Lej eller køb en fixlock

Med en fixlock kan du sikre indholdet i din container. En af de mest anvendte containerlåse på markedet.

BESKYT DINE EJENDELE BEDST MULIGT MED EN FIXLOCK

De fleste mennesker, der benytter sig af containere til opbevaring, har dyre og værdifulde ejendele i containerne. I de tilfælde bør man derfor investere i en forsikringsgodkendt fixlock til at sikre imod indbrud. Her hos ALPHA Containers tilbyder vi fixlocks i forsikringsklasse rød, og de er alle godkendt af SKAFOR. Med denne type lås er det desuden muligt at bestille ekstra nøgler, såfremt det ønskes. Se f.eks. fixlock 3 til containere, der leveres inkl. 3 nøgler samt mobilt kodekort. Med denne type containerlås kan du efterlade dine værdier sikkert og trygt i containeren, og herudover er du desuden langt bedre stillet, såfremt uheldet alligevel skulle være ude.

SIKKER OPBEVARING AF EJENDELE PÅ BLOT FÅ SEKUNDER

En fixlock monteres direkte på containeren ovenover håndtaget, og denne type containerlås passer til alle typer af standardcontainere og lagercontainere. Den er særligt udviklet til at beskytte bl.a. værktøj og gods i containere under bl.a. fragt, lastning samt opbevaring. Med en fixlock-lås sikrer du dit gods mod uvelkomne gæster og indbrud inden for få sekunder, hvilket gør dette til en containerlås i topklasse. Oplev desuden, hvor nem den er at montere samt at anvende. Du skal blot montere den over håndtaget og trykke den mod containerdøren, og når du så ønsker at låse containeren, skal du blot presse låsen op og dreje nøglen. På denne måde forhindrer låsen, at håndtaget kan drejes, og dermed at containeren kan åbnes. Man opbevarer blot låsen aflåst på låsestangen fri af håndtaget.

HOS ALPHA CONTAINERS TAGER VI SIKRING AF EJENDELE SERIØST

Sikkerhed er ganske essentielt her hos os, og derfor tilbyder vi forskellige containerlåse, som naturligvis er forsikringsgodkendte. Det er selvfølgelig muligt at benytte sin egen lås, men vi anbefaler helt klart at leje eller købe en containerlås igennem os, da du dermed kan vide dig sikker på, at de er sikkerhedsgodkendte og af allerhøjeste kvalitet. Alle vores fixlock-modeller er særligt udviklet til at sikre dine ejendele i containeren bedst muligt. Herudover er den let at montere, og endelig er det nemt at låse og aflåse containeren med denne type lås. Ønsker du at læse mere om fixlock containerlåse, kan du kontakte os via telefon 70 210 124 eller skrive til os på mail [email protected]: Vores dygtige og yderst kompetente medarbejdere vil sidde klar til at besvare alle dine spørgsmål samt rådgive dig bedst muligt, så I i fællesskab kan finde frem til den mest optimale løsning for dig, når det gælder sikkerheden af dine ejendele.

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os, uanset om det er vedr. leje af containerkøb af container eller containertilbehør. Vi er aldrig længere væk end et opkald til 70 210 124 eller en mail til [email protected] og glæder os til at hjælpe dig.

Du kan også slå et smut forbi vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) 

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Populær
Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Populær
Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

Populær
Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Tina Ruskjær, ALPHA Containers

Tina Ruskjær – kunderådgiver og Regional Manager hos ALPHA Containers

Ringer du til os, er det ofte Tina Ruskjær, du får i røret. Hun har nemlig mange års erfaring med containere og kan rådgive dig grundigt ud fra sin store viden.

Uanset om du skal leje, købe eller har brug for en specialløsning – så kan Tina hjælpe dig med at finde den helt rigtige container til dit behov.

Regional Manager med stor viden og erfaring inden for containerbranchen hendes ekspertise strækker sig fra leje og køb af containere til avanceret containerindretning..

Tina er anerkendt for sin evne til at tackle selv de mest udfordrende og komplekse opgaver – til både privat og erhverv.