LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Containere til sikker opbevaring af håndsprit

ALPHA Containers har netop leveret de første 20 fods containere til en række af landets kommuner. Containerne skal bruges til sikker opbevaring af håndsprit i forbindelse med Corona-epidemien. Myndighederne har besluttet at håndspritten skal opbevares tørt og sikkert, hvorfor mange kommuner har valgt containere fra ALPHA Containers, som den optimale løsning.

Da ingen kender varigheden af Corona-epidemien, og dermed hvor lang tid opbevaringsbehovet reelt vil være der, så er containerne en yderst fleksibel løsning. Hos ALPHA Containers er vi leveringsdygtige indenfor 1-2 dage, og vi afhenter igen få dage efter opsigelse af lejen. Ligeledes er alle vores containere i absolut god stand og meget velholdte, hvilket kommunerne naturligvis har stillet som krav.

Alle containerne, som netop nu er leveret eller på vej til flere kommuner, bliver leveret med de bedste og mest sikre containerlåse på markedet. Det har været vigtigt for kommunerne, at sikkerheden var i orden.

Containerne til opbevaring af håndsprit kan leveres og placeres hvor det ønskes.

Skal I også have opbevaret håndsprit eller andet materiale i forbindelse med Corona-krisen? Kontakt vores erfarne containereksperter, som sidder klar ved både telefon og email. Ring til os på telefon 70 210 124 eller send en email til [email protected]

Der er også mulighed for at leje 40 fods containere eller 20 fods container med sidedøre, som i nogle situationer kan være ganske praktisk, når containeren skal anvendes som ekstra lagerplads. Vi er naturligvis behjælpelige med at finde den optimale løsning til netop Jeres situation.

 

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send