D-ringe

Find alt i tilbehør til containere hos ALPHA Containers

Her hos ALPHA containers finder du et bredt udvalg af alle typer af standard containere i flere forskellige størrelser samt til flere forskellige formål. Men foruden dette har vi også alt i tilbehør til containere med det formål at gøre din specifikke brug af containeren allermest hensigtsmæssig, for eksempel D-ringe. Vores udvalg af containertilbehør overholder alle gældende regler, når det kommer til sikkerhed i brug af containere, og herudover er alle vores produkter ydermere af højeste kvaltiet. Vores store udvalg af tilbehør omfatter eksempelvis låsebomme til containere samt små og store køreramper.

Få et stort udvalg af D-ringe

Hos ALPHA Containers finder du ligeledes et stort udvalg af D-ringe, såsom Breach Base D-ringen, som er produceret i galvaniseret stål, og som desuden har en vægt på 8,2 kg. En D-ring kan anvendes til påsvejsning på dækket eller rælingen som anhugningspunkt for adskillige surringstyper. Herudover vil den kunne passe til de fleste typer endefittings, og den er i særdeleshed velegnet til containertransport. Det smarte ved D-ringen er desuden, at når der anvendes beslag og anhugningsøjet altså ikke er i brug, ligger den blot fladt med sin runde overflade, hvilket resulterer i færre forhindringer på dækket og minimerer yderligere risikoen for personskader. Se dig omkring her på siden, og find lige akkurat den model, som du er på udkig efter.

Kontakt ALPHA containers allerede i dag for mere information

ALPHA Containers er både det rette sted for dig, der er på jagt efter enten at leje eller købe en container, men også for dig, der blot søger nyt tilbehør til containere i høj kvalitet. Du finder på vores hjemmeside alt lige fra twistlock og mobilt lys til trappesystemer og låse – alt sammen med til, at du kan få størst mulig glæde ud af den pågældende container. Såfremt du ligger inde med nogle spørgsmål, eller du blot kunne tænke dig at vide mere om vores forskellige produkter, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 70 21 01 24 eller ved at skrive til os på mail [email protected]. Her vil der sidde et hold dygtige og kompetente medarbejdere klar til at rådgive dig, så I i fællesskab vil kunne finde frem til den mest ideelle løsning for dig. Vi gør desuden opmærksom på, at vi både kan være behjælpelig for dig, der bruger containere til privatmæssig brug samt til dig, der bruger den til privat brug.

Pris

 • Kontakt os for et godt og ganske uforpligtende tilbud.

Stort udvalg af D-ringe, såsom Breach Base D-ringen, som er produceret i galvaniseret stål, og som desuden har en vægt på 8,2 kg. En D-ring kan anvendes til påsvejsning på dækket eller rælingen som anhugningspunkt for adskillige surringstyper.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send