LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Sidedørscontainer

Stort udvalg af sidedørscontainere hos ALPHA Containers

Få mulighed for fuld sideåbning med en sidedørscontainer fra ALPHA Containers. Denne type container er i særdeleshed velegnet til formål, hvor der er brug for en større åbning til at laste containeren. Foruden dette er denne model også ideel til forskellige events, såsom til udstillinger, messer, salgssted mv., da de åbne sider giver mulighed for et bedre og langt større udsyn. Der er altså mange muligheder med en sidedørscontainer, og herudover har du mulighed for både at vælge imellem containere med døre i den ene side og den ene ende, eller containere med døre på begge sider og i den ene ende, afhængig af hvad du skal bruge den til. Endelig kan vores sidedørscontainere også leveres som high cube containere, såfremt du har brug for at kunne opmagasinere høje genstande.

Sidedørscontainer til alverdens formål

Vi tilbyder som sagt et stort udvalg af forskellige sidedørscontainere her hos ALPHA Containers, som f.eks. vores 20’ sidedørscontainer, der er åben i begge sider, og som har et rumindhold på 28 m3. Eller hvad med vores 20’ sidedørscontainer, der kun er åben i den ene side, og som har et rumindhold på hele 30,30 m3. Mulighederne er mange med denne type container, og du kan allerede i dag få et godt tilbud hos os. Skriv til os via vores hjemmeside, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan finde frem til den mest ideelle løsning for dig ud fra dine specifikke ønsker og behov.

Ekstra bred åbning giver dig flere muligheder

Du kan hurtigt få overblik over indholdet med den brede åbning med en sidedørscontainer, og det er netop dette, der gør, at denne type container er særligt velegnet til opbevaring af brede eller lange genstande, samt som mobilt værksted til enten messer eller udstillinger. Du får altså med denne type container ekstra meget plads samt ekstra stor fleksibilitet. Gør det endnu lettere at læsse og få adgang til dit gods, og brug den eksempelvis til opmagasinering af vinduer, cykler mv. Her hos ALPHA Containers finder du et bredt udvalg af 20’ sidedørscontainere, så du har rig mulighed for at finde lige nøjagtig den model, du leder efter. Man skal dog her være opmærksom på, at en sidedørscontainer har en lavere indvendig højde end en ganske almindelig standardcontainer, så hvis du har brug for den ekstra højde, bør du overveje vores high cube sidedørscontainere i stedet.

Pris ekskl. moms 20 fods container

 • Pris ved køb: Kontakt os og få en god pris på køb
 • Leje pris/dag: DKK 35,-
 • Leje pris/mdr: DKK 1050,-
 • Leasing pris/mdr: DKK 995,-
 • Leasing periode/mdr: 36 mdr.
 • Leasing udbetaling: DKK 6.995,-
 • Leasing restværdi: DKK 7.995,-

Specifikationer på 20 fods container

 • Udvendig: L: 606 cm, B: 244 cm, H: 259 cm
 • Indvendig: L: 596 cm, B: 228 cm, H: 224 cm
 • Rumindhold:30,30 m3
 • Egenvægt:2.750 kg
 • Totalvægt:24.000 kg

Levering

Vi kan levere en sidedørscontainer 1-2 dage efter bestilling, og vi leverer sidedørscontainere i hele landet. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send