LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Offshorecontainer

Find et stort udvalg af offshorecontainere hos ALPHA Containers

Hos ALPHA Containers tilbyder vi forskellige typer af offshorecontainere, som alle lever op til DNV 2.7-1 kravet. Vores brede udvalg indeholder eksempelvis 20’ high cube offshore stålcontainer med et rumindhold på hele 29,3 m3, som svarer til 12 EUR-paller samt en udvendig længde på 6 meter og en totalvægt på 30.000 kg. Denne type container er særligt robust og fremstillet til at kunne modstå flere års brug. En offshorecontainer er konstrueret til at kunne modstå kræfter, som en ganske almindelig standardcontainer ikke ville kunne, såsom de barske forhold på havet.

Robust offshorecontainer til alverdens formål

En offshorecontainer anvendes primært til transport af varer, såsom særlige containere, bulkcontainere, fragt containere m.m. Hos ALPHA Containers tilbyder vi både udlejning samt salg af offshorecontainere, og udover standardcontainere producerer vi ligeledes containere til kundespecifikke projekter. Vi er nemlig specialister, når det gælder individuelle løsninger af containerindretning. Så søger du en særlig robust container, som kan modstå barske forhold, er offshorecontaineren helt klart den ideelle løsning for dig – og husk, at alle vores containere både kan bruges til erhvervsmæssig samt privat brug. Få et godt tilbud allerede i dag på vores hjemmeside ved at indtaste dine personlige oplysninger samt information om den type container, du ønsker, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere

ALPHA Containers er det rette sted for dig, der er på udkig efter en eller flere containere. Vi har nemlig et bredt udvalg af alle typer af standard containere til forskellige formål og i flere forskellige størrelser. Herudover har vi også alt i tilbehør til containere for at gøre din brug af containeren allermest hensigtsmæssigt, og endelig har du her mulighed for at få tilrettelagt din finansiering af containeren, så den passer til dine ønsker og behov. Skal du eksempelvis ud at sejle med tungt gods, er en offshorecontainer det oplagte valg, og vi er leveringsdygtige i alle typer af offshorecontainere, så du med garanti vil kunne finde lige akkurat den model, der passer til dine krav. Herudover lever alle vores modeller naturligvis op til lovgivningen, så du kan være ganske sikker på, at alt er, som det skal være. Såfremt du har nogle spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på 70 21 01 24 eller skrive til os på [email protected], så finder vi i fællesskab frem til den bedste løsning for dig.

Pris

 • Pris:Kontakt for tilbud på leje, leasing eller køb

Specifikationer på 20 fods container

 • Udvendig: L: 600 cm, B: 243 cm, H: 289 cm
 • Indvendig: L: 586 cm, B: 224 cm, H: 253 cm
 • Rumindhold:29,3 m3 (12 EUR-paller)
 • Egenvægt:3.900 kg
 • Totalvægt:30.000 kg

Levering

Vi kan levere en offshorecontainer 1-2 dage efter bestilling, og vi leverer offshorecontainere i hele landet. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send