Hvorfor leje en container?

Overvejer du om containerleje kan være den optimale løsning for dig?

I dag er leje af containere meget populært, og det er der naturligvis en lang række forskellige årsager til. Ombygning eller renovering af en ejendom er absolut en af de væsentligste årsager til behovet for leje af container, og ofte en isoleret container, det afhænger dog ofte af årstid samt hvilke materialer der skal opbevares i den lejede container. Det er betryggende at vide at ens ejendele er sikkert og tørt opbevaret mens byggeriet pågår. Ligeledes vælger mange håndværker at anvende containere på byggepladser, således byggematerialer er låst forsvarligt inde.

Ofte opstår der et akut behov for leje af container. Det er typisk i forbindelse med vandskader, brand og lignende. Her er det afgørende af få ejendele flyttet over i en tør og sikker container hurtigst muligt. Derfor har vi hos ALPHA Containers A/S depoter i hele landet, netop så vi hurtigt og effektivt kan levere den ønskede container til kunder som har akut brug for levering.

De fleste vælger containerløsningen fordi det er nemt, sikkert og prisfornuftigt. Der er naturligvis andre alternativer til opbevaring, men fordelen ved at anvende en container er at containeren kan stå på din egen adresse eller hvor du måtte ønske det. Du har dermed nem adgang til dine ting, og det er naturligvis en stor fordel, især i forbindelse med ombygning og renovering.

Det er i dag muligt at leje om forskellige containertyper. Fra de mindre 8-fods container op til de store 40-fods container, uisoleret eller isoleret. Samtidig findes der mange specialbyggede containere som for eksempel kontorcontainer, mandskabscontainer eller kølecontainer. Hos ALPHA Container A/S dækker vi ethvert område indenfor udlejning af containere. Desuden har vi alt indenfor containertilbehør, og det er også muligt at købe eller lease containere, du kan med andre ord få præcis den løsning der matcher dit behov.

Du kan med fordel leje en container, hos ALPHA Containers A/S har vi arbejdet med containere siden 1998, og vi vil med glæde finde den optimale løsning til dig. Find mere information på hjemmesiden, giv os et kald på telefon 70 21 01 24 eller send os en mail via info@alphacontainers.dk


Få et uforpligtende tilbud.

- modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms.

* Navn:

* E-mail:

* Telefon:

* Leveringsby

Firma navn:

* Tilbud på

Container type:

Størrelse

Antal

Lejeperiode:

Besked/kommentar:

eller ring 70 210 124