LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

LEDIG STILLING: Salgs- og kundeservicekoordinator

Motiveres du af afvekslende opgaver, hvor du med den rette indsats gør en forskel i en hverdag, hvor engagementet er i højsædet? Så kig med her – måske er du den, vi leder efter…

Uovertruffen service med kunden i centrum

ALPHA Containers oplever øget efterspørgsel og udvider derfor organisationen, så kunderne også fremadrettet får professionel rådgivning og hurtig tilgængelighed.

Som salgs- og kundeservicekoordinator får du en afgørende rolle i et smidigt samarbejde, hvor du bliver bindeleddet mellem kunder, samarbejdspartnere og kollegaer. Din hverdag består af:

 • Kontakt med kunder via telefon og mail – erhvervskunder og privatkunder
 • Udarbejdelse og opfølgning på skræddersyede tilbud
 • Professionel ordrehåndtering fra modtagelse til levering hos kunden
 • Opdatering af ERP- og CRM-systemer med korrekte data

Derudover bidrager du aktivt til optimering og effektivisering af de administrative processer i en virksomhed, hvor nye idéer er velkomne, og du dermed kan sætte dit personlige aftryk på den fremadrettede vækst.

Detaljeorienteret med praktisk erfaring

Du har helt sikkert erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med salg og kundeservice – og hvis du kommer fra bygge- eller detailbranchen, er du foran på point.

For dig er en struktureret arbejdsmetode elementært, og du bevarer overblikket, selvom opgaverne er mange. Du er fortrolig med gængse IT-systemer, især Office-pakken. Erfaring med C5 samt CRM-systemer er også et plus.

Du kommunikerer fejlfrit i både skrift og tale, og vigtigst er, at du altid er smilende og sætter en ære i et højt serviceniveau, samtidig med at du evner at stå fast.

Din kommende arbejdsplads…

Du får naturligvis en grundig intern oplæring, der inkluderer introduktion til ALPHA Containers produkter og løsninger.

Du bliver en del af et mindre men stærkt team på et kontor, hvor åben kommunikation, kreativitet og entusiasme er vigtige dele i hverdagen. Og hvor du hver eneste dag kan nyde udsigten fra første parket midt på Aarhus Havn.

Hvis du kan identificere dig med overstående, hører vi meget gerne fra dig!

Rekrutteringsprocessen varetages af Curia. Læs mere eller søg stillingen her: https://www.curia.dk/ledige-stillinger?jobid=21362&locale=da_DK

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send