Lej eller køb et låsebeslag

Låsebeslaget monteres nemt og hurtigt på selve containeren, det tager typisk ca. 15 minutter at få det monteret. Herefter er din containeren sikret, og lever op til kravet fra de fleste forsikringsselskaber.

LÅSEBESLAG FRA MAVAKO

Dette låsebeslag fra Mavako sikrer din container bedst muligt mod indbrud, og er samtidig godkendt i højeste sikkerhedsklasse, nemlig klasse 5. Mange forsikringsselskaber kræver at en containeren skal være aflåst og sikret med en lås i netop klasse 5. Dette låsebeslag er også kendt som Mavako Flexlock 3800i.

Låsebeslaget monteres nemt og hurtigt på selve containeren, det tager typisk ca. 15 minutter at få det monteret. Herefter er din containeren sikret og lever op til kravet fra de fleste forsikringsselskaber.

LÅSEBESLAG ELLER EN ANDEN TYPE CONTAINERLÅS?

Der er mange forskellige containerlåse på markedet. Hos ALPHA Containers A/S har vi valgt kun at tilbyde de mest sikre, og vi vejleder gerne omkring valg af containerlås. Vores erfarne team sidder klar på telefon 70 210 124 eller via [email protected] til at besvare på spørgsmål vedr. containerlåse. Du kan få et overblik over vores forskellige containerlåse ved at klikke her.

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os, uanset om det er vedr. leje af containerkøb af container eller containertilbehør. Vi er aldrig længere væk end et opkald til 70 210 124 eller en mail til [email protected] og glæder os til at hjælpe dig.

Du kan også slå et smut forbi vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) 

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Populær
Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Populær
Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

Populær
Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Tina Ruskjær, ALPHA Containers

Tina Ruskjær – kunderådgiver og Regional Manager hos ALPHA Containers

Ringer du til os, er det ofte Tina Ruskjær, du får i røret. Hun har nemlig mange års erfaring med containere og kan rådgive dig grundigt ud fra sin store viden.

Uanset om du skal leje, købe eller har brug for en specialløsning – så kan Tina hjælpe dig med at finde den helt rigtige container til dit behov.

Regional Manager med stor viden og erfaring inden for containerbranchen hendes ekspertise strækker sig fra leje og køb af containere til avanceret containerindretning..

Tina er anerkendt for sin evne til at tackle selv de mest udfordrende og komplekse opgaver – til både privat og erhverv.