Mandskabscontainer

Lej en mandskabscontainer til alverdens formål hos ALPHA Containers

Her hos ALPHA Containers er vi ganske enkelt specialister, når det kommer til indretning og ombygning af containere. Vi vil således kunne tilbyde specialindrettede containerløsninger til samtlige af vores kunder, og disse vil kunne bruges til alle typer af formål. Herudover sørger vi altid for, at vores løsninger tilgodeser vores kunders behov, ønsker og krav, og at alle regler og love til containersikkerhed naturligvis overholdes. Dette gælder naturligvis også for en mandskabscontainer.

Se eksempelvis vores store udvalg af containere, der er indrettet som frokoststuer, mødelokaler, sanitet, omklædning, tekniske huse, kontorer mv. Vi har ligeledes specialindrettede containere til overnatning, så jeres medarbejdere ikke behøver at køre den lange tur hjem efter en hård dag på arbejde.

Den ideelle løsning til midlertidigt kontor eller beboelse 

Hos Alpha Containers har vi leveret et større antal af mandskabscontainere gennem en lang årrække, og disse er indrettet efter kundernes egne ønsker til indretning. Dette resulterer i, at samtlige af vores kunder er sikret en optimal løsning til en fornuftig pris. Vi kan eksempelvis være behjælpelig med kontorløsninger i en eller flere mandskabscontainere, hvor anvendelsesmulighederne er uendelige. Se dig omkring her på vores hjemmeside, og lad dig inspirere af de mange muligheder.

En mandskabscontainer er den ideelle løsning for jer, der mangler midlertidigt kontor eller konferencerum. Herudover er den nem at flytte rundt med efter behov, og du kan både vælge at anvende den separat eller som en del af en serie sammen med andre containere. Det er den oplagte løsning for jer, hvis mandskab er langt væk hjemmefra.

Få et godt tilbud allerede i dag – kontakt via telefon eller hjemmeside

ALPHA Containers er det helt rette sted for dig at gå til, såfremt du er på udkig efter mandskabscontainere til byggebranchen, hvad end du har brug for omklædning, kontor, beboelse, toilet/bade-faciliteter osv. Vores containere kommer i mange forskellige modeller og størrelser, så du har mulighed for at finde containere, der kan rumme alt fra 4 mand og helt op til 20 mand. Har du nogle særlige ønsker til din container, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at fortælle os om det, da vi vil være i stand til at indrette en container, der med garanti matcher lige netop dine behov og ønsker.

Kunne I være interesseret i enten at leje eller købe en mandskabscontainer, kan I kontakte os allerede i dag og fortælle os om, hvilke specifikke behov og ønsker I har, så vi kan finde frem til den helt rette løsning for jer. Kontakt os enten via vores hjemmeside, hvor I kan modtage et godt tilbud ved at indtaste ganske få oplysninger, eller ring på telefon 70 210 124.

Pris

 • Kontakt for tilbud på leje, leasing eller køb

Levering

Vi kan levere en mandskabscontainer 1-2 dage efter bestilling, og vi leverer mandskabscontainere i hele landet. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Få en mandskabscontainer som matcher dit behov 100%. Kontakt vores erfarne medarbejdere og hør hvilke muligheder der findes. Vi har leveret mandskabscontainere siden 1998.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send