Lej eller køb en flexlock

Med en flexlock 1500 fra Mavako får du absolut en af markedets mest sikre og fleksible låsesystemer, som ligeledes er godkendt i højeste sikkerhedsklasse.

MARKEDETS BEDSTE FLEXLOCK

Denne flexlock fra Mavako er et nyudviklet og patenteret aflåsningssystem til containere. Containere er populære som aldrig før, og derfor står der mange containere rundt omkring i landet med masser af værdifuld indhold. Derfor er det selvsagt afgørende at sikkerheden er i top, uanset om du skal opbevare indbo, dæk, værktøj eller byggemateriale.

Flexlock 1500 fra Mavako er en nem måde at sikre containeren mod indbrud. Flexlock 1500 er nem og hurtig at klikke på containere uden brug af værktøj, og uden at skulle bore huller i containeren.

FLEXLOCK SOM ER GODKENDT I HØJESTE SIKKERHEDSKLASSE

Med en flexlock 1500 fra Mavako får du absolut en af markedets mest sikre og fleksible låsesystemer, som ligeledes er godkendt i højeste sikkerhedsklasse, hvilket er et krav hos nogle forsikringsselskaber.

Der er mange forskellige låsesystemer på markedet, du kan se dem alle ved at klikke her. Hos ALPHA Containers A/S har vi valgt kun at tilbyde de mest sikre, og vi vejleder naturligvis gerne omkring valg af låsesystem til din containere. Kontakt os derfor gerne på telefon 70 210 124 eller via info@alphacontainers.dk

MERE INFORMATION OM FLEXLOCK

  • Testet og godkendt af SP i Sverige efter SSF 1051 til klasse 5
  • Nem montage – 30 sekunder
  • Ingen fejlaflåsninger

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Populær
Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Populær
Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

Populær
Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Få et ganske
uforpligtende tilbud

Få et tilbud til:
Vi gi’r en lås, når du lejer en container. Du får vores bedste forsikringsgodkendte lås med i prisen – så du kan opbevare dine ting med ro i maven.

    Når du sender en forespørgsel via kontaktformularen, behandler vi dine persondata iht. loven om GDPR. Se persondatapolitik her.

    Få et tilbud