LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Er det sikkert at opbevare ting i en container?

Sikker opbevaring i container med forsikringsgodkendt containerlås.

Der er ingen tvivl om at opbevaring i en container er sikkert for både privat og erhverv. I dag er der nemlig flere alternativer indenfor optimal sikring af en container. Mange vil nok forbinde sikring af container med en låsebom, men i dag er det faktisk flere muligheder for at sikre ejendele i en container på en nem og enkel måde. Det er dog primært fixlocks der anvendes i dag, og det skyldes primært at denne låsetype er meget nem at montere samt at anvende. Sikker opbevaring i en container er bestemt muligt.

Anvend for eksempel en fixlock

Den populære fixlock er for eksempel forsikringsgodkendt, og det har naturligvis stor betydning for dig når du skal opbevare ejendele eller måske byggemateriale i en container. At låsen er forsikringsgodkendt er samtidig et krav fra forsikringsselskaberne, hvis du vil have indboet i en container forsikret, og da mange opbevarer værdier for mange penge i en container, så er det bestemt en vigtig faktor når du skal vælge hvilken lås du vil anvende. Du kan læse mere om den populære fixlock her.

Låsebomme er også en mulighed

Låsebomme anvendes i stor stil til sikring af containere. Det er især erhvervskunder som bruger de populære og yderst solide låsebomme. Som det er tilfældet med fixlock, så er låsebomme ligeledes forsikringsgodkendte, og derfor er du betydeligt bedre stillet i forhold til at få forsikret indbo i containeren. Du kan finde mere info om låsebomme her.

Både fixlock og låsebommen er forsikringsgodkendt i rød klasse, og er dermed vurderet som værende topsikre, og hos ALPHA Containers A/S kan vi bestemt anbefale disse låsetyper.

Hos ALPHA Containers A/S har vi mange års erfaring indenfor containere og dermed containerlåse. Vi rådgiver gerne omkring valg af containerlås. Kontakt os på telefon 70 21 01 24 eller via [email protected]

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send