LEJE, KØB, SALG, OG LEASING AF
DANMARK’S BEDSTE CONTAINERE

Sikker opbevaring i container med containerlås

Opbevar dine ejendele sikkert i en container med en containerlås

Der er rigtig mange mennesker, der henvender sig til os og spørger, om det er sikkert at opbevare sine ejendele i en container, og her svarer vi blankt ja – der er slet ikke nogen tvivl om, at det er sikkert, og det gælder både, hvis du bruger den til erhvervsmæssig brug samt privat brug. Der findes i dag mange muligheder, når det gælder optimal sikring af en container på en ganske enkel og nem måde. Det er bl.a. ganske populært at anvende fixlocks, da denne låsetype er utrolig nemt at anvende samt at montere, men herudover er der også mange andre lige så gode alternativer. Man behøver derfor ikke forbinde sikring af en container med en låsebom, som mange sikkert vil gøre.

Find et bredt udvalg af forskellige containerlåse hos ALPHA Containers

Hos ALPHA Containers tilbyder vi mange forskellige containerlåse, såsom den populære fixlock, som er forsikringsgodkendt, hvilket gør den særlig interessant for dig, der har brug for at opbevare dyre og værdifulde ejendele i containeren. At fixlock-modellen er forsikringsgodkendt er et krav fra forsikringsselskaberne, såfremt du ønsker at få indboet i containeren forsikret. Det er helt klart en essentiel faktor at have med i baghovedet, når man skal vælge låsetype. Du har på vores hjemmeside mulighed for at læse meget mere om fixlocks.

Ydermere tilbyder vi også låsebomme, da disse anvendes i stor stil til sikring af ejendele. Låsebomme er i særdeleshed populært blandt erhvervskunder, hvilket ikke er så mærkeligt igen, eftersom de er yderst solide. Denne type lås er ligeledes forsikringsgodkendt, og du kan også her finde meget mere information om låsebomme på vores hjemmeside, såfremt du ønsker at vide mere. Med en forsikringsgodkendt containerlås fra ALPHA Containers er du betydeligt bedre stillet, såfremt du alligevel skulle være så uheldig at få stjålet dine værdier.

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere

Vi har her hos ALPHA Containers årevis af erfaring, når det gælder containere, og dermed også tilbehør til containere, såsom containerlåse. Er du i tvivl omkring hvilken containerlås, du bør vælge, kan du kontakte os på telefon 70 21 01 24 eller skrive til os via [email protected], så vil vi rådgive dig bedst muligt, så vi i fællesskab kan finde frem til den mest ideelle løsning for dig. Både vores fixlocks samt låsebomme er vurderet som værende topsikre, i og med at de befinder sig i en forsikringsgodkendt rød klasse, og vi kan derfor stærkt anbefale begge disse låsetyper.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

persondatapolitik.
Send