LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Gør din flytning nemmere med en flyttecontainer

Det er sikkert de fleste, der har prøvet at skulle flytte. Måske står du endda lige nu med en flytning rundt om hjørnet?

I så fald kan du sikkert skrive under på, at det kan være et stort arbejde. På mange måder. Men hvis vi nu fortæller dig, at det kan faktisk kan gøres meget nemt og enkelt at flytte fra ét sted til et andet – ville det så ikke være fedt?

Ja, det tænkte vi nok, du ville synes.

Lær, hvordan du gør flytning nemt for dig selv med en flyttecontainer

Vi kan afsløre, at det, du skal til at læse, kommer til at omhandle:

 • Hvad en flyttecontainer egentlig er
 • Hvordan du kan bruge den (til din fordel)
 • Hvad den koster
 • Og meget, meget mere

Hvis du gerne vil snyde bare en lille smule og komme hurtigt frem til de vigtigste pointer, så må du gerne det. Vi sladrer ikke. Du kan bare scrolle helt ned i bunden, hvor du finder et resumé med de vigtigste pointer.

Er du til gengæld en af dem, der gerne vil have det hele med? Så læs med her, og bliv klogere på, hvordan du gør det så nemt som muligt at flytte fra ét sted til et andet.

Du skal flytte – hvad gør du?

Når det er blevet tid til at flytte, er der typisk to muligheder:

 1. Du kan hyre et flyttefirma
 2. Du kan lokke venner og familie til at hjælpe dig

Men hånden på hjertet – Ingen af de to muligheder er egentlig nogen vildt fed løsning.

Du kan vælge at betale dig fra molevitten ved at hyre et flyttefirma, men det kan hurtigt blive lidt omstændigt. Eksempelvis, hvis datoen for udflytning ikke helt passer sammen med, hvornår indflytningen kan finde sted. Og så står du der med fletninger i postkassen.

Og hvis alternativet er hjælp fra venner og familie, så er det jo ikke ligefrem, fordi du vil føle dig sig som årets ven ved at lokke dine kære til at slæbe, vel? Måske endda en hel dag. Op og ned ad trapper. Tilmed vil den eneste betaling, du typisk kan tilbyde for sådan en omgang, være en håndbajer og en pizza.

Men hvad kan du så gøre?

Vi kan afsløre, at der findes et alternativ.

Vi har en flyttecontainer til dig

Gennem ALPHA Containers har du mulighed for at få en flyttecontainer stillet til rådighed.

Og hvis du nu sidder og tænker: ”Hvad er det smarte ved sådan en?”, så er svarene ganske simple:

 • Det kan ofte gøre din flytning langt billigere, end hvis du bruger et flyttefirma
 • Du kan nemmere tilpasse dine flyttedatoer
 • Det er nemmere end at skaffe trailere (og hjælp fra venner)

Lyder det som noget, der kunne være interessant for dig? Jamen så må vi hellere tage et kig på, hvad sådan en flyttecontainer egentlig er.

Hvad er en flyttecontainer?

En flyttecontainer kan fås i mange forskellige størrelser. På den måde kan du vælge en container af præcis den størrelse, der passer til dit behov.

Der skal trods alt gerne være plads til alle de ting, der skal flyttes over i din nye, lækre bolig, ikke?

Du kan oven i købet også vælge, om du ønsker, det skal være en container, der er isoleret eller uisoleret.

Og her har vi lige et godt råd til dig, som du med fordel kan skrive bag øret:

Fordi det er en container, der skal bruges til at opbevare dine elskede (og måske dyre) møbler, dit arvegods fra din mormor og en masse andre ejendele, du har kær, så kan det være en god idé at vælge en container, der er isoleret.

På den måde er du sikker på, at dine ejendele står tørt, varmt og sikkert – uanset hvornår på året, du skal flytte. Og det er rimelig smart i et land som Danmark, hvor temperaturen og vejrudsigten er mere eller mindre uforudsigelig.

Sådan virker en flyttecontainer

Det er ingen sag at flytte, så snart du bruger en flyttecontainer. Processen er nemlig meget enkel og fuldstændig ligetil.

Den container, du har valgt, vil bliver leveret til din nuværende adresse. Og det er nu, det bliver rigtig smart.

For når først, du har fået containeren leveret, så kan du pakke dine ting i den, fuldstændig når det passer dig.

Har du lyst til at bruge et par dage på det? Så gør du det.

→ Vil du gerne bruge et par uger? Det er intet problem!

Har du endda lyst til at bruge måneder på det – jamen, så er det bare det, du gør!

Lyder det ikke fedt? Der er ingen stress og jag. Alt kan foregå stille og roligt – lige når du vil. Der er ikke længere nogen, der siger, det hele skal foregå i fuld fart på én dag. Du kan bare tage dig al den tid, du har brug for.

Hvem flytter containeren?

Når du har fået pakket alle dine sager ud i containeren, ringer du til os igen for at aftale flytning af containeren.

Du kan helt selv vælge, om du gerne vil have containeren kørt ud på din nye adresse, eller om du eksempelvis vil have den flyttet ud på et depot. Det kan jo være, du er ved at bygge om eller bygge noget helt nyt, som endnu ikke står færdigt. Det kan også være, du slet ikke har fundet dit nye hjem endnu.

Skal containeren leveres på din nye adresse? Så har vi en god nyhed til dig:

Du kan nemlig også pakke dine ting ud igen i lige præcis det tempo, du foretrækker. Du kan tage dig al den tid, du har lyst til. Og så ringer du bare til os, når containeren er tom og klar til afhentning.

Når du flytter med en container slipper du for stress og jag. Du gør det nemt for dig selv, så du i stedet kan fokusere på alt det, du glæder dig over ved flytningen.

Vil du gerne vide mere?

Vi kan godt forstå, at det lyder interessant med en flyttecontainer. Særligt hvis du står og skal flytte hen i din drømmebolig lige om lidt og gerne vil have god tid til at pakke dit hjem ned.

Heldigvis kan du læse meget mere om vores flyttecontainere. Du skal bare klikke her, så kommer du ind på siden. Her har du også mulighed for at læse lidt nærmere om priser, og hvordan du bestiller en flyttecontainer.

Resumé: De vigtigste pointer

 • Vi har gjort nemt og enkelt for dig at flytte, så du hverken behøver trailer, hjælp fra venner eller et flyttefirma
 • Vi tilbyder flyttecontainere i mange forskellige størrelser
 • Få containeren leveret til din adresse, og pak dine ting i den, som du lyster. Brug dage, uger eller måneder på det – det er helt op til dig!
 • Når du er færdig med at pakke dine ting i containeren, kommer vi og kører den derhen, hvor du vil. Og ved du, hvad du så kan? Pakke ud i dit helt eget tempo. Vi kommer først og henter den, når du er helt færdig med at pakke ud.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

  persondatapolitik.
  Send mig brochuren

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send