Lej eller køb corner castings

Corner castings i fremragende kvalitet. Hurtig levering i hele landet. Få et godt tilbud.

FÅ SIKKERHEDEN HELT I TOP MED CORNER CASTINGS

Med corner castings sikrer du den daglige tilgang til og fra containeren, samtidig med at du er garanteret, at sikkerheden altid er helt i top. Det er ganske essentielt, når man arbejder med containere, at man altid sætter sikkerheden først, da det er store og tunge maskiner, man har med at gøre. Derfor har vi et stort udvalg af container tilbehør her hos ALPHA Containers, såsom corner castings, så du altid kan være garanteret, at du er på den sikre side, og at du desuden ikke kommer ud for nogle ulykker i det daglige arbejde omkring en container.

FÅ ET TILBUD PÅ CORNER CASTINGS OG MEGET ANDET TILBEHØR

ALPHA Containers er det helt rette sted for dig, der er på udkig efter corner castings til containere, og vores store udvalg omfatter bl.a. corner casting TL, corner casting TR, corner castings BL og endelig corner casting BR. Se dig omkring her på siden, og find lige akkurat den model, som du søger, og som vil være med til at gøre hverdagen mere sikker samt gøre det endnu nemmere at komme til og fra containeren.

Såfremt du ønsker at vide mere om vores store udvalg af corner castings eller noget af vores andet tilbehør til containere, skal du være mere end velkommen til at kontakte os via telefon 70 21 01 24 eller ved at skrive til os på mail info@alphacontainers.dk. Her hos ALPHA Containers gør vi altid en dyd ud af at servicere vores kunder bedst muligt, samt give den bedste rådgivning, så du kan finde den mest ideelle løsning for dig. Er du i stedet interesseret i at leje eller købe en container, kan du også få et godt tilbud allerede i dag ved at skrive til os via vores hjemmeside.

CORNER CASTINGS OG ANDET FEDT TILBEHØR

Hos ALPHA Containers finder du ikke blot et stort udvalg af containere i flere forskellige størrelser – vi har samtidig alt i tilbehør til containere for at gøre din brug af containeren mest hensigtsmæssig. Alt vores container tilbehør overholder alle gældende regler, når det kommer til sikkerhed i brug af containere, og herudover er det af højeste kvalitet. Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af de mange forskellige muligheder. Hos os finder du alt lige fra låse og trappesystem til ben og mobilt lys. Det handler om at få mest mulig glæde ud af containeren, og det får du netop med vores tilbehør til containere i høj kvalitet.

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Få et ganske
uforpligtende tilbud

Få et tilbud til:
Vi gi’r en lås, når du lejer en container. Du får vores bedste forsikringsgodkendte lås med i prisen – så du kan opbevare dine ting med ro i maven.

    Når du sender en forespørgsel via kontaktformularen, behandler vi dine persondata iht. loven om GDPR. Se persondatapolitik her.

    Få et tilbud