Lej eller køb en fixlock

Med en fixlock kan du sikre indholdet i din container. En af de mest anvendte containerlåse på markedet.

BESKYT DINE EJENDELE BEDST MULIGT MED EN FIXLOCK

De fleste mennesker, der benytter sig af containere til opbevaring, har dyre og værdifulde ejendele i containerne. I de tilfælde bør man derfor investere i en forsikringsgodkendt fixlock til at sikre imod indbrud. Her hos ALPHA Containers tilbyder vi fixlocks i forsikringsklasse rød, og de er alle godkendt af SKAFOR. Med denne type lås er det desuden muligt at bestille ekstra nøgler, såfremt det ønskes. Se f.eks. fixlock 3 til containere, der leveres inkl. 3 nøgler samt mobilt kodekort. Med denne type containerlås kan du efterlade dine værdier sikkert og trygt i containeren, og herudover er du desuden langt bedre stillet, såfremt uheldet alligevel skulle være ude.

SIKKER OPBEVARING AF EJENDELE PÅ BLOT FÅ SEKUNDER

En fixlock monteres direkte på containeren ovenover håndtaget, og denne type containerlås passer til alle typer af standardcontainere og lagercontainere. Den er særligt udviklet til at beskytte bl.a. værktøj og gods i containere under bl.a. fragt, lastning samt opbevaring. Med en fixlock-lås sikrer du dit gods mod uvelkomne gæster og indbrud inden for få sekunder, hvilket gør dette til en containerlås i topklasse. Oplev desuden, hvor nem den er at montere samt at anvende. Du skal blot montere den over håndtaget og trykke den mod containerdøren, og når du så ønsker at låse containeren, skal du blot presse låsen op og dreje nøglen. På denne måde forhindrer låsen, at håndtaget kan drejes, og dermed at containeren kan åbnes. Man opbevarer blot låsen aflåst på låsestangen fri af håndtaget.

HOS ALPHA CONTAINERS TAGER VI SIKRING AF EJENDELE SERIØST

Sikkerhed er ganske essentielt her hos os, og derfor tilbyder vi forskellige containerlåse, som naturligvis er forsikringsgodkendte. Det er selvfølgelig muligt at benytte sin egen lås, men vi anbefaler helt klart at leje eller købe en containerlås igennem os, da du dermed kan vide dig sikker på, at de er sikkerhedsgodkendte og af allerhøjeste kvalitet. Alle vores fixlock-modeller er særligt udviklet til at sikre dine ejendele i containeren bedst muligt. Herudover er den let at montere, og endelig er det nemt at låse og aflåse containeren med denne type lås. Ønsker du at læse mere om fixlock containerlåse, kan du kontakte os via telefon 70 210 124 eller skrive til os på mail info@alphacontainers.dk: Vores dygtige og yderst kompetente medarbejdere vil sidde klar til at besvare alle dine spørgsmål samt rådgive dig bedst muligt, så I i fællesskab kan finde frem til den mest optimale løsning for dig, når det gælder sikkerheden af dine ejendele.

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Få et ganske
uforpligtende tilbud

Få et tilbud til:
Vi gi’r en lås, når du lejer en container. Du får vores bedste forsikringsgodkendte lås med i prisen – så du kan opbevare dine ting med ro i maven.

    Når du sender en forespørgsel via kontaktformularen, behandler vi dine persondata iht. loven om GDPR. Se persondatapolitik her.

    Få et tilbud