LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Containersalg til attraktive priser

Lave priser på containersalg hos ALPHA Containers

Du finder altid et bredt udvalg af alle typer containere til alverdens formål og i alverdens størrelser hos ALPHA Containers. Her tilbyder vi både brugte og nye containere til gode priser til både privat og erhvervsmæssig brug. Vi kan desuden levere containere til hele landet. Lyder dette som noget for dig, kan vi allerede i dag sende dig et uforpligtende tilbud på en container. Du skal blot udfylde dine personlige oplysninger samt indtaste information omkring hvilken container type, du ønsker at købe, og så modtager du et godt tilbud fra os. Containersalg er vores speciale og har været det lige siden 1998.

Hos os har du ligeledes mulighed for at købe en CSC godkendt container, som sikrer dig, at containeren overholder alle regler og love, når det kommer til de sikkerhedsmæssige krav i forbindelse med søtransport.

Find gode tilbud på containersalg i hele landet

Der er desuden mange, der søger specialindrettede containere, og her kan vi ligeledes være behjælpelige. Vi har nemlig specialiseret os inden for bl.a. indretning og ombygning af containere til alverdens formål, og vi er derfor i stand til at tilbyde specialindrettede containere – til både privat og erhvervsmæssig brug. Vi sørger for, at du får den helt rette løsning, og vi vil naturligvis tilgodese alle dine specifikke ønsker og krav.

En af de mange fordele ved specialindrettede containere er bl.a., at containeren er mobil og derfor meget fleksibel. Hos ALPHA Containers har vi bl.a. masser af erfaring, når det gælder specialindrettede containere til kontormiljøer, reklamesøljer, pengeautomater, teknikhuse, værkstedscontainere osv. Der er ikke den opgave, vi ikke kan klare, og du skal til hver en tid være velkommen til at kontakte os for nærmere information, så vi sammen kan finde en løsning, der matcher dine specifikke krav og behov.

Få opmagasineret alle dine ejendele på en nem og sikker måde

Hos ALPHA Containers tilbyder vi altid skarpe priser på køb af nye såvel som brugte containere fra vores mange landsdækkende depoter, så du kan få plads til alle dine ejendele. Det kan eksempelvis være, at I er ved at bygge om derhjemme, eller at I er ved at renovere køkkenet, og så er der naturligvis behov for ekstra plads og opmagasinering af diverse ejendele her og nu. I sådanne tilfælde vil en container være den optimale løsning, og du finder hos ALPHA Containers et stort udvalg, så du blot kan vælge lige netop den container, der opfylder dine krav.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send