Lej eller køb en containerhængelås

Denne hængelås er desuden kompatibel med stort set alle kendte låsesystemer. Der er uanede muligheder for anvendelse af denne lås, da den kan fastskrues og herved indgå som fast konstruktion for aflåsning.

CONTAINERHÆNGELÅS FRA MAVAKO

Med en containerhængelås kan du nemt og hurtigt sikre din container mod indbrud. Uanset hvad du skal opbevare i din container, så bør du altid anvende en containerlås. Det er ligeledes at krav hos mange forsikringsselskaber at du anvender en lås. Denne containerhængelås fra Mavako, også kendt som Mavako 3000, er desuden testet og godkendt til de to højeste sikkerhedsniveauer, grade 5 og grade 6, efter den europæiske norm EN12320.

OPNÅ OPTIMAL SIKKERHED MED EN CONTAINERHÆNGELÅS

Denne hængelås er desuden kompatibel med stort set alle kendte låsesystemer. Der er uanede muligheder for anvendelse af denne lås, da den kan fastskrues og herved indgå som fast konstruktion for aflåsning. Mavako 3000 containerhængelås passer samtidig til fastmontering i de ligeledes godkendte containerbeslag Mavako 3600 og Mavako 3650. Ved anvendelse af Mavako 3000, både alene og sammen med Mavako 3600 og Mavako 3650, opnås den absolut optimal sikring af din container.

FÅ VEJLEDNING OMKRING VALG AF CONTAINERLÅS

Der er mange forskellige containerlåse på markedet. Hos ALPHA Containers A/S har vi valgt kun at tilbyde de mest sikre, og vi vejleder gerne omkring valg af containerlås. Vores erfarne team sidder klar på telefon 70 210 124 eller via [email protected] til at besvare på spørgsmål vedr. containerlåse. Du kan få et overblik over vores forskellige containerlåse ved at klikke her.

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os, uanset om det er vedr. leje af containerkøb af container eller containertilbehør. Vi er aldrig længere væk end et opkald til 70 210 124 eller en mail til [email protected] og glæder os til at hjælpe dig.

Du kan også slå et smut forbi vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) 

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Populær
Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Populær
Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

Populær
Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Tina Ruskjær, ALPHA Containers

Tina Ruskjær – kunderådgiver og Regional Manager hos ALPHA Containers

Ringer du til os, er det ofte Tina Ruskjær, du får i røret. Hun har nemlig mange års erfaring med containere og kan rådgive dig grundigt ud fra sin store viden.

Uanset om du skal leje, købe eller har brug for en specialløsning – så kan Tina hjælpe dig med at finde den helt rigtige container til dit behov.

Regional Manager med stor viden og erfaring inden for containerbranchen hendes ekspertise strækker sig fra leje og køb af containere til avanceret containerindretning..

Tina er anerkendt for sin evne til at tackle selv de mest udfordrende og komplekse opgaver – til både privat og erhverv.