LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

ALPHA Containers sponsorerer container til indsamling af legetøj

Nicolai Varney fra Missionlegetøj.dk og Lalatoys.dk har sat sig et stort mål før juleaften. Han vil på få uger fylde en stor container med godt legetøj, som skal skabe glæde hos børn og familier, som har brug for gavehjælp i forbindelse med julen. Indsamlingen kører på landsplan, og starten har været ganske imponerende.

Nicolai kontaktede ALPHA Containers for at høre om vi ville sponsorere en container til opbevaring af legetøjet, indtil det skal fordeles rundt omkring i hele landet. Og sådan et fremragende projekt kunne vi ganske enkelt kun sige ja tak til. Vi leverede derfor en isoleret 20-fods container til Nicolai i sidste uge, og status er, at der allerede nu er indsamlet masser er fantastisk legetøj. “Jeg er allerede nu overbevist om, at vi får containeren fyldt helt op inden vores deadline om ca. 4 uger” fortæller Nicolai Varney.

Når containeren er fyldt helt op om nogle uger, så skal legetøjet fordeles blandt julemærkehjem og pop-up stationer, således julen bliver sjovere for dem, som har brug for lidt hjælp til gaver.

Hvis du gerne vil donere legetøj til et godt formål, så tag endelig fat i Nicolai og hjælp ham i mål. Både som privatperson og virksomhed.

Se mere om Missionlegetøj.dk og Lalatoys.dk her:

www.missionlegetøj.dk

https://lalatoys.dk/

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send