Lej eller køb et låsebeslag

Låsebeslaget monteres nemt og hurtigt på selve containeren, det tager typisk ca. 15 minutter at få det monteret. Herefter er din containeren sikret, og lever op til kravet fra de fleste forsikringsselskaber.

LÅSEBESLAG FRA MAVAKO

Dette låsebeslag fra Mavako sikrer din container bedst muligt mod indbrud, og er samtidig godkendt i højeste sikkerhedsklasse, nemlig klasse 5. Mange forsikringsselskaber kræver at en containeren skal være aflåst og sikret med en lås i netop klasse 5. Dette låsebeslag er også kendt som Mavako Flexlock 3800i.

Låsebeslaget monteres nemt og hurtigt på selve containeren, det tager typisk ca. 15 minutter at få det monteret. Herefter er din containeren sikret og lever op til kravet fra de fleste forsikringsselskaber.

LÅSEBESLAG ELLER EN ANDEN TYPE CONTAINERLÅS?

Der er mange forskellige containerlåse på markedet. Hos ALPHA Containers A/S har vi valgt kun at tilbyde de mest sikre, og vi vejleder gerne omkring valg af containerlås. Vores erfarne team sidder klar på telefon 70 210 124 eller via info@alphacontainers.dk til at besvare på spørgsmål vedr. containerlåse. Du kan få et overblik over vores forskellige containerlåse ved at klikke her.

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Populær
Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Populær
Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

Populær
Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Få et ganske
uforpligtende tilbud

Få et tilbud til:
Vi gi’r en lås, når du lejer en container. Du får vores bedste forsikringsgodkendte lås med i prisen – så du kan opbevare dine ting med ro i maven.

    Når du sender en forespørgsel via kontaktformularen, behandler vi dine persondata iht. loven om GDPR. Se persondatapolitik her.

    Få et tilbud