Låsebeslag

Dette låsebeslag fra Mavako sikrer din container bedst muligt mod indbrud, og er samtidig godkendt i højeste sikkerhedsklasse, nemlig klasse 5. Mange forsikringsselskaber kræver at en containeren skal være aflåst og sikret med en lås i netop klasse 5. Dette låsebeslag er også kendt som Mavako Flexlock 3800i.

Låsebeslaget monteres nemt og hurtigt på selve containeren, det tager typisk ca. 15 minutter at få det monteret. Herefter er din containeren sikret og lever op til kravet fra de fleste forsikringsselskaber.

Låsebeslag eller en anden type indenfor containerlåse?

Der er mange forskellige containerlåse på markedet. Hos ALPHA Containers A/S har vi valgt kun at tilbyde de mest sikre, og vi vejleder gerne omkring valg af containerlås. Vores erfarne team sidder klar på telefon 70 210 124 eller via [email protected] til at besvare på spørgsmål vedr. containerlåse. Du kan få et overblik over vores forskellige containerlåse ved at klikke her.

Pris

 • Kontakt os for et godt og ganske uforpligtende tilbud.

Vælg mellem 2 forskellige modeller. Pris fra 3.350 kr. til 3.500 kr. Kontakt os gerne for vejledning vedr. de forskellige modeller.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud på leje, køb eller leasing af container. Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.
   Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send