Lej eller køb corner castings

Corner castings i fremragende kvalitet. Hurtig levering i hele landet. Få et godt tilbud.

FÅ SIKKERHEDEN HELT I TOP MED CORNER CASTINGS

Med corner castings sikrer du den daglige tilgang til og fra containeren, samtidig med at du er garanteret, at sikkerheden altid er helt i top. Det er ganske essentielt, når man arbejder med containere, at man altid sætter sikkerheden først, da det er store og tunge maskiner, man har med at gøre. Derfor har vi et stort udvalg af container tilbehør her hos ALPHA Containers, såsom corner castings, så du altid kan være garanteret, at du er på den sikre side, og at du desuden ikke kommer ud for nogle ulykker i det daglige arbejde omkring en container.

FÅ ET TILBUD PÅ CORNER CASTINGS OG MEGET ANDET TILBEHØR

ALPHA Containers er det helt rette sted for dig, der er på udkig efter corner castings til containere, og vores store udvalg omfatter bl.a. corner casting TL, corner casting TR, corner castings BL og endelig corner casting BR. Se dig omkring her på siden, og find lige akkurat den model, som du søger, og som vil være med til at gøre hverdagen mere sikker samt gøre det endnu nemmere at komme til og fra containeren.

Såfremt du ønsker at vide mere om vores store udvalg af corner castings eller noget af vores andet tilbehør til containere, skal du være mere end velkommen til at kontakte os via telefon 70 21 01 24 eller ved at skrive til os på mail [email protected]. Her hos ALPHA Containers gør vi altid en dyd ud af at servicere vores kunder bedst muligt, samt give den bedste rådgivning, så du kan finde den mest ideelle løsning for dig. Er du i stedet interesseret i at leje eller købe en container, kan du også få et godt tilbud allerede i dag ved at skrive til os via vores hjemmeside.

CORNER CASTINGS OG ANDET FEDT TILBEHØR

Hos ALPHA Containers finder du ikke blot et stort udvalg af containere i flere forskellige størrelser – vi har samtidig alt i tilbehør til containere for at gøre din brug af containeren mest hensigtsmæssig. Alt vores container tilbehør overholder alle gældende regler, når det kommer til sikkerhed i brug af containere, og herudover er det af højeste kvalitet. Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af de mange forskellige muligheder. Hos os finder du alt lige fra låse og trappesystem til ben og mobilt lys. Det handler om at få mest mulig glæde ud af containeren, og det får du netop med vores tilbehør til containere i høj kvalitet.

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os, uanset om det er vedr. leje af containerkøb af container eller containertilbehør. Vi er aldrig længere væk end et opkald til 70 210 124 eller en mail til [email protected] og glæder os til at hjælpe dig.

Du kan også slå et smut forbi vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) 

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Populær
Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Populær
Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

Populær
Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Tina Ruskjær, ALPHA Containers

Tina Ruskjær – kunderådgiver og Regional Manager hos ALPHA Containers

Ringer du til os, er det ofte Tina Ruskjær, du får i røret. Hun har nemlig mange års erfaring med containere og kan rådgive dig grundigt ud fra sin store viden.

Uanset om du skal leje, købe eller har brug for en specialløsning – så kan Tina hjælpe dig med at finde den helt rigtige container til dit behov.

Regional Manager med stor viden og erfaring inden for containerbranchen hendes ekspertise strækker sig fra leje og køb af containere til avanceret containerindretning..

Tina er anerkendt for sin evne til at tackle selv de mest udfordrende og komplekse opgaver – til både privat og erhverv.