LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Kontorcontainer som hjemmekontor under coronakarantænen

Stor efterspørgsel på at leje kontorcontainere som hjemmekontor i forbindelse med coronakarantænen

Mange danskere må arbejde hjemmefra i disse uger, og hos ALPHA Containers oplever vi pt. stor efterspørgsel på vores kontorcontainere. Vi oplever at mange foretrækker at have kontoret adskilt fra den private bolig, således der er bedre arbejdsro.

En kontorcontainer bruges ofte på byggepladser, i forbindelse med ombygning eller renovering af kontorer eller som ekstra plads ved pladsmangel. Men i disse specielle uger er det altså primært private, som vælger at leje en kontorcontainer.

Vi har de sidste 10-12 dage leveret en del kontorcontainere rundt omkring i landet, og i de fleste tilfælde er den ganske enkelt blevet placeret i en indkørsel eller have. En fantastisk fleksibel og nem løsning.

Kontorcontainer

Fleksibel og hurtig løsning – få et godt tilbud allerede i dag

Der er rigtig mange fordele, når det kommer til kontorcontainere. I kan bl.a. få den leveret indenfor 1-2 dage, vores containere er yderst velholdte, der er optimal lyd- og varmeisolering, og herudover er der mulighed for diverse ekstraudstyr. Få et uforpligtende tilbud på en kontorcontainer fra ALPHA Containers allerede i dag – du skal blot udfylde formularen på vores hjemmeside eller giv os et kald på telefon 70 210 124, og så sender vi dig et godt tilbud.

Vores kontorcontainere fås med mange forskellige indretningsmuligheder og i mange forskellige størrelser. Dette gør, at det simpelthen er den ideelle løsning for dig, der står og mangler en praktisk og mobil rumløsning her og nu.

Lej, køb eller lease en kontorcontainer

Du har mulighed for at leje, købe eller lease en kontorcontainer. Skal du bruge den i nogle uger eller måneder i forbindelse med denne coronakarantæne, så er leje naturligvis den bedste løsning for dig.

 

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send