Containerhængelås

Med en containerhængelås kan du nemt og hurtigt sikre din container mod indbrud. Uanset hvad du skal opbevare i din container, så bør du altid anvende en containerlås. Det er ligeledes at krav hos mange forsikringsselskaber at du anvender en lås. Denne containerhængelås fra Mavako, også kendt som Mavako 3000, er desuden testet og godkendt til de to højeste sikkerhedsniveauer, grade 5 og grade 6, efter den europæiske norm EN12320.

Opnå optimal sikkerhed med en containerhængelås

Denne hængelås er desuden kompatibel med stort set alle kendte låsesystemer. Der er uanede muligheder for anvendelse af denne lås, da den kan fastskrues og herved indgå som fast konstruktion for aflåsning. Mavako 3000 containerhængelås passer samtidig til fastmontering i de ligeledes godkendte containerbeslag Mavako 3600 og Mavako 3650. Ved anvendelse af Mavako 3000, både alene og sammen med Mavako 3600 og Mavako 3650, opnås den absolut optimal sikring af din container.

Få vejledning omkring valg af containerlås

Der er mange forskellige containerlåse på markedet. Hos ALPHA Containers A/S har vi valgt kun at tilbyde de mest sikre, og vi vejleder gerne omkring valg af containerlås. Vores erfarne team sidder klar på telefon 70 210 124 eller via [email protected] til at besvare på spørgsmål vedr. containerlåse. Du kan få et overblik over vores forskellige containerlåse ved at klikke her.

Pris

 • Kontakt os for et godt og ganske uforpligtende tilbud.

Vælg mellem 2 forskellige modeller. Pris fra 1.500 kr. til 1.900 kr. Kontakt os gerne for vejledning vedr. de forskellige modeller.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send