Lej eller køb rubber sheets

Den ideelle gulvbelægning på arealer, hvor der stilles store krav til skridsikkerheden. Herudover er en anden fordel ved denne type gulvbelægning, at det skåner dine led og ben, mens du er i arbejde, grundet det kraftige samt stærke naturmateriale, som det er lavet af.

RUBBER SHEETS OG MEGET ANDET TILBEHØR TIL CONTAINERE

Når man arbejder i en container, er det ganske essentielt, at sikkerheden er helt i top, og dette kan man være med til at sikre på mange måder. Man kan eksempelvis starte med at overveje, hvilken type gulvbelægning man har i containeren. Vi har her hos ALPHA Containers masser af erfaring inden for branchen, og vi anbefaler helt klart, at man anlægger rubber sheets eller gummibelægning på sit gulv, da dette gør, at man ikke skrider så let og dermed kan komme til skade. Du finder her på vores hjemmeside vores udvalg af rubber sheets i høj kvalitet, som med garanti vil kunne være med til at højne sikkerheden i containeren – hvad end du bruger den til privat eller erhvervsmæssig brug.

SØRG FOR AT SIKKERHEDEN ER HELT I TOP MED RUBBER SHEETS

Rubber sheets giver en enestående elasticitet samt holdbarhed, og det er derfor den ideelle gulvbelægning på arealer, hvor der stilles store krav til skridsikkerheden. Herudover er en anden fordel ved denne type gulvbelægning, at det skåner dine led og ben, mens du er i arbejde, grundet det kraftige samt stærke naturmateriale, som det er lavet af. Det er ikke tilfældeligt, at mange arbejdspladser samt offentlige rum benytter sig af rubber sheets, og man bør derfor kraftigt overveje denne type belægning i enhver container. Du kan her på siden få et overblik over vores udvalg af rubber sheets, så du kan vælge lige akkurat den type, som matcher dine specifikke ønsker og behov.

FÅ MERE INFORMATION OM RUBBER SHEETS OG ANDET TILBEHØR

ALPHA Containers er det rette sted for dig, der er på udkig efter tilbehør til containere til en god pris. Alle vores produkter er med henblik på at gøre din specifikke brug af containeren allermest hensigtsmæssig, og vi tilbyder alt lige fra trappesystemer og ben til mobilt lys og låse. Vores container tilbehør er af højeste kvalitet og overholder naturligvis alle gældende regler, når det gælder sikkerhed i brug af containere. Såfremt du har nogle spørgsmål, eller hvis du blot ønsker at vide mere om f.eks. rubber sheets eller andet containertilbehør, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 70 21 01 24 eller skrive til os på mailen [email protected]. Vi gør altid en dyd ud af at rådgive vores kunder bedst muligt, så vi i fællesskab kan finde frem til den mest ideelle løsning for dig.

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os, uanset om det er vedr. leje af containerkøb af container eller containertilbehør. Vi er aldrig længere væk end et opkald til 70 210 124 eller en mail til [email protected] og glæder os til at hjælpe dig.

Du kan også slå et smut forbi vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) 

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Populær
Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Populær
Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

Populær
Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Tina Ruskjær, ALPHA Containers

Tina Ruskjær – kunderådgiver og Regional Manager hos ALPHA Containers

Ringer du til os, er det ofte Tina Ruskjær, du får i røret. Hun har nemlig mange års erfaring med containere og kan rådgive dig grundigt ud fra sin store viden.

Uanset om du skal leje, købe eller har brug for en specialløsning – så kan Tina hjælpe dig med at finde den helt rigtige container til dit behov.

Regional Manager med stor viden og erfaring inden for containerbranchen hendes ekspertise strækker sig fra leje og køb af containere til avanceret containerindretning..

Tina er anerkendt for sin evne til at tackle selv de mest udfordrende og komplekse opgaver – til både privat og erhverv.