Dækcontainer

Lej en dækcontainer hos ALPHA Containers

Hos ALPHA Containers tilbyder vi dækreoler til opbevaring af dæk og hjul til både 20’ samt 40’ containere. Herudover kan vi ligeledes være behjælpelige, når det gælder dæk- og hjulvogn, da det jo ikke længere er tilladt at løfte dæk højere end til skulderhøjde. Ved hjælp af en sådan vogn kan du også anvende det øverste lag i dækreolen og dermed få mest muligt udbytte ud af den. Du kan her hos ALPHA Containers enten vælge at leje, købe eller lease en dækcontainer.

Få et godt tilbud allerede i dag – kontakt vores erfarne specialister

Står du og mangler ekstra plads til opbevaring af dæk i enten en kortere eller længere periode? Vi tilbyder skånsomme samt professionelle løsninger, når det gælder opbevaring af dæk. Du har både mulighed for at leje dækcontainere i 20’ eller 40’, alt efter hvad dine specifikke præferencer end måtte være. En 20’ container med dækreol kan du købe for 29.995,- eller leje for 706,- pr. måned. Endelig har du også mulighed for at lease den over 36 måneder til den nette sum af 595,-. Hos ALPHA Containers har vi masser er erfaring inden for området, og derfor er næsten alle opgaver mulige. Du kan desuden allerede i dag modtage et godt tilbud ved at indtaste dine personlige oplysninger på vores hjemmeside, samt information omkring den pågældende container, som du ønsker. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi i fællesskab kan finde frem til den mest ideelle løsning for dig – og husk, at vi både kan være behjælpelige til erhvervsmæssig samt privat brug.

Den ideelle løsning til dæk- og hjul opbevaring

Der er ingen tvivl om, at dæk og hjul optager utrolig meget plads, hvis de blot står stablet sammen på gulvet. Men med en dækcontainer fra ALPHA Containers sikrer du de ideelle fugt- samt luftforhold for dækkene, samtidig med at de optager så lidt plads som overhovedet muligt. Endelig vil du langt nemmere kunne få adgang til de enkelte dæk, end hvis de stod stablet oven på hinanden. En dækcontainer er ganske enkelt den ideelle løsning for dig, der ønsker optimal opbevaring af både dæk og hjul, og vi vil til hver en tid kunne opfylde alle dine ønsker og behov. Såfremt du ønsker at vide mere om vores dækcontainere, kan du kontakte os på 70 210 124. Her sidder der et hold kompetente og dygtige medarbejdere klar til at rådgive dig bedst muligt samt besvare alle dine spørgsmål.

Pris

  • Pris:Kontakt os for tilbud

Dækcontainere med eller uden reoler, vi finder sammen den perfekte løsning. Kontakt os og få en skarp pris på en dækcontainer.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud
persondatapolitik.
Send mig brochuren

Få et uforpligtende tilbud

Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

persondatapolitik.
Send