LEJE, KØB, SALG, OG LEASING AF
DANMARK’S BEDSTE CONTAINERE

ALPHA Containers A/S sponsorerer fodboldklubben AGF

AGF
AGF

ALPHA Containers er nu med i AGF’s sponsornetværk

ALPHA Containers A/S har siden juni 2019 støttet fodboldklubben AGF som netværkssponsor. Hos ALPHA Containers værdsættes det århusianske lokalsamfund, og der bakkes glædeligt op omkring gode initiativer, der kan styrke det sprudlende fællesskab i Århus. Som netværkssponsor for AGF, støtter ALPHA selve klubben, og derudover indgår virksomheden også i en netværksgruppe.

Et godt lokalsamfund bygger på sociale initiativer og aktiviteter, der bidrager til en kulturel tilknytning og fællesskabsfølelse. AGF Fodboldklub er årligt et samlingspunkt for mere end 600.000 århusianere, og betragtes dermed som et stort fællesskab. Dette samlingspunkt genererer et levende og energisk lokalsamfund, og giver Århus by en positiv efterklang. Århus by spiller bestemt en rolle for direktør af ALPHA Containers, Tina Ruskjær.

”Jeg mener, at det er en vigtig og samfundsmæssig opgave at bakke om en lokal klub som AGF, og derfor ønsker vi naturligvis at vise vores støtte til klubben. Vi har bemærket AGFs engagement i Aarhus, og set nogle gode resultater i forhold til en positiv og social udvikling. Udover udviklingen af talenter, ser vi også, at AGF har gode sociale tiltag, der yder stærke tilbud i form af aktiviteter og oplevelser for børn, familier og udsatte. Og derudover er det jo skønt at se, at det går rigtig godt for AGF,” fortæller Tina Ruskjær.

AGF har i 2018 indgået et CSR-samarbejde, hvilket betyder, at de i 2018 havde fokus på fire faste CSR-samarbejdspartnere, herunder FC Grønnegade, MOT-skolerne, Trygfondens Familiehus og Viva/Goals for Life. Projektet, FC Grønnegade hjælper socialt udsatte, der får lov at prøver kræfter med fodboldspillet, og derved skal hjælpe til en positiv udvikling for den enkelte.

NETVÆRK MED FOKUS PÅ VÆRDISKABELSE

Gennem ALPHA Containers’ sponsorat af AGF udfolder sig op til flere proaktive resultater, der både er givende for virksomheden og for AGF Fodboldklub.

Når man sponsorerer AGF, får man, udover at sætte sin lid til fodboldklubben, muligheden for at være en del af en netværksgruppe. Det betyder, at man som virksomhed tilslutter sig en af AGFs 7 netværksgrupper, der i øjeblikket rummer over 200 medlemmer.

”Vores mål med AGF Aarhus Netværk, er at etablere et unikt samarbejde mellem vores sponsorer, således de kan dele erfaringer på tværs af hinanden, og udvikle forretningsmuligheder ved hjælp af netværket. På den måde skaber vi værdi for sponsoraterne udover de sportslige begivenheder,” forklarer Nete Steiniche, der er sponsorkoordinator for AGF.

ALPHA Containers er en del af en af de 7 netværksgrupper, og indgår dermed også i en tæt dialog med flere af de østjyske virksomheder. Tina Ruskjær mener, at det bærer frugt for medlemmerne i netværket.

”I AGF Aarhus Netværk indgår vi i et erhvervsnetværk, hvor alle virksomheder hver især kan bidrage med deres viden og erfaring fra forskellige brancher. Det er udbytterigt, at vi som lokale virksomheder kan drage nytte af hinanden, så vi i Østjylland kan være sammen om at skabe vækst, der er til gavn for de lokale virksomheder,” mener Tina Ruskjær.

ALPHA Containers benytter blandt andet netværket til at spare med andre virksomheder, og hjælpe de, der har behov for forskellige opbevaringsløsninger eller ombygning af containere.

ALPHA CONTAINERS’ LANDSDÆKKENDE

ALPHA Containers’ landsdækkende containerservice tilbyder en bred vifte af containere til privat såvel som erhvervsmæssigt brug. ALPHA Containers’ brede sortiment af containere er både til salg og til leje, hvilket efterhånden er blevet et af ALPHA Containers’ kerneområder i takt med, at anvendelsen ALPHA Containers’ leje- og leasingservice er vokset. Med depoter på både Sjælland, Fyn og Jylland er man i gode hænder hos ALPHA Containers, der kan levere containere hurtigt og effektivt til en attraktiv pris. ALPHA Containers udbyder deres service til enhver, hvad enten der er brug for et lager, hjælp til flytning, byggepladser eller andet.

Med mange års erfaring inden for containerindretning, er ALPHA eksperter på dette område. På dette område optræder der også mange muligheder – lige fra isolerede containere og fryse/kølecontainere til kontorcontainere og sidedørscontainere. ALPHA Containers har blandt andet arbejdet med specialindretning af containerne til kontormiljøer, teknikhuse, lagercontainere og rensningsanlæg, og for nyligt specialindretning af omklædningsfaciliteter til et fitnesscenter.

Hos ALPHA Containers er kunden i centrum. Det betyder, at man som kunde ikke står på bar bund, når man har brug for en container. ALPHA Containers hjælper også med finansieringen, såfremt kunden har ønsker om en leasingaftale, og er omhyggelig med at finde det, der passer på den enkelte kundes behov, krav og ønsker.

Du kan læse mere om det at være sponsor hos AGF ved at klikke her.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud
persondatapolitik.
Send mig brochuren

Få et uforpligtende tilbud

Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

persondatapolitik.
Send