LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Hvad koster det at leje en container?

Hvad koster det at leje en container?

Prisen på leje af en container er naturligvis en relevant faktor, når du har besluttet dig for at leje en container, og det er uanset om det er til privat eller erhvervsmæssig brug. Hos ALPHA Containers er der en række faktorer som afgør hvilken pris du kan forvente i forbindelse med leje af container.

Det er for eksempel afgørende hvilken type container du er på udkig efter. Skal du bruge en standard 20-fods container eller har du brug for en specialbygget 40-fods container? Ligeledes har det afgørende betydning hvor lang en lejeperiode der er tale om. Sidst, men ikke mindst, så er selve fragtprisen fastsat efter hvor i landet vi skal aflevere container. Som lejer af en container skal du betale fragtpris ved levering samt ved afhentning. En af fordelene ved at leje container hos ALPHA Containers, er uden tvivl vores tætte og velfungerende samarbejde med vognmænd fra hele landet. Det sikrer dig en effektiv og prisfornuftig levering samt afhentning.

De fleste vælger at leje en 20-fods container

De fleste som lejer en container vælger at leje en standard 20-fods container. Det er for de fleste en meget passende størrelse, og kan ofte placeres nemt i for eksempel en indkørsel eller have, såfremt du skal have containeren til at stå på din private grund. Hos ALPHA Containers kan du leje en standard 20-fods container fra blot 17 kr. pr. dag ekskl. moms. Fragtpris for levering og afhentning aftales individuelt og afhænger som allerede nævnt af adressen.

På vores container tilbudsside finder du flere priser på leje af container hos ALPHA Containers, men du kan med fordel kontakte os for priser og aktuelle tilbud. Vi får nemlig ofte nye containere på lager, og grundet stor efterspørgsel, så når vi sjældent at få de nyeste tilbud på vores hjemmeside, da containerne ganske enkelt bliver udlejet inden.

Du kan læse mere om ALPHA Containers her eller se vores forskellige containertyper her.

Kontakt ALPHA Containers allerede i dag, vi ser frem til at finde den perfekte containerløsning til dig. Giv os et kald på telefon 70 21 01 24 eller send en mail via [email protected]

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send