LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Low cube container

Lej eller køb en low cube container hos ALPHA Containers allerede i dag

Vi leverer her hos ALPHA Containers et bredt udvalg af forskellige low cube containere i høj kvalitet til alverdens formål. De findes i 20’ størrelse og kan både bruges til privat samt erhvervsmæssig brug. Se f.eks. vores 20’ low cube container med en udvendig længde på 6 m, en totalvægt på 24.000 kg samt et rumindhold på 31 m3, som svarer til 12 EUR-paller. Med en sådan model vil du nemt kunne opmagasinere størstedelen af dine ejendele.

Få et godt tilbud allerede i dag – kontakt os via vores hjemmeside

En low cube container er en container, hvor højden er reduceret til 243 cm end en ganske almindelig standardcontainer, men på trods af dette er det stadig en rummelig model, der med garanti vil kunne klare at opbevare de fleste af dine ejendele. Der kan være mange forskellige grunde til, hvorfor man pludselig skulle få brug for ekstra opbevaringsplads her og nu – det kan eksempelvis være, at man er ved at renovere derhjemme – og i disse tilfælde er en container ganske enkelt den mest ideelle løsning. Du kan allerede i dag få et godt tilbud hos os. Kontakt os via vores hjemmeside, og så finder vi i fællesskab frem til den mest optimale løsning for dig. Du skal blot indtaste dine personlige oplysninger samt information omkring den type container, du ønsker. Få ekstra plads til opmagasinering til dine ejendele hurtigt og nemt med en smart container fra ALPHA Containers – her tilbyder vi mange forskellige typer, så det er bare om at vælge.

Optimal opbevaringsløsning til en god pris

Få den ekstra opbevaringsplads, som du har brug for, og som vil kunne rumme størstedelen af dit inventar med en low cube container. Dette vil med garanti være med til at gøre hele renoveringsprocessen hjemme hos dig langt nemmere og mindre uoverskuelig. Hos ALPHA Containers kan vi være behjælpelige med langt de fleste typer af containere i flere forskellige størrelser til alverdens formål, så du har mulighed for at finde den model, som matcher dine behov og ønsker. Såfremt du har nogle spørgsmål, eller hvis du blot ønsker at høre mere om vores forskellige typer af containere, kan du ydermere kontakte os via 70 210 124. Her vil der sidde et hold dygtige samt kompetente medarbejdere klar til at besvare alle dine spørgsmål, så du kan være klædt bedre på til enten at købe eller leje den container, som du har brug for.

Pris

 • Pris:Kontakt for tilbud på leje, leasing eller køb

Specifikationer på 20 fods container

 • Udvendig: L: 606 cm, B: 244 cm, H: 259 cm
 • Indvendig: L: 599 cm, B: 235 cm, H: 224 cm
 • Rumindhold:31 m3 (12 EUR-paller)
 • Egenvægt:2.160 kg
 • Totalvægt:24.000 kg

Levering

Vi kan levere en low cube container 1-2 dage efter bestilling, og vi leverer low cube containere i hele landet. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send