Vinteren står for døren – Få den optimale opbevaring med en isoleret container.

Selvom danskerne ikke er meget for det, så kommer vi desværre ikke udenom, at dagene nu for alvor bliver kortere, mørkere og ikke mindst koldere. Hos ALPHA Containers ved vi af erfaring, at den kolde årstid betyder en markant ændring i vores kunder og samarbejdspartneres behov for sikker og tryg opbevaring. Nu er det nemlig også et krav at vores containere kan modstå evt. frost, sne og slud.

Derfor har vi hos ALPHA Containers gennem de seneste år opbygget en meget markant flåde af isolerede containere i super kvalitet og stand. Danskerne stopper jo ikke med at renovere, ombygge og restaurere blot fordi vi skifter fra sommer til vintertid. Med en isoleret container fra ALPHA Containers er du sikker på en frostfri og tryg opbevaring, du skal blot fokusere på dit bygge-, renoverings- eller flytteprojekt, så sørger vi for den optimale opbevaring i en godkendt isoleret container.

Når du skal bruge en isoleret container, så kan du vælge at leje en container på månedsbasis, i dette tilfælde får du for eksempel en gratis forsikringsgodkendt containerlås med i prisen. Du har også mulighed for at købe en isoleret container, det kan vise sig at være den bedste økonomiske løsning for dig, såfremt du skal bruge container i en længere periode. Ligeledes kan du vælge at lease en isoleret container, det kan være en god løsning for dig som skal bruge containeren i en længere periode, men som ikke ønsker at binde for meget kapital her og nu, men gerne vil betale en månedlig leasing. Kontakt os gerne for mere info omkring hvilken løsning vi vil anbefale til dig, og husk at vi leverer isolerede containere i hele landet.

ALPHA Containers har leveret containerløsninger siden 1998. Vi tør derfor godt påstå at vi er blandt branchens bedste, og vi har samtidig nogle af branchens bedste og mest velholdte container, og det er uanset om du er på udkig efter isolerede containere, uisolerede containere eller specialløsninger. Se i øvrigt vores aktuelle tilbud her, eller kontakt os via telefon 70 21 01 24 eller via email info@alphacontainers.dk – vi har med garanti et godt tilbud til dig.


Få et uforpligtende tilbud.

- modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms.

* Navn:

* E-mail:

* Telefon:

* Leveringsby

Firma navn:

* Tilbud på

Container type:

Størrelse

Antal

Lejeperiode:

Besked/kommentar:

eller ring 70 210 124