Kontorcontainer

Lej, køb eller lease en fleksibel kontorcontainer

Står I og har pladsmangel i din virksomhed, fordi I eksempelvis er i gang med en ombygning af større omfang? Med en kontorcontainer kan I få den plads, I står og har brug for her og nu. Ganske enkelt er en kontorcontainer en specialindrettet container til kontorbrug, og der er mulighed for, at den kan blive opstillet på jeres firmas adresse, så alle medarbejdere ikke er nødsaget til at flytte alle deres ejendele til en ny bygning. Men herudover kan en kontorcontainer også være ganske nyttig på en byggeplads, hvor den kan udgøre de nødvendige kontorfaciliteter, der nu er brug for. ALPHA Containers leverer kontorcontainere af høj kvalitet og sætter dem op, hvor end I har brug for det.

Fleksibel og hurtig løsning – få et godt tilbud allerede i dag

Der er rigtig mange fordele, når det kommer til kontorcontainere. I kan bl.a. få den leveret omgående, de vil til enhver tid kunne udvides, der er optimal lyd- og varmeisolering, og herudover er der mulighed for diverse ekstraudstyr. Få et uforpligtende tilbud på en kontorcontainer fra ALPHA Containers allerede i dag – du skal blot udfylde formularen på vores hjemmeside, og så sender vi dig et godt tilbud.

Vores kontorcontainere fås med mange forskellige indretningsmuligheder og i mange forskellige størrelser. Dette gør, at det simpelthen er den ideelle løsning for dig, der står og mangler en praktisk og mobil rumløsning her og nu. Herudover garanterer den nemme montering en hurtig opstilling, samtidig med at du sparer masser af penge. Med en kontorcontainer løber du simpelthen aldrig tør for plads på din arbejdsplads.

Køb eller lej kontorcontainere hos ALPHA Containers

Vores kontorcontainere her hos ALPHA Containers er den ideelle løsning, såfremt I i jeres virksomhed søger midlertidige kontormiljøer i forbindelse med enten flytning af eksisterende lokaler eller ved ombygning. Vi er ganske enkelt specialister, når det gælder indretning af kontormiljøer efter jeres specifikke krav og ønsker. Vi tilbyder individuelle og holdbare containerløsninger til alle vores kunder. Se f.eks. vores kontorcontainer med en indvendig højde på 2,5 m. Den kan desuden fås med vinduer i side eller gavl, og herudover har den el-radiator, lysarmaturer, termoruder, isoleret væg, loft og gulv mv.
Foruden kontorcontainere har vi også mulighed for at specialindrette containere som mødelokaler, såfremt I vil skulle få brug for det. Hos APLHA Containers kan alle opgaver lade sig gøre, og vi ser det som vores vigtigste opgave at gøre alle vores kunder tilfredse.

Priseksempel på leasing af kontorcontainer med glasfacade som vist i i galleriet:

Førstegangsydelse: 29.500 kr. ekskl. moms
Månedlig ydelse i 36 måneder: 4.129 kr. ekskl. moms
Restværdi: 14.700 kr. ekskl. moms

Kontakt for pris på levering. Der er pt. op til 18 ugers leveringstid på kontorcontainer med glasfacade.

Få et overblik over alle vores containertyper og containermål ved at klikke her, og du kan se en samlet prisliste ved at klikke her.

OBS: billeder af indvendig kontorcontainer er blot til inspiration. Kontorcontainere leveres uden inventar.

Hvilke størrelser har kontorcontainere?

De fleste kontorcontainere er 20-fods containere, men det er bestemt muligt at få dem i 10-fods eller 40-fods.

Kan jeg få specialbygget en kontorcontainer efter behov?

Ja. Vi har gennem mange år fået specialbygget utallige kontorcontainere til både privat og erhverv. Faktisk sætter kun fantasien grænser, når det kommer til kontorcontainere.

Er kontorcontainere varme og behagelige om vinteren?

Ja. Kontorcontainere er godt isoleret og kan nemt opvarmes, således der opnås en behagelig temperatur i de kolde måneder.

Hvor lang tid skal jeg leje en kontorcontainer?

Du kan leje en kontorcontainere i få dage, nogle uger eller mange måneder, ja sågar i flere år. Det er en fleksibel løsning, og du kan nemt opsige containeren.

Pris ekskl. moms 20 fods container

 • Pris ved køb: Kontakt os og få en god pris på køb
 • Leje pris/dag: DKK 45,-
 • Leje pris/mdr: DKK 1350,-
 • Leasing pris/mdr: DKK 1.495,-
 • Leasing periode/mdr: 36 mdr.
 • Leasing udbetaling: DKK 14.995,-
 • Leasing restværdi: DKK 7.995,-

Levering

Vi kan typisk levere en kontorcontainer 1-2 dage efter bestilling, såfremt den ønskede model allerede er på lager. Op til 4-ugers leveringstid, hvis den ønskede model skal produceres først. Vi leverer kontorcontainere i hele landet. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Vi kan indrette en kontorcontainer præcis som du ønsker. Vi har leveret kontorcontainere siden 1998, kontakt vores erfarne medarbejdere og hør nærmere om mulighederne.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send