Nicolai Varney fra Mission legetøj og LalaToys har sat sig et stort mål før juleaften: Han vil på få uger fylde en stor container med godt legetøj, som skal skabe glæde hos børn og familier, som har brug for gavehjælp i forbindelse med julen. Indsamlingen kører på landsplan, og starten har været ganske imponerende.

20-FODS ISOLERET CONTAINER FYLDT MED FANTASTISK LEGETØJ

Nicolai kontaktede ALPHA Containers for at høre, om vi ville sponsorere en container til opbevaring af legetøjet, indtil det skal fordeles rundt omkring i hele landet. Og sådan et fremragende projekt kunne vi ganske enkelt kun sige ja tak til. 

Vi leverede derfor en isoleret 20-fods container til Nicolai i sidste uge, og status er, at der allerede nu er indsamlet masser er fantastisk legetøj: “Jeg er allerede nu overbevist om, at vi får containeren fyldt helt op inden vores deadline om ca. 4 uger,” fortæller Nicolai Varney.

Når containeren er fyldt helt op om nogle uger, så skal legetøjet fordeles blandt julemærkehjem og pop op-stationer, så julen bliver sjovere, for dem som har brug for lidt hjælp til gaver.

Container til opbevaring af legetøj
  • Levering af container med kranbil
Container til opbevaring af legetøj
  • Container klar til opbevaring af legetøj
Container til opbevaring af legetøj
  • En stolt og tilfreds arrangør af indsamlingen
Se fuldskærm
  • Container til opbevaring af legetøj
  • Container til opbevaring af legetøj
  • Container til opbevaring af legetøj

VIL DU HJÆLPE NICOLAI OG DONERE LEGETØJ?

Hvis du gerne vil donere legetøj til et godt formål, så tag endelig fat i Nicolai, og hjælp ham i mål. Både som privatperson og virksomhed.

Se mere om Missionlegetøj.dk og Lalatoys.dk her:

www.missionlegetøj.dk

https://lalatoys.dk/

Vi har også et sponsorat af fodboldklubben AGF, læs mere om det her.

Lej eller køb en container med hurtig levering i hele Danmark

Fra Gedser til Skagen

VI LEVERER I
HELE DANMARK

Uanset hvor du bor, kan vi levere en container til dig. Og med mere end 30 depoter rundt omkring i landet, er vi aldrig langt væk – det betyder susende hurtig og ikke mindst billig levering (du kan se depoternes placering på kortet).

Giv os 1-2 hverdage, så står containeren hos dig ?

FORTÆL MIG MERE

Få et ganske
uforpligtende tilbud

Få et tilbud til:
Vi gi’r en lås, når du lejer en container. Du får vores bedste forsikringsgodkendte lås med i prisen – så du kan opbevare dine ting med ro i maven.

    persondatapolitik.
    Få et tilbud