Lej eller køb mobilt lys

Indret containeren i et ordentligt lys på en nem og simpel måde med mobilt lys. Du placerer blot lysarmaturet vha. magneter, så du får mulighed for at flytte armaturet derhen, hvor det er mest hensigtsmæssigt for indretningen af containeren samt for den enkelte bruger.

FÅ MERE UD AF DIN CONTAINER MED MOBILT LYS

Indret containeren i et ordentligt lys på en nem og simpel måde med mobilt lys. Du placerer blot lysarmaturet vha. magneter, så du får mulighed for at flytte armaturet derhen, hvor det er mest hensigtsmæssigt for indretningen af containeren samt for den enkelte bruger. Her hos ALPHA Containers tilbyder vi mobilt lysarmatur til containere til en god pris – se dig omkring her på siden.

ORIENTER DIG I CONTAINEREN VED HJÆLP AF MOBILT LYS

Foruden mobilt lysarmatur kan vi desuden være behjælpelige, når det gælder mobilt LED lys via batteri. Med denne type lys har du mulighed for på en nem og enkel måde at orientere dig rundt i hele containeren. LED lyset placeres vha. magnetbånd, som gør, at du kan flytte lyset rundt i rummet helt afhængigt af, hvad der er allermest hensigtsmæssigt for dig. Batteriet, der følger med LED lyset, har en levetid på hele 70 timers uafbrudt brug, hvor du herefter er nødsaget til at udskifte det.

Her hos ALPHA Containers tilbyder vi alt i tilbehør til containere for at gøre din brug af containeren mest hensigtsmæssig. Alle vores produkter overholder alle gældende regler, når det kommer til sikkerhed i brug af containere, og herudover er de af højeste kvalitet. Se det store udvalg på vores hjemmeside, og lad dig inspirere af de mange forskellige muligheder. Vi har med garanti også det, som du søger – hvad end du bruger containeren til privat eller erhvervsmæssig brug.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION OM MOBILT LYS

Med et mobilt lysarmatur får du en effektiv samt simpel løsning til din indrettede lagercontainer. Lysenheden er utrolig nem at montere, da dette som sagt gøres vha. magneter, hvilket gør, at du undgår kompliceret installation. Oplev de mange muligheder, og flyt det mobile lysarmatur rundt i containeren, som du ønsker. Dette er en nem og enkel måde at få ordentlig og god belysning på, og vi tilbyder her hos ALPA Containers både mobilt lysarmatur samt mobilt LED lys via batteri. Begge giver dig mulighed for, på en nem og simpel måde, at indrette den enkelte container præcis, som du ønsker, og så det passer til dine specifikke krav og ønsker. Placér lyset lige der, hvor du som bruger vil få allermest glæde ud af det.

Såfremt du ønsker at vide mere om de forskellige muligheder til mobilt lys i containeren, kan du kontakte os via telefon 70 21 01 24 eller skrive til os på [email protected].

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os, uanset om det er vedr. leje af containerkøb af container eller containertilbehør. Vi er aldrig længere væk end et opkald til 70 210 124 eller en mail til [email protected] og glæder os til at hjælpe dig.

Du kan også slå et smut forbi vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) 

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Populær
Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Populær
Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

Populær
Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Tina Ruskjær, ALPHA Containers

Tina Ruskjær – kunderådgiver og Regional Manager hos ALPHA Containers

Ringer du til os, er det ofte Tina Ruskjær, du får i røret. Hun har nemlig mange års erfaring med containere og kan rådgive dig grundigt ud fra sin store viden.

Uanset om du skal leje, købe eller har brug for en specialløsning – så kan Tina hjælpe dig med at finde den helt rigtige container til dit behov.

Regional Manager med stor viden og erfaring inden for containerbranchen hendes ekspertise strækker sig fra leje og køb af containere til avanceret containerindretning..

Tina er anerkendt for sin evne til at tackle selv de mest udfordrende og komplekse opgaver – til både privat og erhverv.