Lej eller køb en låsebom

Låsebommen er særligt udviklet med henblik på at sikre bl.a. værksteds- og lagercontainere. Herudover er denne containerlås velegnet til sikring af mandskabsvogne og lignende.

SIKKER OPBEVARING I CONTAINERE MED EN FORSIKRINGSGODKENDT LÅSEBOM

Oftest opbevarer man værdifulde ting i en container, som man bestemt ikke ønsker, at andre skal få fingrene i. Du bør derfor sikre dig imod indbrud i containeren, hvilket du bl.a. kan gøre ved at investere i en forsikringsgodkendt låsebom fra ALPHA Containers. Alle låsebommene er i rød klasse, og de er desuden alle godkendt af SKAFOR. Du kan derfor være ganske sikker på, at du her har at gøre med en containerlås i absolut topklasse, og herudover har du mulighed for at bestille ekstra nøgler til denne type lås, såfremt det ønskes. Se f.eks. vores CCII låsebom, som leveres inkl. Cisa hængelæs, 3 nøgler samt kodekort, som skal monteres på containeren.

BESKYT DINE EJENDELE MED EN SKAFOR-GODKENDT LÅSEBOM

En låsebom er en ganske effektiv containerlås, som sikrer, at dit gods i containeren er optimalt beskyttet. Låsebommen er særligt udviklet med henblik på at sikre bl.a. værksteds- og kontorcontainere samt opbevaring af ejendele. Herudover er denne containerlås desuden velegnet til sikring af mandskabsvogne, industrielle porte osv. Låsebommen er det oplagte valg for dig, der ønsker at sikre stationære elementer, men man bør huske på, at den ikke er beregnet til gods under selve transporten. Her bør man i stedet investere i en fixlock, som du ligeledes kan købe eller leje her hos os.

DU FINDER ER STORT UDVALG AF CONTAINERLÅSE HOS ALPHA CONTAINERS

Vi tilbyder SKAFOR-godkendte låsebomme i højeste røde sikringsklasse, som leveres med hærdet CISA lås samt dirkefri låsecylinder, og som sikrer dit gods mod indbrud og uvelkomne gæster. Det er desuden vigtigt, at man vælger forsikringsgodkendte containerlåse, da forsikringsselskaberne kun dækker indholdet ved tyveri, så længe containeren er forsvarligt aflåst med en godkendt låsebom. Vi forhandler her hos APLHA Containers flere typer af containerlåse, som alle er af høj kvalitet. Er du i tvivl om, hvilken containerlås der passer bedst til dine specifikke ønsker og behov, kan du kontakte os via telefon 70 210 124 eller skrive til os på mail [email protected] – så finder vi i fællesskab frem til den mest ideelle løsning for dig.
Vi vægter sikkerheden blandt vores kunder højt, hvorfor du hos os har mulighed for at købe forsikringsgodkendte containerlåse, såsom låsebomme eller fixlocks. Se dig omkring her på siden, og gør din brug af containeren mest hensigtsmæssig med vores brede udvalg af forskelligt tilbehør til containere.

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os, uanset om det er vedr. leje af containerkøb af container eller containertilbehør. Vi er aldrig længere væk end et opkald til 70 210 124 eller en mail til [email protected] og glæder os til at hjælpe dig.

Du kan også slå et smut forbi vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) 

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Populær
Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Populær
Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

Populær
Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Tina Ruskjær, ALPHA Containers

Tina Ruskjær – kunderådgiver og Regional Manager hos ALPHA Containers

Ringer du til os, er det ofte Tina Ruskjær, du får i røret. Hun har nemlig mange års erfaring med containere og kan rådgive dig grundigt ud fra sin store viden.

Uanset om du skal leje, købe eller har brug for en specialløsning – så kan Tina hjælpe dig med at finde den helt rigtige container til dit behov.

Regional Manager med stor viden og erfaring inden for containerbranchen hendes ekspertise strækker sig fra leje og køb af containere til avanceret containerindretning..

Tina er anerkendt for sin evne til at tackle selv de mest udfordrende og komplekse opgaver – til både privat og erhverv.