Lej eller køb en containerlås

Denne CC Lock 4 fra Servial er en af de mest populære og anvendte containerlåse, som findes på markedet. Containerlåsen er udviklet af eksperter med mere end 30-års erfaring, og er af samme årsag godkendt som en klasse 5 containerlås.

HVAD ER EN KLASSE 5 CONTAINERLÅS?

Klasse 5 betyder at containerlåsen er godkendt i den højeste klasse, og idag er det faktisk et krav hos mange forsikringsselskaber. Derfor er netop denne containerlås ofte et fornuftigt valg, når du skal sikre din container mod indbrud. Denne containerlås er sikker, fordi cylinder på ydersiden af døren er beskyttet i kraftigt hus. Desuden er aflåsning placeret på indersiden af døren, hvilket gør det vanskeligt at komme til med selv en kraftig 220V vinkelsliber – og nærmest umuligt med en batteridrevet vinkelsliber. Sikkerheden er med andre ord i top.

HVILKEN TYPE LÅS SKAL DU VÆLGE?

Der er rigtig mange forskellige containerlåse på markedet. Hos ALPHA Containers A/S har vi valgt at fokusere på de bedste og mest sikre låse. Vores erfarne team har mange års erfaring med containerlåse, og rådgiver gerne omkring valg af containerlås. Kontakt os på telefon 70 210 124 eller send en mail på info@alphacontainers.dk og vi finder sammen den optimale løsning til netop din container.

Du kan i øvrigt få et hurtigt overblik over de forskellige containerlåse ved at klikke her.

OPBEVAR DINE EJENDELE SIKKERT I EN CONTAINER MED EN CONTAINERLÅS

Der er rigtig mange mennesker, der henvender sig til os og spørger, om det er sikkert at opbevare sine ejendele i en container, og her svarer vi blankt ja – der er slet ikke nogen tvivl om, at det er sikkert, og det gælder både, hvis du bruger den til erhvervsmæssig brug samt privat brug. Der findes i dag mange muligheder, når det gælder optimal sikring af en container på en ganske enkel og nem måde. Denne containerlås er udviklet og produceret af de dygtige folk hos Servial, dem kan du læse mere om ved at klikke her.

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Få et ganske
uforpligtende tilbud

Få et tilbud til:
Vi gi’r en lås, når du lejer en container. Du får vores bedste forsikringsgodkendte lås med i prisen – så du kan opbevare dine ting med ro i maven.

    Når du sender en forespørgsel via kontaktformularen, behandler vi dine persondata iht. loven om GDPR. Se persondatapolitik her.

    Få et tilbud