Kontorcontainer

Lej, køb eller lease en fleksibel kontorcontainer

Står I og har pladsmangel i din virksomhed, fordi I eksempelvis er i gang med en ombygning af større omfang? Med en kontorcontainer kan I få den plads, I står og har brug for her og nu. Ganske enkelt er en kontorcontainer en specialindrettet container til kontorbrug, og der er mulighed for, at den kan blive opstillet på jeres firmas adresse, så alle medarbejdere ikke er nødsaget til at flytte alle deres ejendele til en ny bygning. Men herudover kan en kontorcontainer også være ganske nyttig på en byggeplads, hvor den kan udgøre de nødvendige kontorfaciliteter, der nu er brug for. ALPHA Containers leverer kontorcontainere af høj kvalitet og sætter dem op, hvor end I har brug for det.

Fleksibel og hurtig løsning – få et godt tilbud allerede i dag

Der er rigtig mange fordele, når det kommer til kontorcontainere. I kan bl.a. få den leveret omgående, de vil til enhver tid kunne udvides, der er optimal lyd- og varmeisolering, og herudover er der mulighed for diverse ekstraudstyr. Få et uforpligtende tilbud på en kontorcontainer fra ALPHA Containers allerede i dag – du skal blot udfylde formularen på vores hjemmeside, og så sender vi dig et godt tilbud.

Vores kontorcontainere fås med mange forskellige indretningsmuligheder og i mange forskellige størrelser. Dette gør, at det simpelthen er den ideelle løsning for dig, der står og mangler en praktisk og mobil rumløsning her og nu. Herudover garanterer den nemme montering en hurtig opstilling, samtidig med at du sparer masser af penge. Med en kontorcontainer løber du simpelthen aldrig tør for plads på din arbejdsplads.

Køb eller lej kontorcontainere hos ALPHA Containers

Vores kontorcontainere her hos ALPHA Containers er den ideelle løsning, såfremt I i jeres virksomhed søger midlertidige kontormiljøer i forbindelse med enten flytning af eksisterende lokaler eller ved ombygning. Vi er ganske enkelt specialister, når det gælder indretning af kontormiljøer efter jeres specifikke krav og ønsker. Vi tilbyder individuelle og holdbare containerløsninger til alle vores kunder. Se f.eks. vores kontorcontainer med en indvendig højde på 2,5 m. Den kan desuden fås med vinduer i side eller gavl, og herudover har den el-radiator, lysarmaturer, termoruder, isoleret væg, loft og gulv mv.
Foruden kontorcontainere har vi også mulighed for at specialindrette containere som mødelokaler, såfremt I vil skulle få brug for det. Hos APLHA Containers kan alle opgaver lade sig gøre, og vi ser det som vores vigtigste opgave at gøre alle vores kunder tilfredse.

Få et overblik over alle vores kontortyper og containermål ved at klikke her, og du kan se en samlet prisliste ved at klikke her.

Pris ekskl. moms

  • Kontantpris: DKK 47.995,-
  • Leje pris/dag: DKK 35,-
  • Leje pris/mdr: DKK 1050,-
  • Leasing pris/mdr: DKK 1.295,-
  • Leasing periode/mdr: 36 mdr.
  • Leasing udbetaling: DKK 14.995,-
  • Leasing restværdi: DKK 7.495,-

Vi kan indrette en kontorcontainer præcis som du ønsker. Vi har leveret kontorcontainere siden 1998, kontakt vores erfarne medarbejdere og hør nærmere om mulighederne.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud
persondatapolitik.
Send mig brochuren

Få et uforpligtende tilbud

Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

persondatapolitik.
Send