Lej eller køb en kørerampe

Med en kørerampe til containeren kan du hurtigt og let forbedre tilgangen til containeren, og du har mulighed for at vælge imellem enten en lille eller en stor kørerampe.

FÅ NEMMERE ADGANG TIL CONTAINEREN MED EN KØRERAMPE

Her hos ALPHA Containers tilbyder vi et bredt udvalg af køreramper i flere forskellige størrelser. Med en kørerampe til containeren kan du hurtigt og let forbedre tilgangen til containeren, og du har hos os mulighed for at vælge imellem enten en lille eller en stor kørerampe. Med begge modeller bliver det endnu nemmere for dig at køre ting ind i containeren, hvis du eksempelvis skal køre ting med en palleløfter. Alle vores køreramper er desuden lette at flytte, så du har mulighed for at placere den foran containeren med håndkraft.

GØR DET LETTERE AT KØRE BL.A. MATERIALER OG VÆRKTØJ IND I CONTAINEREN

Vi mener her hos ALPHA Containers, at den mest optimale kørerampe skal være nem at flytte, solid samt fleksibel, da den på den måde bliver mest anvendelig. Med en kørerampe til containere sikrer du en hurtig tømning eller læsning af containeren enten med en truck eller palleløfter, og vi forhandler to modeller: En lille model, der er tilpasset den ene dør, samt en stor model, der passer til hele døråbningen. Hvilken type kørerampe, der er den ideelle løsning for dig, afhænger bl.a. af præference, containerens placering samt containertypen. Såfremt du er i tvivl omkring valg af kørerampe til containere, er du mere end velkommen til at kontakte os via mail [email protected] eller ved at ringe til os på 70 21 01 24. Vores dygtige medarbejdere vil herefter vejlede dig bedst muligt samt besvare alle dine spørgsmål, så du kan være bedre klædt på til at vælge den helt rette type kørerampe for dig.

VI HAR FLERE ÅRS ERFARING NÅR DET GÆLDER TILBEHØR TIL CONTAINERE

ALPHA Containers er det helt rette sted for dig, der er på udkig efter tilbehør til containere. Hos os finder du nemlig alt i tilbehør, som kan være med til at gøre din brug af containeren allermest hensigtsmæssig. Foruden køreramper finder du her desuden låse, mobilt lys, ben, trappesystem, wire- og krogshejs m.m. – alt sammen med til, at du kan få mest mulig glæde ud af din container. Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af de mange forskellige muligheder. Alt vores udstyr til containere er af højeste kvalitet og overholder desuden samtlige regler inden for sikkerhed i brug af containere. Hvad end du har en container til erhvervsmæssig eller privat brug, vil vi her hos ALPHA Containers med garanti kunne være behjælpelig med lige akkurat den type tilbehør til containere, som du er på udkig efter.

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os, uanset om det er vedr. leje af containerkøb af container eller containertilbehør. Vi er aldrig længere væk end et opkald til 70 210 124 eller en mail til [email protected] og glæder os til at hjælpe dig.

Du kan også slå et smut forbi vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) 

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Populær
Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Populær
Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

Populær
Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Tina Ruskjær, ALPHA Containers

Tina Ruskjær – kunderådgiver og Regional Manager hos ALPHA Containers

Ringer du til os, er det ofte Tina Ruskjær, du får i røret. Hun har nemlig mange års erfaring med containere og kan rådgive dig grundigt ud fra sin store viden.

Uanset om du skal leje, købe eller har brug for en specialløsning – så kan Tina hjælpe dig med at finde den helt rigtige container til dit behov.

Regional Manager med stor viden og erfaring inden for containerbranchen hendes ekspertise strækker sig fra leje og køb af containere til avanceret containerindretning..

Tina er anerkendt for sin evne til at tackle selv de mest udfordrende og komplekse opgaver – til både privat og erhverv.