LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Brugte containere

Brugte containere til alverdens formål

Det er afgørende for os, at vores containere altid er i god stand, er præsentable og godkendte. Derfor kan du trygt leje eller købe en brugt container hos ALPHA Containers. Vores brugte containere er generelt i høj kurs, netop på grund af vores strenge krav til kvalitet. En brugt containere kan være alt fra nogle måneder til flere år, det er ikke afgørende da velholdte containere kan bruges i utrolig mange år.

Men hvorfor købe en brugt container?

En brugt container er naturligvis billigere end en fabriksny container. Du kan med andre ord spare penge ved at vælge en brugt container fremfor en spritny, vi garanterer at vores brugte containere er i fremragende stand. Køb af en brugt container kan være en god løsning for dig som skal bruge en container i en længere periode, og derfor kan køb være mere attraktivt end leje. Du skal måske igang med et længervarende renoveringsprojekt, og har brug for nem og sikker opbevaring af ejendele eller byggematerialer i forbindelse med projektet. Vi har ligeledes mange kunder som har valgt en brugt container som løsning til permanent opbevaring, her taler vi om alt fra storindustri til private hjem.

Levering af brugt container

Hos ALPHA Containers har vi arbejdet med containere siden 1998, og vi opererer landsdækkende, du kan ganske enkelt få leveret en brugt container på den adresse du ønsker. Vi har tæt samarbejde med mange vognmænd, og kan derfor ofte leverer indenfor få dage, og mange gange allerede næste dag.

Få den perfekte løsning

Vores erfarne medarbejdere hjælper dig gerne med at vælge den optimale løsning. Leje eller køb, ny eller brugt container. Vi har hjulpet tusindvis af kunder siden 1998, og vi har med garanti også den optimale pakke til dig. Kontakt os derfor på telefon 70 21 01 24 eller via [email protected] – vi ser frem til at høre fra dig.

Er de brugte containere i god stand?

Ja. De er vind- og vandtætte. I de fleste tilfælde vil de have skrammer og buler, men de er velfungerende.

Hvor gamle er de brugte containere?

De kan være alt fra få år gamle til at have været i brug i adskillige år. Uanset alder er de velfungerende.

Hvor hurtigt kan jeg få en brugt container leveret?

Vi kan typisk levere containeren inden for 1-2 hverdage, uanset hvor i landet den skal leveres.

Pris

 • Kontakt os og få en god pris på køb

Levering

Vi kan levere en brugt container 1-2 dage efter bestilling, og vi leverer brugte containere i hele landet. Kontakt os gerne for en skarp pris på levering.

Specifikationer på 20 fods container

 • Udvendig: L: 606, B: 244, H: 259
 • Indvendig: L: 590, B: 233, H: 238
 • Rumindhold:32,70 m3
 • Egenvægt:2.200 kg
 • Totalvægt:24.000 kg

Køb en brugt container, vi garanterer at kvaliteten fortsat er i top. Den perfekte løsning for dig, som skal bruge en container i en længere periode, og som ikke behøver en fabriksny container.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send