LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

KUNDECASE: SeierFitness flytning

ALPHA Containers A/S leverer 2 stk. flyttecontainere til SeierFitness i Aarhus.

SeierFitness henvendte sig i april til ALPHA Containers vedr. en snarlig flytning. Opgaven lød på at levere 2 stk. flyttecontainere på en adresse i Aarhus. Når containerne var blevet fyldt med fitnessudstyr i løbet af et par dage, skulle containerne fragtes videre til en privat adresse, hvor de skal stå indtil de skal leveres på den endelige adresse på et senere tidspunkt.

Vi skulle relativt hurtigt finde en løsning på vores flytning. Vi kiggede på alt fra flyttefirmaer til depotrum, men det føltes ikke rigtigt. Så fandt vi flyttecontainer-konceptet på Google, og det var præcis den løsning der matchede vores behov. At vi kunne fylde containeren i vores eget tempo, og få den flyttet når vi var klar til det. Fra vi tog kontakt til ALPHA Containers til vi havde en aftale gik der vel max 30 minutter. Hele forløbet har været fantastisk. Og så var det et stort plus for os at vi kunne få flaskegrønne containere, da de bare passer bedre til den nuværende lokation. Jeg kan kun anbefale andre virksomheder og private at flytte på denne måde. Jeg vil også sige, at det var vigtigt for os at containerne blev leveret med forsikringsgodkendte containerlåse. Jeg vil give ALPHA 5 ud af 5 stjerner!

Mads Seier, indehaver og direktør SeierFitness

Hvis du vil vide mere om SeierFitness, som er kendte af de fleste fitnessentusiaster i Aarhus, så besøg deres hjemmeside her: https://seierfitness.dk/

Hos ALPHA Containers oplever vi en markant stigende interesse for vores flyttecontainere. For de flestes vedkommende er det den store fleksibilitet der er afgørende. Muligheden for at kunne pakke sit hjem, kontor eller noget helt tredje ned i sit eget tempo er populært. Det er naturligvis også afgørende at vores flyttecontainere leveres med markedets bedste forsikringsgodkendte containerlåse.

Sådan fungerer flytning med en flyttecontainer:

 1. Vi leverer på nuværende adresse
 2. Du pakker flyttecontaineren, pak ned i dage eller uger, du bestemmer
 3. Vi henter den fyldte container, som fragtes videre til den endelige adresse.
 4. Du tømmer flyttecontaineren, tøm over flere dage eller uger, du bestemmer
 5. Vi henter container når den er tom

Det er også muligt at få opbevaret den fyldte container på et depot i en kortere eller længere periode. Herfra kan den fyldte flyttecontainer så leveres til den endelige adresse når det ønskes. Det er især populært i forbindelse med salg af bolig, hvor den nye bolig endnu ikke er på plads.

Flyttecontainere er ideelt for både privat og erhverv. Du bestemmer selv tempoet. Nemt, fleksibelt og sikkert.

Tidligere leverede vi primært flyttecontainere til virksomheder, men i dag vil jeg faktisk sige, at private har overhalet erhvervskunderne. Det feedback vi får er især at mange vil undgå det stress de fleste kender fra flytning med flyttefirma, hvor alt skal ske på en dag. Desuden vil mange gerne have god tid til at male eller renovere den nye bolig, og med en flyttecontainer, så kan de møblere den nye bolig i deres eget tempo. Mange anvender også flyttecontainere, fordi de endnu ikke kender den endelige adresse, det oplever vi ofte i forbindelse med salg af bolig. Så kan vi opbevare den fyldte container på et depot, indtil kunden er klar til at få den leveret på den nye adresse. Flyttecontainere forventer vi bliver endnu mere efterspurgt de kommende år.

Tina Ruskjær, direktør ALPHA Containers

Vil du have et godt tilbud på en flytning med en eller flere flyttecontainere? Kontakt os endelig på telefon 70 210 124 eller send en mail til [email protected]

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send