Mobilt lys

Find et bredt udvalg af mobilt lys til containere

Indret containeren i et ordentligt lys på en nem og simpel måde med mobilt lys. Du placerer blot lysarmaturet vha. magneter, så du får mulighed for at flytte armaturet derhen, hvor det er mest hensigtsmæssigt for indretningen af containeren samt for den enkelte bruger. Her hos ALPHA Containers tilbyder vi mobilt lysarmatur til containere til en god pris – se dig omkring her på siden.

Orienter dig i containeren på en nemmere måde med mobilt LED lys via batteri

Foruden mobilt lysarmatur kan vi desuden være behjælpelige, når det gælder mobilt LED lys via batteri. Med denne type lys har du mulighed for på en nem og enkel måde at orientere dig rundt i hele containeren. LED lyset placeres vha. magnetbånd, som gør, at du kan flytte lyset rundt i rummet helt afhængigt af, hvad der er allermest hensigtsmæssigt for dig. Batteriet, der følger med LED lyset, har en levetid på hele 70 timers uafbrudt brug, hvor du herefter er nødsaget til at udskifte det.

Her hos ALPHA Containers tilbyder vi alt i tilbehør til containere for at gøre din brug af containeren mest hensigtsmæssig. Alle vores produkter overholder alle gældende regler, når det kommer til sikkerhed i brug af containere, og herudover er de af højeste kvalitet. Se det store udvalg på vores hjemmeside, og lad dig inspirere af de mange forskellige muligheder. Vi har med garanti også det, som du søger – hvad end du bruger containeren til privat eller erhvervsmæssig brug.

Kontakt os via telefon eller mail allerede i dag

Med et mobilt lysarmatur får du en effektiv samt simpel løsning til din indrettede lagercontainer. Lysenheden er utrolig nem at montere, da dette som sagt gøres vha. magneter, hvilket gør, at du undgår kompliceret installation. Oplev de mange muligheder, og flyt det mobile lysarmatur rundt i containeren, som du ønsker. Dette er en nem og enkel måde at få ordentlig og god belysning på, og vi tilbyder her hos ALPA Containers både mobilt lysarmatur samt mobilt LED lys via batteri. Begge giver dig mulighed for, på en nem og simpel måde, at indrette den enkelte container præcis, som du ønsker, og så det passer til dine specifikke krav og ønsker. Placér lyset lige der, hvor du som bruger vil få allermest glæde ud af det.

Såfremt du ønsker at vide mere om de forskellige muligheder til mobilt lys i containeren, kan du kontakte os via telefon 70 21 01 24 eller skrive til os på [email protected].

Pris

 • Kontakt os for et godt og ganske uforpligtende tilbud.

Indret containeren i et ordentligt lys på en nem og simpel måde med mobilt lys. Du placerer blot lysarmaturet vha. magneter, så du får mulighed for at flytte armaturet derhen, hvor det er mest hensigtsmæssigt for indretningen af containeren samt for den enkelte bruger.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send