Rubber Sheets

Find et stort udvalg af rubber sheets til containere hos ALPHA Containers

Når man arbejder i en container, er det ganske essentielt, at sikkerheden er helt i top, og dette kan man være med til at sikre på mange måder. Man kan eksempelvis starte med at overveje, hvilken type gulvbelægning man har i containeren. Vi har her hos ALPHA Containers masser af erfaring inden for branchen, og vi anbefaler helt klart, at man anlægger rubber sheets eller gummibelægning på sit gulv, da dette gør, at man ikke skrider så let og dermed kan komme til skade. Du finder her på vores hjemmeside vores udvalg af rubber sheets i høj kvalitet, som med garanti vil kunne være med til at højne sikkerheden i containeren – hvad end du bruger den til privat eller erhvervsmæssig brug.

Sørg for at sikkerheden er helt i top med rubber sheets i høj kvalitet

Rubber sheets giver en enestående elasticitet samt holdbarhed, og det er derfor den ideelle gulvbelægning på arealer, hvor der stilles store krav til skridsikkerheden. Herudover er en anden fordel ved denne type gulvbelægning, at det skåner dine led og ben, mens du er i arbejde, grundet det kraftige samt stærke naturmateriale, som det er lavet af. Det er ikke tilfældeligt, at mange arbejdspladser samt offentlige rum benytter sig af rubber sheets, og man bør derfor kraftigt overveje denne type belægning i enhver container. Du kan her på siden få et overblik over vores udvalg af rubber sheets, så du kan vælge lige akkurat den type, som matcher dine specifikke ønsker og behov.

Få alt i tilbehør til containere hos ALPHA Containers – kontakt os for mere information

ALPHA Containers er det rette sted for dig, der er på udkig efter tilbehør til containere til en god pris. Alle vores produkter er med henblik på at gøre din specifikke brug af containeren allermest hensigtsmæssig, og vi tilbyder alt lige fra trappesystemer og ben til mobilt lys og låse. Vores container tilbehør er af højeste kvalitet og overholder naturligvis alle gældende regler, når det gælder sikkerhed i brug af containere. Såfremt du har nogle spørgsmål, eller hvis du blot ønsker at vide mere om f.eks. rubber sheets eller andet containertilbehør, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 70 21 01 24 eller skrive til os på mailen [email protected]. Vi gør altid en dyd ud af at rådgive vores kunder bedst muligt, så vi i fællesskab kan finde frem til den mest ideelle løsning for dig.

Pris

 • Kontakt os for et godt og ganske uforpligtende tilbud.

Rubber sheets giver en enestående elasticitet samt holdbarhed, og det er derfor den ideelle gulvbelægning på arealer, hvor der stilles store krav til skridsikkerheden. Herudover er en anden fordel ved denne type gulvbelægning, at det skåner dine led og ben, mens du er i arbejde, grundet det kraftige samt stærke naturmateriale, som det er lavet af.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send