Lej eller køb en twistlock

Twistlocks skal blot indsættes i hjørnerne over og under containeren, og ved at dreje håndtaget er stakken præ-låst. Efter du har placeret den, drejes håndtaget igen, hvorefter den er i fastlåst position. Med en twistlock kan man generere en afstand på 28 mm mellem containerne.

TWISTLOCK TIL CONTAINER

Du finder bl.a. twistlock til containere her hos os, som sikrer, at din daglige tilgang til containeren bliver endnu lettere, samtidig med at sikkerheden kommer helt i top. Vores store udvalg af twistlock omfatter bl.a. modellerne twistlock B-55, twistlock foundation 45-55, twistlock semi automatic T-5 samt twistlock U-frame B-45. Med alle disse typer af twistlock vil du endnu nemmere kunne få adgang til containerne og dermed gøre hverdagen en smule lettere. Samtidig sikrer du, at sikkerheden altid er helt i top, hvilket naturligvis er ganske essentielt, når det gælder containere.

Twistlocks skal blot indsættes i hjørnerne over og under containeren, og ved at dreje håndtaget er stakken præ-låst. Efter du har placeret den, drejes håndtaget igen, hvorefter den er i fastlåst position. Med en twistlock kan man generere en afstand på 28 mm mellem containerne.

TWISTLOCK OG MEGET ANDET TILBEHØR TIL CONTAINERE

Hos ALPHA Containers finder du alt i tilbehør til containere for at gøre din brug af containeren allermest hensigtsmæssig. Foruden containere tilbyder vi nemlig et bredt udvalg inden for container tilbehør. Alle vores produkter overholder alle pågældende regler inden for sikkerhed i brug af containere og er desuden af højeste kvalitet. Du kan derfor være ganske sikker på, når du handler her hos os, at du får container tilbehør i topklasse, som vil kunne holde i mange år fremover. Vores udvalg omfatter alt lige fra låse og køreramper til mobilt lys og forskellige trappesystemer – alt sammen for at du kan få allermest glæde ud af din container.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ TWISTLOCKS ELLER ANDET TILBEHØR

Er du på udkig efter reservedele til enten sammenkobling af containere, eller skal dine containere stakkes? Vi forhandler her hos ALPHA Containers forskellige typer af containerlåse, så du med garanti vil kunne finde lige akkurat det, som du søger. Søger du noget specifikt, eller ønsker du blot at vide mere om twistlock, skal du være mere end velkommen til at kontakte os via telefon 70 21 01 24 eller ved at skrive til os på mail [email protected]. Her hos ALPHA Containers gør vi meget ud af at hjælpe vores kunder bedst muligt, hvorfor vi har samlet et hold kompetente medarbejdere, som sidder klar til at rådgive dig samt svare på alle dine spørgsmål.

ALPHA Containers er stedet for dig, der er på udkig efter tilbehør til containere i høj kvalitet, som kan være med til at gøre din brug af containeren mest hensigtsmæssig – hvad end du bruger containeren til erhvervsmæssig eller privat brug.

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os, uanset om det er vedr. leje af containerkøb af container eller containertilbehør. Vi er aldrig længere væk end et opkald til 70 210 124 eller en mail til [email protected] og glæder os til at hjælpe dig.

Du kan også slå et smut forbi vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) 

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Populær
Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Populær
Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

Populær
Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Tina Ruskjær, ALPHA Containers

Tina Ruskjær – kunderådgiver og Regional Manager hos ALPHA Containers

Ringer du til os, er det ofte Tina Ruskjær, du får i røret. Hun har nemlig mange års erfaring med containere og kan rådgive dig grundigt ud fra sin store viden.

Uanset om du skal leje, købe eller har brug for en specialløsning – så kan Tina hjælpe dig med at finde den helt rigtige container til dit behov.

Regional Manager med stor viden og erfaring inden for containerbranchen hendes ekspertise strækker sig fra leje og køb af containere til avanceret containerindretning..

Tina er anerkendt for sin evne til at tackle selv de mest udfordrende og komplekse opgaver – til både privat og erhverv.