Twistlock

Twistlock til container – fokus på sikkerhed

Hos ALPHA Containers finder du alt i tilbehør til containere for at gøre din brug af containeren allermest hensigtsmæssig. Foruden containere tilbyder vi nemlig et bredt udvalg inden for container tilbehør. Alle vores produkter overholder alle pågældende regler inden for sikkerhed i brug af containere og er desuden af højeste kvalitet. Du kan derfor være ganske sikker på, når du handler her hos os, at du får container tilbehør i topklasse, som vil kunne holde i mange år fremover. Vores udvalg omfatter alt lige fra låse og køreramper til mobilt lys og forskellige trappesystemer – alt sammen for at du kan få allermest glæde ud af din container.

Gør den daglige tilgang til containeren endnu lettere samt mere sikker

Du finder bl.a. twistlock til containere her hos os, som sikrer, at din daglige tilgang til containeren bliver endnu lettere, samtidig med at sikkerheden kommer helt i top. Vores store udvalg af twistlock omfatter bl.a. modellerne twistlock B-55, twistlock foundation 45-55, twistlock semi automatic T-5 samt twistlock U-frame B-45. Med alle disse typer af twistlock vil du endnu nemmere kunne få adgang til containerne og dermed gøre hverdagen en smule lettere. Samtidig sikrer du, at sikkerheden altid er helt i top, hvilket naturligvis er ganske essentielt, når det gælder containere.

Twistlocks skal blot indsættes i hjørnerne over og under containeren, og ved at dreje håndtaget er stakken præ-låst. Efter du har placeret den, drejes håndtaget igen, hvorefter den er i fastlåst position. Med en twistlock kan man generere en afstand på 28 mm mellem containerne.

Få mest muligt ud af din container – vi har alt i tilbehør til containere

Er du på udkig efter reservedele til enten sammenkobling af containere, eller skal dine containere stakkes? Vi forhandler her hos ALPHA Containers forskellige typer af containerlåse, så du med garanti vil kunne finde lige akkurat det, som du søger. Søger du noget specifikt, eller ønsker du blot at vide mere om twistlock, skal du være mere end velkommen til at kontakte os via telefon 70 21 01 24 eller ved at skrive til os på mail [email protected]. Her hos ALPHA Containers gør vi meget ud af at hjælpe vores kunder bedst muligt, hvorfor vi har samlet et hold kompetente medarbejdere, som sidder klar til at rådgive dig samt svare på alle dine spørgsmål.

ALPHA Containers er stedet for dig, der er på udkig efter tilbehør til containere i høj kvalitet, som kan være med til at gøre din brug af containeren mest hensigtsmæssig – hvad end du bruger containeren til erhvervsmæssig eller privat brug.

Pris

 • Kontakt os for et godt og ganske uforpligtende tilbud.

Twistlocks skal blot indsættes i hjørnerne over og under containeren, og ved at dreje håndtaget er stakken præ-låst. Efter du har placeret den, drejes håndtaget igen, hvorefter den er i fastlåst position. Med en twistlock kan man generere en afstand på 28 mm mellem containerne.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send