Fixlock

Beskyt dine ejendele bedst muligt med en fixlock til containere

De fleste mennesker, der benytter sig af containere til opbevaring, har dyre og værdifulde ejendele i containerne. I de tilfælde bør man derfor investere i en forsikringsgodkendt fixlock til at sikre imod indbrud. Her hos ALPHA Containers tilbyder vi fixlocks i forsikringsklasse rød, og de er alle godkendt af SKAFOR. Med denne type lås er det desuden muligt at bestille ekstra nøgler, såfremt det ønskes. Se f.eks. fixlock 3 til containere, der leveres inkl. 3 nøgler samt mobilt kodekort. Med denne type containerlås kan du efterlade dine værdier sikkert og trygt i containeren, og herudover er du desuden langt bedre stillet, såfremt uheldet alligevel skulle være ude.

Sikker opbevaring af gods på blot få sekunder

En fixlock monteres direkte på containeren ovenover håndtaget, og denne type containerlås passer til alle typer af standardcontainere og lagercontainere. Den er særligt udviklet til at beskytte bl.a. værktøj og gods i containere under bl.a. fragt, lastning samt opbevaring. Med en fixlock-lås sikrer du dit gods mod uvelkomne gæster og indbrud inden for få sekunder, hvilket gør dette til en containerlås i topklasse. Oplev desuden, hvor nem den er at montere samt at anvende. Du skal blot montere den over håndtaget og trykke den mod containerdøren, og når du så ønsker at låse containeren, skal du blot presse låsen op og dreje nøglen. På denne måde forhindrer låsen, at håndtaget kan drejes, og dermed at containeren kan åbnes. Man opbevarer blot låsen aflåst på låsestangen fri af håndtaget.

Hos ALPHA Containers går vi op i vores kunders sikkerhed

Sikkerhed er ganske essentielt her hos os, og derfor tilbyder vi forskellige containerlåse, som naturligvis er forsikringsgodkendte. Det er selvfølgelig muligt at benytte sin egen lås, men vi anbefaler helt klart at leje eller købe en containerlås igennem os, da du dermed kan vide dig sikker på, at de er sikkerhedsgodkendte og af allerhøjeste kvalitet. Alle vores fixlock-modeller er særligt udviklet til at sikre dine ejendele i containeren bedst muligt. Herudover er den let at montere, og endelig er det nemt at låse og aflåse containeren med denne type lås. Ønsker du at læse mere om fixlock containerlåse, kan du kontakte os via telefon 70 210 124 eller skrive til os på mail [email protected]: Vores dygtige og yderst kompetente medarbejdere vil sidde klar til at besvare alle dine spørgsmål samt rådgive dig bedst muligt, så I i fællesskab kan finde frem til den mest optimale løsning for dig, når det gælder sikkerheden af dine ejendele.

Pris

 • Kontakt os for et godt og ganske uforpligtende tilbud.

En fixlock monteres direkte på containeren ovenover håndtaget, og denne type containerlås passer til alle typer af standardcontainere og lagercontainere. Den er særligt udviklet til at beskytte bl.a. værktøj og gods i containere under bl.a. fragt, lastning samt opbevaring. Med en fixlock sikrer du dit gods mod uvelkomne gæster og indbrud inden for få sekunder, hvilket gør dette til en containerlås i topklasse.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send