Nicolai Varney fra Mission legetøj og LalaToys har sat sig et stort mål før juleaften: Han vil på få uger fylde en stor container med godt legetøj, som skal skabe glæde hos børn og familier, som har brug for gavehjælp i forbindelse med julen. Indsamlingen kører på landsplan, og starten har været ganske imponerende.

20-FODS ISOLERET CONTAINER FYLDT MED FANTASTISK LEGETØJ

Nicolai kontaktede ALPHA Containers for at høre, om vi ville sponsorere en container til opbevaring af legetøjet, indtil det skal fordeles rundt omkring i hele landet. Og sådan et fremragende projekt kunne vi ganske enkelt kun sige ja tak til. 

Vi leverede derfor en isoleret 20-fods container til Nicolai i sidste uge, og status er, at der allerede nu er indsamlet masser er fantastisk legetøj: “Jeg er allerede nu overbevist om, at vi får containeren fyldt helt op inden vores deadline om ca. 4 uger,” fortæller Nicolai Varney.

Når containeren er fyldt helt op om nogle uger, så skal legetøjet fordeles blandt julemærkehjem og pop op-stationer, så julen bliver sjovere, for dem som har brug for lidt hjælp til gaver.

Container til opbevaring af legetøj
  • Levering af container med kranbil
Container til opbevaring af legetøj
  • Container klar til opbevaring af legetøj
Container til opbevaring af legetøj
  • En stolt og tilfreds arrangør af indsamlingen
Se fuldskærm
  • Container til opbevaring af legetøj
  • Container til opbevaring af legetøj
  • Container til opbevaring af legetøj

VIL DU HJÆLPE NICOLAI OG DONERE LEGETØJ?

Hvis du gerne vil donere legetøj til et godt formål, så tag endelig fat i Nicolai, og hjælp ham i mål. Både som privatperson og virksomhed.

Se mere om Missionlegetøj.dk og Lalatoys.dk her:

www.missionlegetøj.dk

https://lalatoys.dk/

Vil du leje eller købe en container? Måske en brugt container?

Vi har også et sponsorat af fodboldklubben AGF, læs mere om det her.

Vil du læse flere nyheder, så se dem alle her og endnu flere lige her.

Lej eller køb en container med hurtig levering i hele Danmark

Fra Gedser til Skagen

VI LEVERER I
HELE DANMARK

Uanset hvor du bor, kan vi levere en container til dig. Og med mere end 30 depoter rundt omkring i landet, er vi aldrig langt væk – det betyder susende hurtig og ikke mindst billig levering (du kan se depoternes placering på kortet).

Giv os 1-2 hverdage, så står containeren hos dig ?

FORTÆL MIG MERE

Få et ganske
uforpligtende tilbud

Få et tilbud til:
Vi gi’r en lås, når du lejer en container. Du får vores bedste forsikringsgodkendte lås med i prisen – så du kan opbevare dine ting med ro i maven.

    Når du sender en forespørgsel via kontaktformularen, behandler vi dine persondata iht. loven om GDPR. Se persondatapolitik her.

    Få et tilbud