Dækcontainer

Lej en dækcontainer hos ALPHA Containers

Hos ALPHA Containers tilbyder vi dækreoler til opbevaring af dæk og hjul til både 20’ samt 40’ containere. Du kan her hos ALPHA Containers enten vælge at leje, købe eller lease en dækcontainer. Dækcontainere er især populære hos bilforhandlere, værksteder, autoophuggere og dækspecialister.

Få et godt tilbud allerede i dag – kontakt vores erfarne specialister

Står du og mangler ekstra plads til opbevaring af dæk i enten en kortere eller længere periode? Vi tilbyder skånsomme samt professionelle løsninger, når det gælder opbevaring af dæk. Du har både mulighed for at leje dækcontainere i 20’ eller 40’, alt efter hvad dine specifikke præferencer end måtte være. Hos ALPHA Containers har vi masser er erfaring inden for området, og derfor er næsten alle opgaver mulige. Du kan desuden allerede i dag modtage et godt tilbud ved at indtaste dine personlige oplysninger på vores hjemmeside, samt information omkring den pågældende container, som du ønsker. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi i fællesskab kan finde frem til den mest ideelle løsning for dig – og husk, at vi både kan være behjælpelige til erhvervsmæssig samt privat brug.

Den ideelle løsning til dæk- og hjul opbevaring

Der er ingen tvivl om, at dæk og hjul optager utrolig meget plads, hvis de blot står stablet sammen på gulvet. Men med en dækcontainer fra ALPHA Containers sikrer du de ideelle fugt- samt luftforhold for dækkene, samtidig med at de optager så lidt plads som overhovedet muligt. Endelig vil du langt nemmere kunne få adgang til de enkelte dæk, end hvis de stod stablet oven på hinanden. En dækcontainer er ganske enkelt den ideelle løsning for dig, der ønsker optimal opbevaring af både dæk og hjul, og vi vil til hver en tid kunne opfylde alle dine ønsker og behov. Såfremt du ønsker at vide mere om vores dækcontainere, kan du kontakte os på 70 210 124. Her sidder der et hold kompetente og dygtige medarbejdere klar til at rådgive dig bedst muligt samt besvare alle dine spørgsmål.

DÆKCONTAINERE

Containertype Leje pr. dag fra Leje pr. måned fra Køb fra Leasing pr. måned fra Leasing udbetaling og restbeløb
20 fod 29 kr. 870 kr. Kontakt for tilbud 995 kr. (36 mnd) 5.995 kr. / 7.995 kr.
40 fod 45 kr. 1.350 kr. Kontakt for tilbud 1.495 kr. (36 mnd) 14.995 kr. / 7.495 kr.

 

Pris ekskl. moms 20 fods container

 • Pris ved køb: Kontakt os og få en god pris på køb
 • Leje pris/dag: DKK 29,-
 • Leje pris/mdr: DKK 870,-
 • Leasing pris/mdr: DKK 1.095,-
 • Leasing periode/mdr: 36 mdr.
 • Leasing udbetaling: DKK 6.995,-
 • Leasing restværdi: DKK 7.995,-

Levering

Vi kan levere en dækcontainer 1-2 dage efter bestilling, og vi leverer dækcontainere i hele landet. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Dækcontainere med eller uden reoler, vi finder sammen den perfekte løsning. Ovenstående priser er for en 20-fods dækcontainer.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send