Flexlock

Denne flexlock fra Mavako er et nyudviklet og patenteret aflåsningssystem til containere. Containere er populære som aldrig før, og derfor står der mange containere rundt omkring i landet med masser af værdifuld indhold. Derfor er det selvsagt afgørende at sikkerheden er i top, uanset om du skal opbevare indbo, dæk, værktøj eller byggemateriale.

Flexlock 1500 fra Mavako er en nem måde at sikre containeren mod indbrud. Flexlock 1500 er nem og hurtig at klikke på containere uden brug af værktøj, og uden at skulle bore huller i containeren.

Denne flexlock er et af de mest sikre låsesystemer på markedet

Med en flexlock 1500 fra Mavako får du absolut en af markedets mest sikre og fleksible låsesystemer, som ligeledes er godkendt i højeste sikkerhedsklasse, hvilket er et krav hos nogle forsikringsselskaber.

Der er mange forskellige låsesystemer på markedet, du kan se dem alle ved at klikke her. Hos ALPHA Containers A/S har vi valgt kun at tilbyde de mest sikre, og vi vejleder naturligvis gerne omkring valg af låsesystem til din containere. Kontakt os derfor gerne på telefon 70 210 124 eller via [email protected]

Mere information

 • Testet og godkendt af SP i Sverige efter SSF 1051 til klasse 5
 • Nem montage – 30 sekunder
 • Ingen fejlaflåsninger

Pris ekskl. moms

 • Kontantpris: DKK 2.400 til 3.745,-

Du kan vælge mellem 4 forskellige modeller. Priser er fra 2.400 kr. til 3.745 kr. Kontakt os gerne for vejledning vedr. de forskellige modeller.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send