Køreramper

Få nemmere adgang til containeren med en kørerampe

Her hos ALPHA Containers tilbyder vi et bredt udvalg af køreramper i flere forskellige størrelser. Med en kørerampe til containeren kan du hurtigt og let forbedre tilgangen til containeren, og du har hos os mulighed for at vælge imellem enten en lille eller en stor kørerampe. Med begge modeller bliver det endnu nemmere for dig at køre ting ind i containeren, hvis du eksempelvis skal køre ting med en palleløfter. Alle vores køreramper er desuden lette at flytte, så du har mulighed for at placere den foran containeren med håndkraft.

Gør det lettere at køre materialer og værktøj ind i containeren

Vi mener her hos ALPHA Containers, at den mest optimale kørerampe skal være nem at flytte, solid samt fleksibel, da den på den måde bliver mest anvendelig. Med en kørerampe til containere sikrer du en hurtig tømning eller læsning af containeren enten med en truck eller palleløfter, og vi forhandler to modeller: En lille model, der er tilpasset den ene dør, samt en stor model, der passer til hele døråbningen. Hvilken type kørerampe, der er den ideelle løsning for dig, afhænger bl.a. af præference, containerens placering samt containertypen. Såfremt du er i tvivl omkring valg af kørerampe til containere, er du mere end velkommen til at kontakte os via mail [email protected] eller ved at ringe til os på 70 21 01 24. Vores dygtige medarbejdere vil herefter vejlede dig bedst muligt samt besvare alle dine spørgsmål, så du kan være bedre klædt på til at vælge den helt rette type kørerampe for dig.

ALPHA Containers – flere års erfaring når det gælder tilbehør til containere

ALPHA Containers er det helt rette sted for dig, der er på udkig efter tilbehør til containere. Hos os finder du nemlig alt i tilbehør, som kan være med til at gøre din brug af containeren allermest hensigtsmæssig. Foruden køreramper finder du her desuden låse, mobilt lys, ben, trappesystem, wire- og krogshejs m.m. – alt sammen med til, at du kan få mest mulig glæde ud af din container. Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af de mange forskellige muligheder. Alt vores udstyr til containere er af højeste kvalitet og overholder desuden samtlige regler inden for sikkerhed i brug af containere. Hvad end du har en container til erhvervsmæssig eller privat brug, vil vi her hos ALPHA Containers med garanti kunne være behjælpelig med lige akkurat den type tilbehør til containere, som du er på udkig efter.

Pris

 • Kontakt os for et godt og ganske uforpligtende tilbud.

Med en kørerampe til containeren kan du hurtigt og let forbedre tilgangen til containeren, og du har hos os mulighed for at vælge imellem enten en lille eller en stor kørerampe. Med begge modeller bliver det endnu nemmere for dig at køre ting ind i containeren, hvis du eksempelvis skal køre ting med en palleløfter.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send