Lej eller køb d-ringe

Stort udvalg af D-ringe, såsom Breach Base D-ringen, som er produceret i galvaniseret stål, og som desuden har en vægt på 8,2 kg. En D-ring kan anvendes til påsvejsning på dækket eller rælingen som anhugningspunkt for adskillige surringstyper.

D-RINGE OG MEGET ANDET TILBEHØR TIL CONTAINERE

Her hos ALPHA containers finder du et bredt udvalg af alle typer af standard containere i flere forskellige størrelser samt til flere forskellige formål. Men foruden dette har vi også alt i tilbehør til containere med det formål at gøre din specifikke brug af containeren allermest hensigtsmæssig, for eksempel D-ringe. Vores udvalg af containertilbehør overholder alle gældende regler, når det kommer til sikkerhed i brug af containere, og herudover er alle vores produkter ydermere af højeste kvaltiet. Vores store udvalg af tilbehør omfatter eksempelvis låsebomme til containere samt små og store køreramper.

D-RINGE I ABSOLUT TOPKVALITET

Hos ALPHA Containers finder du ligeledes et stort udvalg af D-ringe, såsom Breach Base D-ringen, som er produceret i galvaniseret stål, og som desuden har en vægt på 8,2 kg. En D-ring kan anvendes til påsvejsning på dækket eller rælingen som anhugningspunkt for adskillige surringstyper. Herudover vil den kunne passe til de fleste typer endefittings, og den er i særdeleshed velegnet til containertransport. Det smarte ved D-ringen er desuden, at når der anvendes beslag og anhugningsøjet altså ikke er i brug, ligger den blot fladt med sin runde overflade, hvilket resulterer i færre forhindringer på dækket og minimerer yderligere risikoen for personskader. Se dig omkring her på siden, og find lige akkurat den model, som du er på udkig efter.

KONTAKT OS GERNE FOR MERE INFORMATION OM D-RINGE ELLER ANDET TILBEHØR

ALPHA Containers er både det rette sted for dig, der er på jagt efter enten at leje eller købe en container, men også for dig, der blot søger nyt tilbehør til containere i høj kvalitet. Du finder på vores hjemmeside alt lige fra twistlock og mobilt lys til trappesystemer og låse – alt sammen med til, at du kan få størst mulig glæde ud af den pågældende container. Såfremt du ligger inde med nogle spørgsmål, eller du blot kunne tænke dig at vide mere om vores forskellige produkter, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 70 21 01 24 eller ved at skrive til os på mail [email protected]. Her vil der sidde et hold dygtige og kompetente medarbejdere klar til at rådgive dig, så I i fællesskab vil kunne finde frem til den mest ideelle løsning for dig. Vi gør desuden opmærksom på, at vi både kan være behjælpelig for dig, der bruger containere til privatmæssig brug samt til dig, der bruger den til privat brug.

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os, uanset om det er vedr. leje af containerkøb af container eller containertilbehør. Vi er aldrig længere væk end et opkald til 70 210 124 eller en mail til [email protected] og glæder os til at hjælpe dig.

Du kan også slå et smut forbi vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) 

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Populær
Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Populær
Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

Populær
Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Tina Ruskjær, ALPHA Containers

Tina Ruskjær – kunderådgiver og Regional Manager hos ALPHA Containers

Ringer du til os, er det ofte Tina Ruskjær, du får i røret. Hun har nemlig mange års erfaring med containere og kan rådgive dig grundigt ud fra sin store viden.

Uanset om du skal leje, købe eller har brug for en specialløsning – så kan Tina hjælpe dig med at finde den helt rigtige container til dit behov.

Regional Manager med stor viden og erfaring inden for containerbranchen hendes ekspertise strækker sig fra leje og køb af containere til avanceret containerindretning..

Tina er anerkendt for sin evne til at tackle selv de mest udfordrende og komplekse opgaver – til både privat og erhverv.