LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Flatracks og platforme

Find et stort udvalg af flatracks og platforme hos ALPHA Containers

Hos ALPHA Containers tilbyder vi et bredt udvalg af flatracks og platforme i størrelserne 20’ og 40’. Disse er det oplagte valg for dig, der ønsker at laste samt transportere gods med ekstra store dimensioner, og hvor eksempelvis højden kan gå hen at være et problem. Vores flatrackscontainere er udstyret med åbne sider og har enten endegavle, der er faste eller som kan klappes sammen. Vores platforme containere er derimod uden sider og endegavle.

Containere til tungt gods og tung last – flatracks og platforme

Vi tilbyder som sagt flatracks samt platforme containere i både 20’ og 40’, og vores brede udvalg omfatter bl.a. en 20’ flatrackcontainer med endegavle med en udvendig længde på 6 m samt en egenvægt på 1.500 kg, eller hvad med en 20’ platform container med en udvendig længde på 12,1 m og en egenvægt på 4.200 kg. Med disse modeller vil du nemt kunne få fragtet din tunge last, såsom rør og maskiner, der skal lastes fra siden eller fra oven. Flatrackcontainere fremstilles desuden af stål, hvorfor de kan klare det meste. En flatrackcontainer er altså særligt velegnet til last, som ellers synes umuligt at have med at gøre. Køb eller lej denne type container hos ALPHA Containers allerede i dag, når det ikke kan lade sig gøre at læsse en container på normal vis.

ALPHA Containers – specialister inden for individuelle løsninger

Når det gælder containere, har vi her hos ALPHA Containers masser af erfaring, hvorfor du altid er i særledes gode hænder, når du handler med os. Du finder via vores hjemmeside et bredt udvalg af forskellige typer af containere, hvad end det er til erhvervsmæssig eller privat brug. Herudover er vi også specialister, når det gælder containerindretning samt tilbehør til containere, og endelig har du mulighed for at få tilrettelagt din finansiering af containeren, så den passer til dit behov. Såfremt du har nogle spørgsmål, kan du kontakte os på 70 21 01 24, hvor der vil sidde et hold dygtige medarbejdere klar til at finde frem til den mest ideelle løsning for dig. Du har ydermere mulighed for at få et godt tilbud fra os allerede i dag ved at indtaste dine personlige oplysninger samt information omkring den type container, du ønsker, og så vender vi tilbage hurtigst muligt. Se dig omkring her på siden, og se f.eks. vores udvalg af flatracks og platforme, som med garanti vil kunne laste og transportere selv det mest besværlige og tunge gods.

Pris

 • Pris:Kontakt for tilbud på leje, leasing eller køb

Specifikationer på 20 fods container

 • Udvendig: L: 606 cm, B: 244 cm, H: 34 cm
 • Indvendig: L: 599 cm, B: 239 cm
 • Egenvægt:1.500 kg
 • Totalvægt:26.000 kg

Levering

Vi kan levere flatracks og platforme 1-2 dage efter bestilling, og vi leverer i hele landet. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send