LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Nye super ventilerede containere

Super ventileret containerVentilation er en væsentlig faktor at tage i mente, når du skal opbevare temperaturfølsomme genstande. ALPHA Containers’ super ventilerede containere er udstyrede med nye, store ventilatorer, der sikrer en ordentlig ventilation, således du uafhængigt af vind og vejr trygt kan opbevare sensitive genstande i containeren.

Har du brug for at opbevare eller transportere ekstra sensitive genstande? Hos ALPHA Containers har vi den perfekte løsning til netop dette. Hos os har du nemlig mulighed for at købe eller leje en super ventileret container, der er udstyret med fire ventilatorer med høj luftstrøm. Som udgangspunkt placeres to af ventilatorerne lavt ved døren og to højt foran på siderne, da dette arrangement fremmer en naturlig luftstrøm gennem varme dage og kolde nætter.

De fire ventilationsriste, der er monteret på en super ventileret container, er en videreudvikling af den traditionelle ventilator på en standard container, hvis konstruktion er over tredive år gammel. Disse ventilationsriste er større end på en normalt ventileret standard container. Med de nye ventilatorer opnås der i større omgang cirkulation af luft i containeren, samtidigt med at ventilationsristene naturligvis beskytter mod regn og andre udefrakommende forhold.

Hvilke materialer kræver ekstra god ventilation?

Om der er tilstrækkelig ventilation i en container, er i mange tilfælde en relevant overvejelse. Hvis du opbevarer møbler, kunst eller lignende husholdningsgenstande af følsom karakter, er det vigtigt, at der ikke dannes kondens i containeren. Fugten forsvinder nemlig ikke igen, og derfor er der en risiko for, at det opbevarede materiale ødelægges af blandt andet mug og skimmel, hvis ikke der er ordentlig ventilation.

Ved opbevaring af maskiner, biler eller køretøjsdele er det også væsentligt at ventilationen er i orden, da det sikrer, at maskineriet fungerer, som det skal. Ekstreme temperaturer og vejrændringer kan forårsage, at dit maskineri opererer uforudsigeligt, og kan endda være årsag til ødelæggelser. Ydermere kan der dannes rust og skimmel, hvis fugt trænger ind i en container uden ordentlig ventilation. Bildele, såsom motorer og køretøjsvæsker kræver også ventileret opbevaring, da de indeholder antændelige væsker, og er bygget af materialer, der ikke tåler at udsættes for varme eller fugt.

Ved byggeri eller andre former for tung industri, kan der naturligvis også opstå et behov for ekstra opbevaringsplads. Ofte skal der i disse industrier også opbevares kemikalier og trykgasser. Nogle kemikalier kræver ikke nogen specielle forhold ved opbevaring, men hvis du skal opbevare kemikalier, der er brandfarlige, er det meget vigtigt at benytte en ventileret container. Det er naturligvis væsentligt at tjekke de lovmæssige krav for opbevaring af kemikalier, inden de sættes ind i en container.

Afhængigt af hvor containeren skal placeres eller hvilken tid på året den skal benyttes, kan det også være vigtigt at gøre sig overvejelser om ventilationen. Hvis containeren for eksempel skal placeres et sted hvor der er drastiske vejrændringer er det vigtigt, at der er ordentlig ventilation i containeren for at dine ejendele ikke ødelægges. I dette tilfælde er en super ventileret container et sikkert valg, da du kan være tryg ved, at dine genstande er risikofri fra fugtskader.

Vores super ventilerede containere sælges eller lejes primært ud som 20 fods, men kan også fås i flere størrelser efter behov. De super ventilerede containere kan fås i stort set alle RAL-farver, og ventilationsristene kan også monteres i flere forskellige kontrastfarver.

Du kan nemt og hurtigt leje eller købe en super ventileret container. Hos ALPHA Containers sidder vores medarbejdere klar til at rådgive dig, når du skal bruge en super ventileret container. Du kan kontakte os på telefon 70 210 124 eller på mail [email protected]

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send