Leje af container hos ALPHA Containers

Står du over for en større ombygning, tilbygning eller har du brug for akut lagerplads eller blot ekstraordinær pladsmangel i en kortere eller længere periode, kan du hos ALPHA Containers leje en container med forsikringsgodkendt lås. Vi har mange års erfaring med containerudlejning og hjælper gerne med at finde de rette container-mål.

ALPHA Containers har et stort udvalg af containere til flere forskellige formål. Vi udlejer i alle typer og flere container-mål, lige fra 6’ til 45’ containere. Vi har et stort sortiment inden for standardcontainere, isolerede containere, køle-/frysecontainere, sidedørscontainere, open top containere, mandskabscontainere mv. 

Leje af container er i dag meget udbredt hos både privat og erhverv, hos ALPHA Container har vi for eksempel et glimrende samarbejde med mange erhvervskunder, det er blandt andet håndværkere som har brug for ekstra plads. Og samtidig sikker, tør og tryg opbevaring, og her er leje af container bestemt en passende løsning. Vi hjælper gerne med at sammensætte den optimale løsning, som passer til netop dit behov uanset om du har brug for at leje en container i en kortere eller længere periode.

Vi sørger for levering/afhentning af container i hele Danmark fra et af vores landsdækkende depoter. Vores mange depoter sikrer dig den bedste pris på levering og afhentning.

Containerudlejning for en ny 20 fods standard container fra kun kr. 15,- per dag + moms. Ved en længere lejeperiode aftales prisen individuelt. Vi har naturligvis også mulighed for at have containeren stående hos et af ALPHA Containers' landsdækkende depoter, hvis dette ønskes.

ALPHA Containers har arbejdet med containere siden 1998, og vi er derfor blandt landets førende indenfor leje af container. Vores containere er altid i topkvalitet, og vi får løbende nye containere hjem. Du kan med andre ord være sikker på kvaliteten er i orden, og at du er garanteret sikker, tør og tryg opbevaring.

Find mere information omkring leje af container på vores hjemmeside eller kontakt os allerede i dag.

Hent vores lejebetingelser som pdf her.

Få et uforpligtende tilbud.

- modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms.

* Navn:

* E-mail:

* Telefon:

* Leveringsby

Firma navn:

* Tilbud på

Container type:

Størrelse

Antal

Lejeperiode:

Besked/kommentar:

eller ring 70 210 124