Lej eller køb en flexlock

Med en flexlock 1500 fra Mavako får du absolut en af markedets mest sikre og fleksible låsesystemer, som ligeledes er godkendt i højeste sikkerhedsklasse.

MARKEDETS BEDSTE FLEXLOCK

Denne flexlock fra Mavako er et nyudviklet og patenteret aflåsningssystem til containere. Containere er populære som aldrig før, og derfor står der mange containere rundt omkring i landet med masser af værdifuld indhold. Derfor er det selvsagt afgørende at sikkerheden er i top, uanset om du skal opbevare indbo, dæk, værktøj eller byggemateriale.

Flexlock 1500 fra Mavako er en nem måde at sikre containeren mod indbrud. Flexlock 1500 er nem og hurtig at klikke på containere uden brug af værktøj, og uden at skulle bore huller i containeren.

FLEXLOCK SOM ER GODKENDT I HØJESTE SIKKERHEDSKLASSE

Med en flexlock 1500 fra Mavako får du absolut en af markedets mest sikre og fleksible låsesystemer, som ligeledes er godkendt i højeste sikkerhedsklasse, hvilket er et krav hos nogle forsikringsselskaber.

Der er mange forskellige låsesystemer på markedet, du kan se dem alle ved at klikke her. Hos ALPHA Containers A/S har vi valgt kun at tilbyde de mest sikre, og vi vejleder naturligvis gerne omkring valg af låsesystem til din containere. Kontakt os derfor gerne på telefon 70 210 124 eller via [email protected]

MERE INFORMATION OM FLEXLOCK

  • Testet og godkendt af SP i Sverige efter SSF 1051 til klasse 5
  • Nem montage – 30 sekunder
  • Ingen fejlaflåsninger

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os, uanset om det er vedr. leje af containerkøb af container eller containertilbehør. Vi er aldrig længere væk end et opkald til 70 210 124 eller en mail til [email protected] og glæder os til at hjælpe dig.

Du kan også slå et smut forbi vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) 

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Populær
Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Populær
Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

Populær
Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Tina Ruskjær, ALPHA Containers

Tina Ruskjær – kunderådgiver og Regional Manager hos ALPHA Containers

Ringer du til os, er det ofte Tina Ruskjær, du får i røret. Hun har nemlig mange års erfaring med containere og kan rådgive dig grundigt ud fra sin store viden.

Uanset om du skal leje, købe eller har brug for en specialløsning – så kan Tina hjælpe dig med at finde den helt rigtige container til dit behov.

Regional Manager med stor viden og erfaring inden for containerbranchen hendes ekspertise strækker sig fra leje og køb af containere til avanceret containerindretning..

Tina er anerkendt for sin evne til at tackle selv de mest udfordrende og komplekse opgaver – til både privat og erhverv.